נו טוב, חיבור ג'יגה סימטרי יגיע בפחות מ 10 שנים - על מה מתערבים?
השאלה הגדולה היא האם תקבל מהירות כזאת מחוץ לישראל? - התשובה היא כנראה שלא(ראו יפן)
שום חיבור אופטי לבית בכל מהירות שיהיה לא יספק חיבור של שרת שיושב בחוות שרתים.
stompy כתב:השאלה אם למחשב הבייתי שלך זה גם מגיע במהירות כזו?
...
תאמת בקטע הזה אין תלונות כשאני מתחבר לשרת ב FTP כדי להוריד את הקבצים
זה מוריד יציב על 1.5 מגה בשניה ( יש לי 20 מגה NGN ספק 014 ) סרט משמופיע בתמונה
ירד לי למחשב בערך ב 4 שעות כמעט
ValorHeart כתב:נו טוב, חיבור ג'יגה סימטרי יגיע בפחות מ 10 שנים - על מה מתערבים?
השאלה הגדולה היא האם תקבל מהירות כזאת מחוץ לישראל? - התשובה היא כנראה שלא(ראו יפן)
שום חיבור אופטי לבית בכל מהירות שיהיה לא יספק חיבור של שרת שיושב בחוות שרתים.
...
זה לא נכון בדיוק,
עם תשתית נכונה אפשר לבצע, צריך לרשתת את מדינת ישראל בתשתית חדשה זה הכל (חחח)
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER העלאת תמונות
stompy כתב:השאלה אם למחשב הבייתי שלך זה גם מגיע במהירות כזו?
...
תאמת בקטע הזה אין תלונות כשאני מתחבר לשרת ב FTP כדי להוריד את הקבצים
זה מוריד יציב על 1.5 מגה בשניה ( יש לי 20 מגה NGN ספק 014 ) סרט משמופיע בתמונה
ירד לי למחשב בערך ב 4 שעות כמעט
...
1.5 ? 20 מגה ?
תבדוק את החיבור שלך או את המהירות של הסיד.. אתה אמור לקבל 2.5 מגה/שניה למיטב ידיעתי.
למי אכפת ממהירות ההורדה..אנחנו רוצים שינוי בהעלאה. ב-100Mbps של הוט יש לך הורדה של 12.5MB/s, לדעתי זה אפילו די ויותר.
העלאה יש לך 2Mbps, קצב העברה 250KB/s, שזה גרוע במיוחד..והעלאה תשתנה רק כשחברת החשמל תתחיל לרשת את המדינה בסיבים אופטיים ולחבר לקוחות על הסיבים האופטיים ל-100Mbps סימטרי. מי יודע עוד כמה זמן זה יקרה כשהמשקיעים כרגע לא מרוצים מתנאי המכרז.
lior19 כתב:למי אכפת ממהירות ההורדה..אנחנו רוצים שינוי בהעלאה. ב-100Mbps של הוט יש לך הורדה של 12.5MB/s, לדעתי זה אפילו די ויותר.
...
למי אכפת ממהירות ההורדה? ל- 90% מהמשתמשים ומעלה.
בהנחה שקצב ההעלאה נשמר מול קצב ההורדה ביחס של 1 ל- 10 (כרגע זה לא ככה - זה ידוע כבעיה שצריך לטפל בה כרגע), חשוב מאוד שקודם כל מה שיגיע אליך יעשה במהירות המירבית. אני מניח שהדיון הזה היה לא רלוונטי ל- 99% מהאוכלוסיה אם היינו מקבלים 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה. אני מניח שאופציה סימטרית כן תגיע אבל במהירויות נמוכות. מעבר לזה זה פשוט יקר מדי - גם בחו"ל.
lior19 כתב:למי אכפת ממהירות ההורדה..אנחנו רוצים שינוי בהעלאה. ב-100Mbps של הוט יש לך הורדה של 12.5MB/s, לדעתי זה אפילו די ויותר.
...
למי אכפת ממהירות ההורדה? ל- 90% מהמשתמשים ומעלה.
בהנחה שקצב ההעלאה נשמר מול קצב ההורדה ביחס של 1 ל- 10 (כרגע זה לא ככה - זה ידוע כבעיה שצריך לטפל בה כרגע), חשוב מאוד שקודם כל מה שיגיע אליך יעשה במהירות המירבית. אני מניח שהדיון הזה היה לא רלוונטי ל- 99% מהאוכלוסיה אם היינו מקבלים 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה. אני מניח שאופציה סימטרית כן תגיע אבל במהירויות נמוכות. מעבר לזה זה פשוט יקר מדי - גם בחו"ל.
