כבל USB בלתי מזוהה
שמעתי כבר את השטות הזו אצל "תומכים טכניים" פה ושם
http://www.usb.org/channel/USB-PerformData-04.pdf
אתה בטוח שאתה רוצה להתווכח על זה..?mp3lll כתב:במדפסות יש בהחלט הבדל בין כבל USB1 או 2.
רשום עליו בדרך כלל high speed USB...
http://www.usb.org/channel/USB-PerformData-04.pdf
ומלבד זאת, כמות הנתונים למדפסת כה קטנה, שההבדל בין 1.1 ל2.0 הוא חלקי שניות."Any certified USB cable will support Hi-Speed USB, as long as both computer and peripheral are Hi-Speed USB compliant...
נערך לאחרונה על ידי ZiggyMan ב 30/03/2012 11:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
..
הוא ממש סטנדרטי ורגיל.... לא זהב...ZiggyMan כתב:מה יהיה?Jonny123 כתב:לא כתוב על הכבל HIGH SPEED....
עדיין יש סיכוי שזה מהיר?...
אתה יודע מה? תסתכל אם הוא בציפוי זהב, הוא בטוח היי-ספיד...
חשבתי שיש שיטה לבדוק עם חיבור למחשב...
לא נורא... תמיד אפשר לקנות חדש...
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
גוני,
הוא היה ציני....
תקשיב למה שאומרים לך במקרה זה. אין הבדל.
חוץ מזה כמות ה-DATA שעוברת למדפסת היא משמעותית קטנה מנניח הזרמה של סרט או העתקה של קבצים ועל כן זה לא רלוונטי... כפי שהסבירו לך.
מלבד זאת אם משעמם לך... לך תקנה.
הוא היה ציני....
תקשיב למה שאומרים לך במקרה זה. אין הבדל.
חוץ מזה כמות ה-DATA שעוברת למדפסת היא משמעותית קטנה מנניח הזרמה של סרט או העתקה של קבצים ועל כן זה לא רלוונטי... כפי שהסבירו לך.
מלבד זאת אם משעמם לך... לך תקנה.
הרחתי את ציניות באוויר אבל משום מה נשמע לי קצת הגיוני הקטע עם הזהב... חחח
בכל אופן, בדקתי עם הארדיסק חיצוני שלי את קצב ההעברה והקצב היה זהה עם שני הכבלים...
הבעיה היא שהוא היה יחסית נמוך ועמד על 30-35 מ"ב לשניה... הקצב של USB 2 לא אמור להיות 480 מ"ב לשניה?
הבהרה: החומרה תומכת במלואה ב-USB2.0. יש מצב ששני הכבלים שלי לא?
בכל אופן, בדקתי עם הארדיסק חיצוני שלי את קצב ההעברה והקצב היה זהה עם שני הכבלים...
הבעיה היא שהוא היה יחסית נמוך ועמד על 30-35 מ"ב לשניה... הקצב של USB 2 לא אמור להיות 480 מ"ב לשניה?
הבהרה: החומרה תומכת במלואה ב-USB2.0. יש מצב ששני הכבלים שלי לא?
אז למה כתוב ש-2 מגיע עד 480 מ"ב לשניה?mp3lll כתב:אני דיברתי על נושא אחר, העברה של כבל בדיסק קשיח ב USB תהיה זהה גם אם תרכוש עוד 100 כבלים.
USB 2 עובד עד 28 30 בלבד....
מה זה אומר לגבי USB3 שהוא לא באמת מעביר 4GB בשניה?
480Mbps = 60MBbps ובעברית, קצב ההעברה התיאורטי הוא 480 מגהביט לשניה, שזה 60 מגהבייט לשניה. בקצב מעשי, ובהתחשב במהירות העברת הנתונים של הדיסק עצמו, זו תוצאה הגיונית.Jonny123 כתב:הרחתי את ציניות באוויר אבל משום מה נשמע לי קצת הגיוני הקטע עם הזהב... חחח
הבהרה: החומרה תומכת במלואה ב-USB2.0. יש מצב ששני הכבלים שלי לא?...
אגב, גם בUSB3 יש מגבלה של תעבורת נתונים מהדיסק המגנטי עצמו, והמהירויות לא עוברות את את ה60Mbps. בSSD זה משתפר כמובן.
..
אהה משהו מתחיל להיות מובן פה....ZiggyMan כתב:480Mbps = 60MBbps ובעברית, קצב ההעברה התיאורטי הוא 480 מגהביט לשניה, שזה 60 מגהבייט לשניה. בקצב מעשי, ובהתחשב במהירות העברת הנתונים של הדיסק עצמו, זו תוצאה הגיונית.Jonny123 כתב:הרחתי את ציניות באוויר אבל משום מה נשמע לי קצת הגיוני הקטע עם הזהב... חחח
הבהרה: החומרה תומכת במלואה ב-USB2.0. יש מצב ששני הכבלים שלי לא?...
אגב, גם בUSB3 יש מגבלה של תעבורת נתונים מהדיסק המגנטי עצמו, והמהירויות לא עוברות את את ה60Mbps. בSSD זה משתפר כמובן....
זה אומר שתשתית אינטרנט שמוכרים לי כ-100 מגה, זה בעצם 100 מגה ביט ולא מגה בייט?
8 ביט = 1 בייט?