נציג אורנג' התבדח: "האייפון נראה כמו ערבי"

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
זורו44 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #1 

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 24,00.html
כפיצוי הוצע לו אייפון חדש,הוא סרב כי נעלב,
אולי אם היו מציעים שיקח טאבלאט,היה מתפשר.
"
נציג אורנג' התבדח: "האייפון נראה כמו ערבי"
מוחמד אבו שחאדה מלוד, שהמתין בתור בנקודת שירות הלקוחות של אורנג', שמע איך שניים מהנציגים מתבדחים על ערבים. כשהבינו שהוא נפגע, מיהרו להתנצל. השבוע הוא שיגר מכתב תלונה לחברה על פגיעה בכבודו. תגובת אורנג': "עם היוודע דבר המקרה הנושא טופל במלוא החומרה"
מריה זערור
פורסם: 28.03.12, 07:40

שתף
פה גדול: נציגי חברת אורנג' שעובדים בשירות הלקוחות בצומת ביל"ו לא תיארו לעצמם שמילות הגנאי שהחליפו ביניהם בנושא ערבים, יעלו להם בנזיפה חריפה. מוחמד אבו שחדה מלוד, שעמד בתור, שמע את שיחתם ושיגר השבוע מכתב לאורנג' בטענה לפגיעה בכבודו.

בואו להצטרף לעמוד הפייסבוק של "ידיעות השפלה"
גם לערבים העושים שירות לאומי קשה

תחילת הסיפור בסוף פברואר, כאשר פנה אבו שחאדה בן ה-23 לנקודת השירות של החברה כדי לקחת את מכשיר האייפון השרוף שלו מבלי לתקנו, לאחר שנמסר לו כי עלות התיקון תגיע לכ-1,200 שקל.

"כשהגעתי למרכז השירות, לקחתי מספר והמתנתי לתורי", הוא מספר. "פתאום אני שומע שיחה בין שני עובדים, כאשר הגבר אומר בלעג לאישה: 'איכס, תראי

את האייפון שלו, זה נראה כמו ערבי' והיא אמרה לו כן, ושניהם צחקו".

איך הגבת?
"שתקתי. החזקתי את עצמי כדי לא לומר כלום. כאב לי שהם הכניסו את המילים 'כמו ערבי' והלבישו אותן על האייפון. לקחתי את המכשיר שלי ויצאתי. אחד האחראים הבחין שנפגעתי, ומיד דיווח למנהל המקום. זה פנה אליי ואמר לי שהוא רוצה לדבר איתי ושהם מתנצלים על מה שקרה. למחרת הוא התקשר ואמר לי שפיטרו את שני הנציגים, שאת השמות שלהם אני עדיין זוכר".

וזה הרגיע אותך?
"ההתנצלות שלהם לא מעניינת אותי, אני תוהה איך חברה גדולה כזו מתעסקת בגזענות, איפה כבוד האדם? הם היו צריכים לחשוב על זה קודם. כשהם ראו שנפגעתי הציעו לי אייפן בחינם. לפני זה האייפון עלה 1,200 שקל, ופתאום מציעים לי בחינם. הם רצו להשתיק אותי, אבל מצדי ארכוש שניים במחיר מלא ולא אקח בחינם מהם. זה עניין של כבוד".

אבו שחאדה פנה לעו"ד ניבין חלילי מרמלה, כדי להגיש תלונה נגד חברת אורנג'/פרטנר. במכתב שהיא שיגרה לחברה נכתב: "הלקוח ההמום נפגע קשות מההשמצות מסוג זה, ולא עלה על דעתו שבהגיעו לקבל שירות מקצועי, הולם ואדיב, הוא סופג העלבות, תקיפות מילוליות ישירות ולעג נבזי שאין כמותו. כיצד חברה מכובדת כמו חברת 'פרטנר' אשר אמורה להעניק שירות ללקוחותיה, מכשירה ומעסיקה נציגים אשר אינם מכבדים את מקום עיסוקם.

"הודאתם של הנציגים והתנצלותם אין בה די. היחס הבלתי לגיטימי הזה זעזע את מרשי ואת כל מי ששומע על התקרית הנ"ל. מרשי, אשר נפגע באופן ישיר מנציגי החברה דורש וידרוש פיצוי".

תגובת חברת אורנג'/פרטנר: "החברה מתנצלת על תחושותיו של הלקוח. חשוב להדגיש כי עם היוודע דבר המקרה הנושא טופל במלוא החומרה וזאת עוד טרם פניית המערכת".
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

ממש יחס ללקוח ברמה שאי אפשר לרדת יותר מזה!

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

22 שקל לשעה, אי אפשר לבקש שלא יעסיקו ילדים ויריצו דחקות.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

יייאלה כל דבר עושים סיפור, אם היה או אומר "האייפון נראה כמו רוסי" זה בסדר.
אבל אם היה אומר "האייפון נראה כמו אתיחופי" זה לא בסדר.

ערבים חיים בתחושת קיפוח קשה שהם חייבים לצאת ממנה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

הייתי מתבייש להביא מכשיר שרוף ,חוץ מיזה 22 שקל לשעה מרוויחים מאות אלפים במדינה של נותני שרות
ששמים גבולות במקום העבודה.
רוצים שיתבדחו עם החברה בשעות הפנאי.
נראה שנציג השרות באותו יום חשש לצאת מהסניף לאחר ההתבטאות ,שהבחור היה עושה לו אמבוש עםכל השבאב מהכפר.
הערבים לא מקופחים במתן שרות פחות מהיהודים בכל פרמטר אחר,לא משנה מאיזה עדה .
אם באמת פיטרו את הנציגים,אז בטוח לא בגלל ההשוואה ששרוף עם פיח שחור דומה לערבי.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”