לראות ולבכות מהירות הורדה של 61.6 מגה בשניה עוד 20 שנה אצלינו

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
MrYair פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #1 

השכרתי עכשיו לשבוע ניסיון סידבוקס של 1 GBIT חיבור אם כונן 50 ג'יגה SSD

תראו איזה מהירות הורדה רק ששמתי את הטורנט להורדה

תמונה

[img2=550x22]http://up353.siz.co.il/up2/0mrzcdqzmizm.png[/img2]

אגב הסידבוקס יושב בדאטה סנטר של OVH France

זה משאני קורא Viva le fronce :mrgreen:
נערך לאחרונה על ידי MrYair ב 30/03/2012 14:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

למה לבכות ולא להיות שמח?
סרט טוב :)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #3 

נו טוב, חיבור ג'יגה סימטרי יגיע בפחות מ 10 שנים - על מה מתערבים?
השאלה הגדולה היא האם תקבל מהירות כזאת מחוץ לישראל? - התשובה היא כנראה שלא(ראו יפן)
שום חיבור אופטי לבית בכל מהירות שיהיה לא יספק חיבור של שרת שיושב בחוות שרתים.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #4 

השאלה אם למחשב הבייתי שלך זה גם מגיע במהירות כזו? :D :D :D :lol: :lol: :lol:
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

MrYair פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

stompy כתב:השאלה אם למחשב הבייתי שלך זה גם מגיע במהירות כזו? :D :D :D :lol: :lol: :lol:
...
תאמת בקטע הזה אין תלונות כשאני מתחבר לשרת ב FTP כדי להוריד את הקבצים
זה מוריד יציב על 1.5 מגה בשניה ( יש לי 20 מגה NGN ספק 014 ) סרט משמופיע בתמונה
ירד לי למחשב בערך ב 4 שעות כמעט

guycomp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
שם מלא: גיא
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

ValorHeart כתב:נו טוב, חיבור ג'יגה סימטרי יגיע בפחות מ 10 שנים - על מה מתערבים?
השאלה הגדולה היא האם תקבל מהירות כזאת מחוץ לישראל? - התשובה היא כנראה שלא(ראו יפן)
שום חיבור אופטי לבית בכל מהירות שיהיה לא יספק חיבור של שרת שיושב בחוות שרתים.
...
זה לא נכון בדיוק,
עם תשתית נכונה אפשר לבצע, צריך לרשתת את מדינת ישראל בתשתית חדשה זה הכל (חחח)
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות

רקעים יפים

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #7 

MrYair כתב:
stompy כתב:השאלה אם למחשב הבייתי שלך זה גם מגיע במהירות כזו? :D :D :D :lol: :lol: :lol:
...
תאמת בקטע הזה אין תלונות כשאני מתחבר לשרת ב FTP כדי להוריד את הקבצים
זה מוריד יציב על 1.5 מגה בשניה ( יש לי 20 מגה NGN ספק 014 ) סרט משמופיע בתמונה
ירד לי למחשב בערך ב 4 שעות כמעט
...
1.5 ? :| 20 מגה ? :|

תבדוק את החיבור שלך או את המהירות של הסיד.. אתה אמור לקבל 2.5 מגה/שניה למיטב ידיעתי.

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

למי אכפת ממהירות ההורדה..אנחנו רוצים שינוי בהעלאה. ב-100Mbps של הוט יש לך הורדה של 12.5MB/s, לדעתי זה אפילו די ויותר.

העלאה יש לך 2Mbps, קצב העברה 250KB/s, שזה גרוע במיוחד..והעלאה תשתנה רק כשחברת החשמל תתחיל לרשת את המדינה בסיבים אופטיים ולחבר לקוחות על הסיבים האופטיים ל-100Mbps סימטרי. מי יודע עוד כמה זמן זה יקרה כשהמשקיעים כרגע לא מרוצים מתנאי המכרז.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #9 

