כבר החלטתי על סטאפ, צריך חיזוק
שלום לכולם
כבר זמן מה אני מסתובבבין הפורומים השונים
וקורא חומר על אוזניות ומגברי אוזניות.
אני בעיקר שומר אלטרנטיבי עד רוק כבד.
הסטאפ שכרגע ננעלתי עליו הוא
אוזניות של בהייאר dt990 600ohm
מגבר little dot mkiii
Dac fiio D3
הדאק כבר הוזמן וכרגע אינו רלוונטי לדיון.
האם יש שילוב טוב יותר עבור הצרכים שלי?
אני לא מעוניין באוזניות של גראדו או akg מכיווןשהן בהירות מידי לטעמי. אני מחפש אוזניות עם יכולת לבאס ופירוט טוב.
השידוך למגבר שבחרתי נובע הרצון לרסן את הבהירות של האוזניות ולתת להן סאונד יותר חם.
חשוב לציין שאני לא שומע בווליום גבוה ולכן אוזניות ש'נפתחות' רק בווליום גבוה גם לא יתאימו לי.
האם הבחירה שלי אופטימלית? או שיש הצעות טובות יותר.
את החלקים אני מזמין מחול עקב רמת המחירים הלא נורמלית בארץ.
תודה לעונים
כבר זמן מה אני מסתובבבין הפורומים השונים
וקורא חומר על אוזניות ומגברי אוזניות.
אני בעיקר שומר אלטרנטיבי עד רוק כבד.
הסטאפ שכרגע ננעלתי עליו הוא
אוזניות של בהייאר dt990 600ohm
מגבר little dot mkiii
Dac fiio D3
הדאק כבר הוזמן וכרגע אינו רלוונטי לדיון.
האם יש שילוב טוב יותר עבור הצרכים שלי?
אני לא מעוניין באוזניות של גראדו או akg מכיווןשהן בהירות מידי לטעמי. אני מחפש אוזניות עם יכולת לבאס ופירוט טוב.
השידוך למגבר שבחרתי נובע הרצון לרסן את הבהירות של האוזניות ולתת להן סאונד יותר חם.
חשוב לציין שאני לא שומע בווליום גבוה ולכן אוזניות ש'נפתחות' רק בווליום גבוה גם לא יתאימו לי.
האם הבחירה שלי אופטימלית? או שיש הצעות טובות יותר.
את החלקים אני מזמין מחול עקב רמת המחירים הלא נורמלית בארץ.
תודה לעונים
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ציינת שאתה לא אוהב אוזניות בהירות.. אבל לdt990 יש את האמא של הספייק בטרבל
ב DT880 קיים אותו ספייק אבל טיפה יותר מרוסן ואולי יותר יתאימו למגבר שאתה מתכנן (שעליו אגב אני לא ממליץ בכלל).
HD600 אוזניות די נייטרליות וגם טיפה "משעממות", שוב אני הולך לפי התאמה אליך.
מגברים ברמה טובה יש בשפע יד שניה מחו"ל. CKK-III זו דוגמה טובה למגבר בסיסי וטוב שיכסח כל דבר מנורות או טרנזיסטור למחירו.
ב DT880 קיים אותו ספייק אבל טיפה יותר מרוסן ואולי יותר יתאימו למגבר שאתה מתכנן (שעליו אגב אני לא ממליץ בכלל).
HD600 אוזניות די נייטרליות וגם טיפה "משעממות", שוב אני הולך לפי התאמה אליך.
מגברים ברמה טובה יש בשפע יד שניה מחו"ל. CKK-III זו דוגמה טובה למגבר בסיסי וטוב שיכסח כל דבר מנורות או טרנזיסטור למחירו.
למה המגבר לא מומלץ? דווקא הבנתי שהוא דיי מוצלח לרמת מחיר שלו.
והסיבה למגבר מנורתי הוא בגלל שהבהייר עם טרבל בעייתי, מה שמגבר מנורתי מרסן.
Hd600 עד כמה שהבנתי לא מתאימות לסגנוו מוזיקה שלי וגם הן נפתחות רק בווליום גבוה.
אני גם לא בטוח שאני רוצה להתעסק עם יד שניה מחול.
מה עם maverick a1 ? גם עליו קראתי ביקורות טובות
והסיבה למגבר מנורתי הוא בגלל שהבהייר עם טרבל בעייתי, מה שמגבר מנורתי מרסן.
Hd600 עד כמה שהבנתי לא מתאימות לסגנוו מוזיקה שלי וגם הן נפתחות רק בווליום גבוה.
אני גם לא בטוח שאני רוצה להתעסק עם יד שניה מחול.
מה עם maverick a1 ? גם עליו קראתי ביקורות טובות
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא ממש מעודכן במוצרים החדשים, רובם פרווה גם כך.
הבייר עם מגבר ליטל דוט מאבדות מהמחץ והחדות שמאפיין אותן עם טרנזיסטור.
