מסע קניית הטלוויזיה שלי: 60 אינצ' 3D

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #1 

טוב, אז בהמשך לשאלה ששאלתי: "כן או לא לתלת מימד", התחלתי סוף סוף להסתכל קצת על טלוויזיות.

היום ראיתי מסך מדהים של SHARP, דגם: LC60LE830E.
בחנות ביקשו עליו 17,500 שח, מקבלים איתו 2 זוגות משקפיים (אקטיביות) וזהו.

המסך נראה נהדר!! ממש מדהים. קראתי עליו גם כאן: http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/s ... 0E&cat=111
המחיר קצת מעבר למה שתיכננתי להוציא, אבל הוא מסך מדהים.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ועל המחיר. איפה הוא עומד מול מסכים אחרים בשוק?

תודה (Y)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #2 

המממ... אף אחד לא מגיב ואני כבר ביום השני לחיפושי הטלוויזיה (אני מאשים את מרתון תל אביב ואת שעון הקיץ).
:wink:

היום ראיתי מסכים של פנסוניק, התמונה שלהם מאוד יפה, אבל רובם בגדלים של 55 אינצ' וההבדל בין 55 ל- 60 הוא בדיוק ההבדל שאני מחפש לטובת ה-60.
ראיתי גם מסך מרשים של סמונג דגם d8000 אבל הוא היה רק ב 64 אינצ' וזה כבר גדול מידי.

האם יש דגם מומלץ של סמסונג ב 60?

ובכלל, עברתי כאן על רשימת החנויות המומלצות במרכז וההיצע מאד דל. אשמח לקבל המלצה על חנות שבא מתייחסים אליך ברצינות ויפה, כמו שהיה ב- future ובחשמל נטו.

תודה מראש לכל עזרה :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

האם יש דגם מומלץ של סמסונג ב 60?
...
samsung ue60d8000.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

ה 64 D8000 זה פלזמה. ה 60 D8000 זה לד.

אם אהבת את הפלזמה אז אפשר להשיג בסביבות ה 12K את הפלזמה PS59 D6900 (גודל 59"). רק שזה ייבוא מקביל.

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

ומה לגבי חנויות במרכז בהן ניתן לצפות כמו שצריך?
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

nisani
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

נדב,
עזוב את זה שהמחיר שביקשו ממך הוא מעל ומעבר למה שיש בשוק. הקניה שאתה עושה בכלל לא כדאית וזה באמת נראה שיש לך קצת פערי מידע בקניית טלויזיה 3D גדולה. אם אתה צריך קצת עזרה ממישהו שעשה על זה מחקר רציני וכבר קנה את הטלויזיה, דבר איתי בפרטי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46395
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #7 

nisani,
למה שלא תפרט על הידע שלך כאן לטובת כולנו?
נשמח לקרוא.

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

nisani כתב:נדב,
עזוב את זה שהמחיר שביקשו ממך הוא מעל ומעבר למה שיש בשוק. הקניה שאתה עושה בכלל לא כדאית וזה באמת נראה שיש לך קצת פערי מידע בקניית טלויזיה 3D גדולה. אם אתה צריך קצת עזרה ממישהו שעשה על זה מחקר רציני וכבר קנה את הטלויזיה, דבר איתי בפרטי.
...
אכן יהיה נחמד אם תחלוק עם כולנו ואם לא, שלחתי לך הודעה בפרטי.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

טוב, אני מעדכן ש- Nisani עדיין לא פנה אלי עם התובנות שלו, וחבל.
אז בינתיים המשכתי הלאה. היה לי חשוב לראות בעיניים מה זה תלת מימד פסיבי. חיפשתי חנויות במרכז שבהן אפשר להתרשם מהטלוויזיות של LG.
התקשרתי ליבואן שהפנה אותי ל 3 חנויות בחולון (עיר מגורי).
רק באחת מהן אפשרו לי להתנסות בתלת מימד, בשתי האחרות אמרו את המילים הבאות: "התלת מימד לא מחובר". :roll:
אז בשלישית היתה איזה בחורה חמודה שלמרות שאמרתי לה בערך 6-7 פעמים שאני מחפש מסך 60 אינצ' היא כל הזמן הראתה לי מסכים בגודל של 55.
אבל לפחות ראיתי תלת מימד פסיבי של LG - במילה אחת: זה לא תלת מימד! לא ברור מה זה כן, אבל 3D זה לא. המסך אכן מקבל איזשהו עומק
נחמד בזמן הצפייה אבל הכל מאד מעוות ולא יפה. זה ממש לא מה שראיתי במסך של שארפ עם המשקפיים האקטיביות.

אז אני מתחיל לצמצם את האפשרויות: זה או השארפ היפה, דגם: LC60LE830E או סמסונג הגדולה מידי 64 אינצ d8000.
ולמרות שהייתי בטוח שייקח לי איזה חודש לפחות עד שאני אקנה את המסך, אני מתחיל לפנטז עליו לפסח :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

אני לא יודע מי הבחורה שהראתה לך ומה היא הראתה לך, אבל ה 3D ממש לא מעוות ובהחלט כן ואחלה תלת מימד :).