...
המצב של מהירות ההורדה במדינה הוא מצויין. לכן אני לא מחפש גם אלטרנטיבות אחרות במהירות ההורדה.
עדיף להיות עם 10Mbps סימטרי, מאשר עם 100Mbps לא סימטרי. אני בטוח שהרבה מפה יסכימו איתי בעניין הזה.
lior19 כתב:
המצב של מהירות ההורדה במדינה הוא מצויין. לכן אני לא מחפש גם אלטרנטיבות אחרות במהירות ההורדה.
עדיף להיות עם 10Mbps סימטרי, מאשר עם 100Mbps לא סימטרי. אני בטוח שהרבה מפה יסכימו איתי בעניין הזה.
...
המצב של ההורדה בארץ הוא על הפנים. אמנם אנחנו מקבלים מהירויות יפות, אבל קשה לנצל אותן בגלל צוואר הבקבוק של מהירות ההעלאה. אם נשתמש בכל מהירות ההעלאה הנוכחית (ולא קשה לעשות את זה, כאמור) - אנחנו נחנוק את רוחב הפס שלנו גם לגבי ההורדה. נסה ותראה.
לכן, הדבר החשוב יותר הוא קודם כל לשמור על יחס אפקטיבי מינימלי של 1 ל- 10 ולא רק יחס תפעולי של 1 ל- 50, כדי להוריד כמו שצריך מצד אחד, ומצד שני להעלות במהירות מכובדת. יקח זמן שדבר כזה יגיע כהוראה של משרד התקשורת, אבל ברגע שזה יקרה, אנחנו כבר נהיה במצב מצויין. סימטריה היא לא משהו קדוש במקרה הזה. אני בהחלט אעדיף 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה, ע"פ 10Mbps סימטרי. האחרון כמשתמש ביתי לא יתן לי שום תוספת.
lior19 כתב:
...
המצב של ההורדה בארץ הוא על הפנים. אמנם אנחנו מקבלים מהירויות יפות, אבל קשה לנצל אותן בגלל צוואר הבקבוק של מהירות ההעלאה. אם נשתמש בכל מהירות ההעלאה הנוכחית (ולא קשה לעשות את זה, כאמור) - אנחנו נחנוק את רוחב הפס שלנו גם לגבי ההורדה. נסה ותראה.
לכן, הדבר החשוב יותר הוא קודם כל לשמור על יחס אפקטיבי מינימלי של 1 ל- 10 ולא רק יחס תפעולי של 1 ל- 50, כדי להוריד כמו שצריך מצד אחד, ומצד שני להעלות במהירות מכובדת. יקח זמן שדבר כזה יגיע כהוראה של משרד התקשורת, אבל ברגע שזה יקרה, אנחנו כבר נהיה במצב מצויין. סימטריה היא לא משהו קדוש במקרה הזה. אני בהחלט אעדיף 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה, ע"פ 10Mbps סימטרי. האחרון כמשתמש ביתי לא יתן לי שום תוספת.
...
אבל עדיין אנחנו לא במצב שיש ל-100Mbps העלאה של 10Mbps.
במצב של עכשיו - מהירות הורדה והעלאה של 10Mbps (סימטרית), עדיפה בהרבה על מהירות הורדה של 100Mbps והעלאה 2Mbps.