lior19 כתב:למי אכפת ממהירות ההורדה..אנחנו רוצים שינוי בהעלאה. ב-100Mbps של הוט יש לך הורדה של 12.5MB/s, לדעתי זה אפילו די ויותר.
...
למי אכפת ממהירות ההורדה? ל- 90% מהמשתמשים ומעלה.
בהנחה שקצב ההעלאה נשמר מול קצב ההורדה ביחס של 1 ל- 10 (כרגע זה לא ככה - זה ידוע כבעיה שצריך לטפל בה כרגע), חשוב מאוד שקודם כל מה שיגיע אליך יעשה במהירות המירבית. אני מניח שהדיון הזה היה לא רלוונטי ל- 99% מהאוכלוסיה אם היינו מקבלים 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה. אני מניח שאופציה סימטרית כן תגיע אבל במהירויות נמוכות. מעבר לזה זה פשוט יקר מדי - גם בחו"ל.

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

barman כתב:
lior19 כתב:למי אכפת ממהירות ההורדה..אנחנו רוצים שינוי בהעלאה. ב-100Mbps של הוט יש לך הורדה של 12.5MB/s, לדעתי זה אפילו די ויותר.
...
למי אכפת ממהירות ההורדה? ל- 90% מהמשתמשים ומעלה.
בהנחה שקצב ההעלאה נשמר מול קצב ההורדה ביחס של 1 ל- 10 (כרגע זה לא ככה - זה ידוע כבעיה שצריך לטפל בה כרגע), חשוב מאוד שקודם כל מה שיגיע אליך יעשה במהירות המירבית. אני מניח שהדיון הזה היה לא רלוונטי ל- 99% מהאוכלוסיה אם היינו מקבלים 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה. אני מניח שאופציה סימטרית כן תגיע אבל במהירויות נמוכות. מעבר לזה זה פשוט יקר מדי - גם בחו"ל.
...
המצב של מהירות ההורדה במדינה הוא מצויין. לכן אני לא מחפש גם אלטרנטיבות אחרות במהירות ההורדה.

עדיף להיות עם 10Mbps סימטרי, מאשר עם 100Mbps לא סימטרי. אני בטוח שהרבה מפה יסכימו איתי בעניין הזה.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

lior19 כתב: המצב של מהירות ההורדה במדינה הוא מצויין. לכן אני לא מחפש גם אלטרנטיבות אחרות במהירות ההורדה.

עדיף להיות עם 10Mbps סימטרי, מאשר עם 100Mbps לא סימטרי. אני בטוח שהרבה מפה יסכימו איתי בעניין הזה.
...
המצב של ההורדה בארץ הוא על הפנים. אמנם אנחנו מקבלים מהירויות יפות, אבל קשה לנצל אותן בגלל צוואר הבקבוק של מהירות ההעלאה. אם נשתמש בכל מהירות ההעלאה הנוכחית (ולא קשה לעשות את זה, כאמור) - אנחנו נחנוק את רוחב הפס שלנו גם לגבי ההורדה. נסה ותראה.

לכן, הדבר החשוב יותר הוא קודם כל לשמור על יחס אפקטיבי מינימלי של 1 ל- 10 ולא רק יחס תפעולי של 1 ל- 50, כדי להוריד כמו שצריך מצד אחד, ומצד שני להעלות במהירות מכובדת. יקח זמן שדבר כזה יגיע כהוראה של משרד התקשורת, אבל ברגע שזה יקרה, אנחנו כבר נהיה במצב מצויין. סימטריה היא לא משהו קדוש במקרה הזה. אני בהחלט אעדיף 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה, ע"פ 10Mbps סימטרי. האחרון כמשתמש ביתי לא יתן לי שום תוספת.

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

barman כתב:
lior19 כתב: המצב של מהירות ההורדה במדינה הוא מצויין. לכן אני לא מחפש גם אלטרנטיבות אחרות במהירות ההורדה.

...
המצב של ההורדה בארץ הוא על הפנים. אמנם אנחנו מקבלים מהירויות יפות, אבל קשה לנצל אותן בגלל צוואר הבקבוק של מהירות ההעלאה. אם נשתמש בכל מהירות ההעלאה הנוכחית (ולא קשה לעשות את זה, כאמור) - אנחנו נחנוק את רוחב הפס שלנו גם לגבי ההורדה. נסה ותראה.

