רכישת סלון/מזרן באינטרנט
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חייב לדעת: מישהו רכש פעם סלון, כורסא או מזרן דרך האינטרנט מבלי להתנסות פיזית במוצר?
אם כן - איך ידעתם שהמוצר מתאים לכם? הרי כל אחד מעדיףמשהו אחר בכל מה שנוגע לנוחות ישיבה/שכיבה...
אם כן - איך ידעתם שהמוצר מתאים לכם? הרי כל אחד מעדיףמשהו אחר בכל מה שנוגע לנוחות ישיבה/שכיבה...
סלון נירכש באינטרנט מוואלה בייתי לי ישיר והוחזר עקב ריפוד קשה מידיי
הובלה הלוך וחזור עלתה לשווא 700 ש"ח
מזרן בדיוק הפוך כמה שיותר קשה יותר נוח לטעמי ונירכש בחנות סימונס דרגת קושי FIRM
הובלה הלוך וחזור עלתה לשווא 700 ש"ח
מזרן בדיוק הפוך כמה שיותר קשה יותר נוח לטעמי ונירכש בחנות סימונס דרגת קושי FIRM
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
הוזמן סלון דרך האינטרנט (מודה לא זוכר מהיכן) שאפילו את הצבע לא ראינו. הסיבה היחידה להזמנה הייתה שיקולי תקציב (לא מצאנו הרבה סלונים של 3+2 ב1500 ש"ח). המטרה הייתה שיחזיק שנה עד שנתיים. מחזיק כבר 4 עם בד דוחה כתמים (אם ייקחו פעם את הסלון לבדיקת מז"פ יימצאו שם כל כך הרבה שאריות של דברים שהילד שלי השאיר שם שאני לא רוצה לחשוב עליו
).
מבחינת נוחות אין ספק שזה לא האידליה אבל תמורת 1500 ש"ח לא ציפיתי למשהו טוב מזה.
מבחינת נוחות אין ספק שזה לא האידליה אבל תמורת 1500 ש"ח לא ציפיתי למשהו טוב מזה.
-
oris74
- חבר במועדון HT

בקיצור כמו שחשבתי, קניית סלון או מזרן באינטרנט זה חתול בשק...
תודה למגיבים
תודה למגיבים
-
oris74
- חבר במועדון HT

זה מצוין אבל בדיוק בגלל זה רציתי לדעת אם אנשים קונים מזרן/סלון מבלי להתנסות בהם פיזית