נכון לעכשיו אין מה לעשות אם העיניין של האפלאוד משרד התקשורת לא שם על הלקוח הקטן
ובטח שגם בזק והוט לא שמים כי הם נהנים מלחלוב בסכומי עתק לקוחות עסקיים
עד שחברת חשמל תתחיל בעוד איזה 20 שנה להפעיל את התשתית שלהם או שאנחנו נהיה בבית אבות
או בבית קברות
אם אתם רוצים לעלות טורנטים אם אפלאוד של עד 10 ג'יגה ( כמובן שזה גם עולה בהתאם ) תשכירו
סידבוקס אני אישית משכיר כזה סרטים של בין 15-50 ג'יגה על רשת סימטרית של 1 ג'יגה אני מוריד
בתוך חצי שעה פלוס מינוס אני מאיפה שאני מוריד זה טראקר פרטי שמוריד על פול מהירות כמו שאתם רואים
בתמונה
ומהשרת פשוט תורידו דרך FTP למחשב שלכם ללא תלות בטראקר
המחירים מאיפה שאני משכיר ממש מצחיקים ובהחלט שווה לשלם
חבילות של 10 מגה סימטרי ו 225 ג'יגה נפח מתחיל מ 9 דולר לחודש
חבילות של 1 גיגה מתחיל מ 25-30 דולר בחודש
ומשרוצה ללכת על טופ אז יש חבילה של 10 ג'יגה חיבור סימטרי 1.5 טרה בייט אחסון
עולה 150 דלר
כרגע זה האופציה הנוחה ביותר בישבילי להוריד מהר ולעלות מהר את משאני מוריד
אנחנו יכולים להמשיך לבכות למהירויות אפלאוד סביר ומכובד
משרד התקשורת בזק והוט לא שמים עלינו
MrYair כתב:נכון לעכשיו אין מה לעשות אם העיניין של האפלאוד משרד התקשורת לא שם על הלקוח הקטן
ובטח שגם בזק והוט לא שמים כי הם נהנים מלחלוב בסכומי עתק לקוחות עסקיים
עד שחברת חשמל תתחיל בעוד איזה 20 שנה להפעיל את התשתית שלהם או שאנחנו נהיה בבית אבות
או בבית קברות
אם אתם רוצים לעלות טורנטים אם אפלאוד של עד 10 ג'יגה ( כמובן שזה גם עולה בהתאם ) תשכירו
סידבוקס אני אישית משכיר כזה סרטים של בין 15-50 ג'יגה על רשת סימטרית של 1 ג'יגה אני מוריד
בתוך חצי שעה פלוס מינוס אני מאיפה שאני מוריד זה טראקר פרטי שמוריד על פול מהירות כמו שאתם רואים
בתמונה
ומהשרת פשוט תורידו דרך FTP למחשב שלכם ללא תלות בטראקר
...
כרגע זה האופציה הנוחה ביותר בישבילי להוריד מהר ולעלות מהר את משאני מוריד
...
מסכים. גם אני משתמש בסידבוקס. הגעתי בחודשיים לפער של כמעט 3TB לטובתי עם ratio של 3.75 די בקלות, עם נפח של 70GB בסידבוקס של חיבור 100Mbps סימטרי. לשפר את ה- ratio הזה זה גם מיותר וגם מתחיל להיות קשה, אז נראה לי שאני אפסיק לשלם... גם אם אני אשתמש בזה ישירות ולא אעלה יותר כלום ב- TL, אני אוכל להוריד 10TB לפחות. מבחינתי זה אומר הורדה לשנים רבות בלי להניד עפעף.
ומה יעזור לנו רק טורנטים? כל הקטע זה לקבל מהירות העלאה גבוהה באתרי העלאות/הורדות ישירות. כמו fileflyer, mediafire, rapidshare, wupload וכן הלאה..בא לי עכשיו להעלות קובץ של 1GB ל-fileflyer בחבילה של 10Mbps, שיש בה העלאה של 800Kbps, יודעים כמה זמן יקח לי? 3 שעות..ואם ונגיד אני במבצע של הוט ואקבל 2Mbps אפלוד, אז יקח לי לפחות שעה שלמה להעלות קובץ של 1GB, שזה גם הרבה אבל זה יותר סביר..אבל מה הפתרון שלנו בינתיים? רק להעלות לטורנט?
האמת אבל שאני לא כל כך מבין למה משה כחלון לא כופה על בזק והוט להעלות את מהירות העלאה לעד 10% ממהירות ההורדה. אני בטוח שהוא יודע מה המצב של מהירות העלאה.
למה הוא בדיוק מחכה? לחברת החשמל שאי אפשר לדעת מה יקרה איתה? אני די בטוח שהוא מחכה לזה. אם לא היה את חברת החשמל בתמונה, יכול להיות שהוא היה עושה את זה. אבל אם הוא יעשה את זה, אז הוא יכול לשכוח מהפרוייקט של חברת החשמל, כי אם אנשים יקבלו אפלוד של 10Mbps במהירות הורדה של 100Mbps, אז לא נראה לי שיעברו לתשתית של חברת החשמל גם כשהיא תקום.
אבל הבעיה שאי אפשר לסמוך על הפרוייקט הזה יותר. בהתחלה סמכתי עליו, אני מודה. הייתי אופטימי. אבל עכשיו אני לא כל כך אופטימי. כי הכל במדינה הזאת זז לאט. כל הזמן רק מדברים אבל 0% מעשים.