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

integral כתב:אני לא יודע מי הבחורה שהראתה לך ומה היא הראתה לך, אבל ה 3D ממש לא מעוות ובהחלט כן ואחלה תלת מימד :).
...
אשמח לראות במקום אחר, אני פשוט לא מוצא מקומות בהם ניתן לעמוד למשך 10 דקות מול המסך ולהתרשם.
זה קצת מוזר, אבל זה ככה...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

חפש חנויות מתמחות שיש להם נגן בלוריי נורמלי עם סרט תלת נורמלי כמו אוואטאר. תנסה גם לצפות פרק זמן שארוך מ 10 דקות ולראות איך ההרגשה. השאלה היא איך אתה מגיב לתלת האקטיבי לאורך זמן כי חלק מהאנשים לא מגיב לזה טוב.

אני חושב שהביקורת הזאת מתארת טוב את ההבדל לפחות מבחינתי:
[left]
Picture Quality - 3D

If we may, can we just step out of the editorial 'we' for a moment to bring you a more personalised account of the LW650's 3D performance? I do so for the reason that personal experiences of the two 3D technologies are precisely that, personal. I'll have to admit that I find active shutter glasses difficult to wear for sustained periods, my eyes become strained after less than half an hour and sitting the entire way through Avatar is something of a challenge - I'm just too aware of the shuttering and it gives me headaches and dizziness so it's something I can only now do in short spells.

Enter LG's Cinema 3D system and my own, personal 3D day is saved. Gone is the sense of flicker. It's like opening a new window on the experience and I can finally hop aboard the 3D bandwagon. If I were being picky, and I am, the loss of resolution, when compared to the last 3D TV (Panasonic VT30) through the doors is just about perceptible, with perfect eyesight from within 4 feet. That would probably translate to around 5 and 7 feet for the 47 and 55 inch versions, respectively, but the added sense of depth increases resolution perception and I certainly don't feel I'm missing out - quite the opposite, in fact! Some object to 'scan lines' being evident in LGs Cinema 3D system but I have to say, again, I had to be very close to the screen to notice them and certainly closer than is a comfortable viewing position. The lack of crosstalk, when compared to other 3D LCDs, is also very refreshing as are the wide viewing angles. The glasses are extremely comfortable in use with less light lost than active eyewear and let's not forget they're cheap as the proverbial chips - not a factor to be sneezed at when you've children (or clumsy adults) in the equation. Viewing angles on the vertical plane aren't generous but we don't envisage many will be standing up to watch their movies.

All in all, LGs Cinema 3D solution is, by far, the best in-home exposure to the industry's latest craze I've experienced to date.
[/left]

http://www.avforums.com/review/LG-42LW6 ... eview.html

ועוד ביקורת טריה מהדגמים של 2012 ששם יש כנראה עוד שיפור (לפחות מבחינת יכולות השליטה באפקט):

[left]Overall, this is the best 3D technology we have seen. We really like the images, they are mesmerizing and fun to watch. It does not get tiring, it is not sickening, or exhausting, it’s just 3D, the way you have always pictured it to work.
[/left]

http://www.televisioninfo.com/content/L ... iew/3D.htm

אני לא אומר שהתלת הפאסיבי מושלם. אבל יש לו לא מעט יתרונות. אני גם לא אומר שלכל אחד הוא הפתרון המועדף. וידיאופילים יבחינו בחסרונות שלו. אני רק אומר שאם אתה מתכנן לקנות טלוויזיה ולהשתמש הרבה בתלת מימד, תבחן את הטכנולוגיות כמו שצריך לפני שאתה שם את הכסף. דרך אגב, אם תלת אקטיבי, אז בד"כ הפלזמות נותנות תוצאות טובות יותר.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

דרך אגב, תנסה בסטריאו עיני. למיטב ידיעתי יש להם בד"כ LG בתצוגה ופנסוניק (ה VT30 נחשבת לרולס רויס של האקטיבי). זו חנות מתמחה אז אני מאמין שיוכלו לתת לך מענה. תרים טלפון ותברר.

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אחרי שהייתי במספר חנויות וראיתי מספר דגמים הבנתי שהשילוב בין חווית הקנייה למסך ש"עושה נעים בעין" נמצא בחשמל נטו ברמת החייל.
חזרתי לשם עם סרט בלו ריי משלי באמצע השבוע כדי לראות שוב את המסך, מדובר ב 830 של שארפ, 60 אינצ' (הוא זהה למסך 835 רק שהוא מגיע עם מסך מט, ללא הברקות והשתקפויות). ושוב, מאד נהניתי ממה שראיתי וגם אהבתי את היחס והסבלנות של הצוות בחנות.

אז בשעה טובה רכשתי אתמול את המסך. הוא יגיעו בעוד שבועיים (בעיות מלאי) ואז אדאג לצלם את החתיך ולספר עליו עוד :)

הייתרון: אני מרגיש שאני מקבל מסך טוב
החיסכון: אני צריך לחכות כמה ימים טובים עד שהוא יגיע.

החיים קשים כל כך :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46395
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #15 

כיף לשמוע!