לכן, הדבר החשוב יותר הוא קודם כל לשמור על יחס אפקטיבי מינימלי של 1 ל- 10 ולא רק יחס תפעולי של 1 ל- 50, כדי להוריד כמו שצריך מצד אחד, ומצד שני להעלות במהירות מכובדת. יקח זמן שדבר כזה יגיע כהוראה של משרד התקשורת, אבל ברגע שזה יקרה, אנחנו כבר נהיה במצב מצויין. סימטריה היא לא משהו קדוש במקרה הזה. אני בהחלט אעדיף 100Mbps הורדה ו- 10Mbps העלאה, ע"פ 10Mbps סימטרי. האחרון כמשתמש ביתי לא יתן לי שום תוספת.
...
אבל עדיין אנחנו לא במצב שיש ל-100Mbps העלאה של 10Mbps.

במצב של עכשיו - מהירות הורדה והעלאה של 10Mbps (סימטרית), עדיפה בהרבה על מהירות הורדה של 100Mbps והעלאה 2Mbps.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

lior19 כתב:[

אבל עדיין אנחנו לא במצב שיש ל-100Mbps העלאה של 10Mbps.

במצב של עכשיו - מהירות הורדה והעלאה של 10Mbps (סימטרית), עדיפה בהרבה על מהירות הורדה של 100Mbps והעלאה 2Mbps.
...
מן הסתם, יחס לא-סימטרי משופר יגיע לפני שתוצע כאן מהירות סימטרית, גם אם עבור מהירויות נמוכות. בכל מקרה, לא נראה לי שיקפצו על מציאה כזו כמו שאתה מציע.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #14 

למה שלא יקפצו ?
ככה התשתיות יכולות להמשיך לחלוב את העסקים באלפי שקלים ,והלקוח יקבל אפלואד סביר .. יחס של 10 ל1 נראה לי מאוד הוגן אפילו .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

IamEzio כתב:למה שלא יקפצו ?
ככה התשתיות יכולות להמשיך לחלוב את העסקים באלפי שקלים ,והלקוח יקבל אפלואד סביר .. יחס של 10 ל1 נראה לי מאוד הוגן אפילו .
...
כנראה שהתבלבלת - אני מציע יחס של 1 ל- 10. הוא מציע יחס סימטרי - לא פחות...

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #16 

צודק.. כל הציטוט בתוך ציטוט הזה מבלבל לפעמים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

MrYair פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

נכון לעכשיו אין מה לעשות אם העיניין של האפלאוד משרד התקשורת לא שם על הלקוח הקטן
ובטח שגם בזק והוט לא שמים כי הם נהנים מלחלוב בסכומי עתק לקוחות עסקיים

עד שחברת חשמל תתחיל בעוד איזה 20 שנה להפעיל את התשתית שלהם או שאנחנו נהיה בבית אבות
או בבית קברות

אם אתם רוצים לעלות טורנטים אם אפלאוד של עד 10 ג'יגה ( כמובן שזה גם עולה בהתאם ) תשכירו
סידבוקס אני אישית משכיר כזה סרטים של בין 15-50 ג'יגה על רשת סימטרית של 1 ג'יגה אני מוריד
בתוך חצי שעה פלוס מינוס אני מאיפה שאני מוריד זה טראקר פרטי שמוריד על פול מהירות כמו שאתם רואים
בתמונה

ומהשרת פשוט תורידו דרך FTP למחשב שלכם ללא תלות בטראקר

המחירים מאיפה שאני משכיר ממש מצחיקים ובהחלט שווה לשלם
חבילות של 10 מגה סימטרי ו 225 ג'יגה נפח מתחיל מ 9 דולר לחודש
חבילות של 1 גיגה מתחיל מ 25-30 דולר בחודש

ומשרוצה ללכת על טופ אז יש חבילה של 10 ג'יגה חיבור סימטרי 1.5 טרה בייט אחסון
עולה 150 דלר

