האבולוציה של סטאפ שעדיין מתפתח
טוב, זה התחיל עם ההכרה שהמון שנים לא שדרגתי את המערכת.
המשיך עם זה שאת רסיבר הקולנוע הביתי העפתי מהבית והתחלתי לשדרג רכיבים במערכת הסטריאו.
הסנונית הראשונה היו רמקולים AAD המשיך עם מגבר סיירוס 2 עם הספק החיצוני. המגבר נראה כמו מכשיר קשר צהלי אבל נשמע פיצוץ ובמיוחד אחרי שעבר החלפת קבלים ושידרוג רציני.
השלב הבא היה להחזיר את הפטיפון של ימי נערותי שהיה בגלות אצל חבר בשנים האחרונות.
אח"כ התווסף ה-2245 שכל כך אהבתי את הסאונד שלו, ומהר מאוד הצטרף אליו אחיו הגדול 2275.
גם הסיירוס וגם המרנץ נשמעים נפלא - אבל כל כך שונים באופי של הסאונד!!!
הנה קצת תמונות
המשיך עם זה שאת רסיבר הקולנוע הביתי העפתי מהבית והתחלתי לשדרג רכיבים במערכת הסטריאו.
הסנונית הראשונה היו רמקולים AAD המשיך עם מגבר סיירוס 2 עם הספק החיצוני. המגבר נראה כמו מכשיר קשר צהלי אבל נשמע פיצוץ ובמיוחד אחרי שעבר החלפת קבלים ושידרוג רציני.
השלב הבא היה להחזיר את הפטיפון של ימי נערותי שהיה בגלות אצל חבר בשנים האחרונות.
אח"כ התווסף ה-2245 שכל כך אהבתי את הסאונד שלו, ומהר מאוד הצטרף אליו אחיו הגדול 2275.
גם הסיירוס וגם המרנץ נשמעים נפלא - אבל כל כך שונים באופי של הסאונד!!!
הנה קצת תמונות
-
- המערכת לפני הפטיפון עם ה-2245
-
- קלוז-אפ של ה-2245 החתיך
-
- הפטיפון
CD: Marantz CD63 Mkii KI signature
רואים אותו מימין למטה בתמונה הראשונה - רק שהיא לא חדה כל כך... ומתחת למרנץ את הסיירוס
רמקולים: הישנים שלי השחורים Kef Q-55 והחדשים יותר החומים עם וופר בדופן AAD - ST-300 לא כל כך מוכרים אבל יופי של סאונד, מבית מדרשו של Phil Jones.
בתחום הרמקולים מקווה שבימים הקרובים יהיה עדכון מעניין:-) מאוד מעניין!
רואים אותו מימין למטה בתמונה הראשונה - רק שהיא לא חדה כל כך... ומתחת למרנץ את הסיירוס
רמקולים: הישנים שלי השחורים Kef Q-55 והחדשים יותר החומים עם וופר בדופן AAD - ST-300 לא כל כך מוכרים אבל יופי של סאונד, מבית מדרשו של Phil Jones.
בתחום הרמקולים מקווה שבימים הקרובים יהיה עדכון מעניין:-) מאוד מעניין!
Rust never sleeps
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
יפה מאוד!

Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you