כרגע זה האופציה הנוחה ביותר בישבילי להוריד מהר ולעלות מהר את משאני מוריד

אנחנו יכולים להמשיך לבכות למהירויות אפלאוד סביר ומכובד
משרד התקשורת בזק והוט לא שמים עלינו

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

MrYair כתב:נכון לעכשיו אין מה לעשות אם העיניין של האפלאוד משרד התקשורת לא שם על הלקוח הקטן
ובטח שגם בזק והוט לא שמים כי הם נהנים מלחלוב בסכומי עתק לקוחות עסקיים

עד שחברת חשמל תתחיל בעוד איזה 20 שנה להפעיל את התשתית שלהם או שאנחנו נהיה בבית אבות
או בבית קברות

אם אתם רוצים לעלות טורנטים אם אפלאוד של עד 10 ג'יגה ( כמובן שזה גם עולה בהתאם ) תשכירו
סידבוקס אני אישית משכיר כזה סרטים של בין 15-50 ג'יגה על רשת סימטרית של 1 ג'יגה אני מוריד
בתוך חצי שעה פלוס מינוס אני מאיפה שאני מוריד זה טראקר פרטי שמוריד על פול מהירות כמו שאתם רואים
בתמונה

ומהשרת פשוט תורידו דרך FTP למחשב שלכם ללא תלות בטראקר

...

כרגע זה האופציה הנוחה ביותר בישבילי להוריד מהר ולעלות מהר את משאני מוריד
...
מסכים. גם אני משתמש בסידבוקס. הגעתי בחודשיים לפער של כמעט 3TB לטובתי עם ratio של 3.75 די בקלות, עם נפח של 70GB בסידבוקס של חיבור 100Mbps סימטרי. לשפר את ה- ratio הזה זה גם מיותר וגם מתחיל להיות קשה, אז נראה לי שאני אפסיק לשלם... גם אם אני אשתמש בזה ישירות ולא אעלה יותר כלום ב- TL, אני אוכל להוריד 10TB לפחות. מבחינתי זה אומר הורדה לשנים רבות בלי להניד עפעף.

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

ומה יעזור לנו רק טורנטים? כל הקטע זה לקבל מהירות העלאה גבוהה באתרי העלאות/הורדות ישירות. כמו fileflyer, mediafire, rapidshare, wupload וכן הלאה..בא לי עכשיו להעלות קובץ של 1GB ל-fileflyer בחבילה של 10Mbps, שיש בה העלאה של 800Kbps, יודעים כמה זמן יקח לי? 3 שעות..ואם ונגיד אני במבצע של הוט ואקבל 2Mbps אפלוד, אז יקח לי לפחות שעה שלמה להעלות קובץ של 1GB, שזה גם הרבה אבל זה יותר סביר..אבל מה הפתרון שלנו בינתיים? רק להעלות לטורנט?

האמת אבל שאני לא כל כך מבין למה משה כחלון לא כופה על בזק והוט להעלות את מהירות העלאה לעד 10% ממהירות ההורדה. אני בטוח שהוא יודע מה המצב של מהירות העלאה.

למה הוא בדיוק מחכה? לחברת החשמל שאי אפשר לדעת מה יקרה איתה? אני די בטוח שהוא מחכה לזה. אם לא היה את חברת החשמל בתמונה, יכול להיות שהוא היה עושה את זה. אבל אם הוא יעשה את זה, אז הוא יכול לשכוח מהפרוייקט של חברת החשמל, כי אם אנשים יקבלו אפלוד של 10Mbps במהירות הורדה של 100Mbps, אז לא נראה לי שיעברו לתשתית של חברת החשמל גם כשהיא תקום.

אבל הבעיה שאי אפשר לסמוך על הפרוייקט הזה יותר. בהתחלה סמכתי עליו, אני מודה. הייתי אופטימי. אבל עכשיו אני לא כל כך אופטימי. כי הכל במדינה הזאת זז לאט. כל הזמן רק מדברים אבל 0% מעשים.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #20 

שבוע שעבר התבצע ניסוי של חיבור לקוח בזק ברשת NGN במהירות של 1G ......

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”