למרות שכביכול אתה מרסן את הספייק, אתה מגביל את האוזניות בהרבה אספקטים אחרים.
וזה מנסיון כן? היה לי את הליטל דוט 4 se עם ה880.
וזה מנסיון כן? היה לי את הליטל דוט 4 se עם ה880.
האמת היא שלא מצאתי אזניות אחרות שמתאימות לסגנון מוסיקה ולדרישות שלי. נראה לי שבכל אזנה יש פשרות כלשהן, האם יש,משהו אחר שמומלץ?yossi126 כתב:אני לא ממש מעודכן במוצרים החדשים, רובם פרווה גם כך.
וזה מנסיון כן? היה לי את הליטל דוט 4 se עם ה880....
כרגע אני לא חושב על שדרוג עתידי, בעיקר כי לא ממש ניתן לשדרג, מקסימום למכור ולקנות.vek44acm כתב:אם אתה רוצה לקנות סט-אפ עם כל החלקים כרגע? ללא שידרוג עתידי.
ואם אפשר לקבל הסבר מה זה האמא של הספייק בטרבל?...
והכוונה בטרבל שהוא על גבול הצורם למי שרגיש יותר לצלילים גבוהים.
אתה חושב שהבייר הכי מתאים לך בגלל שיצא לך להאזין לו, או לפי הדעות בפורומים?
מציע לך ללכת להאזין לכמה שיותר דגמים של חברות שונות, בשביל לקבל אינדקציה טובה יותר מה מתאים לך.
במידה ואתה לא רוצה מציע לך לקנות גם את האוזניות וגם את המגבר יד שנייה, יחסוך לך הרבה כסף אם
בעתיד תרצה לשדרג.
לא יצא לי להאזין למגבר אוזניות מבוסס על מנורות שאהבתי.
מציע לך ללכת להאזין לכמה שיותר דגמים של חברות שונות, בשביל לקבל אינדקציה טובה יותר מה מתאים לך.
במידה ואתה לא רוצה מציע לך לקנות גם את האוזניות וגם את המגבר יד שנייה, יחסוך לך הרבה כסף אם
בעתיד תרצה לשדרג.
לא יצא לי להאזין למגבר אוזניות מבוסס על מנורות שאהבתי.
אני חושב שהרבה מאד נופלים בפח הזה של ללכת ולהאזין והסיבות רבות.vek44acm כתב:אתה חושב שהבייר הכי מתאים לך בגלל שיצא לך להאזין לו, או לפי הדעות בפורומים?
בעתיד תרצה לשדרג.
לא יצא לי להאזין למגבר אוזניות מבוסס על מנורות שאהבתי....
קשה להביא להאזנה את כל סגנונות המוזיקה לחנות, הרבה פעמים הסאונד משתנה ממגבר למגבר
ואני מאמי שגם יעולת האזנה זה עניין של 'גדילה' ולמעשה משהו שנשמע לך טוב יכול להישמע לך רע עם שעות האזנה בבית, ולכו אני מרגיש שאין לי מספיק נסיון כדי להחליט בעצמי על סמך שמיעה בחנת מה מתאים לי.
אני יותר סומך על ביקורות כאשר הטעם הכללי שלי מנחה אותי להחליט על מה ללכת.
בדיוק על אותו משקל של ללכת לבדיקה עם רכב לפני קניה
אני דווקא חושב שהרבה אנשים נופלים בפח עם קריאה של ביקורות.
האמינות של כל אחד מי המבקרים מוטלת בספק, במיוחד כאשר המוצר הנבדק מופיע בשלל בנארים באתר.
גם חברי הפורומים חוטאים בזה שרובם כמוך קונים לפי ביקורות, ובאמת כל האוזניות מעל 1000 שקל
ישמעו טוב יותר מי כל האוזניות הפשוטות שמגיעות עם הפלאפון, אז ימליצו בחום לקנות את האוזניות.
אין להם ממש רפרנס של תוצאת היי-אנד אמיתית שניתן להגיע עם אוזניות.
האמינות של כל אחד מי המבקרים מוטלת בספק, במיוחד כאשר המוצר הנבדק מופיע בשלל בנארים באתר.
גם חברי הפורומים חוטאים בזה שרובם כמוך קונים לפי ביקורות, ובאמת כל האוזניות מעל 1000 שקל
ישמעו טוב יותר מי כל האוזניות הפשוטות שמגיעות עם הפלאפון, אז ימליצו בחום לקנות את האוזניות.
אין להם ממש רפרנס של תוצאת היי-אנד אמיתית שניתן להגיע עם אוזניות.
אני מסכים שיש לקחת את הביקורות בעירבון מוגבל, אבל אחרי מספר ביקורות שקראתי באתרים שונים וחיטוט בפורומים השונים וקריאת שירשורים של אנשים פרטיים שכללו גם בעיות וחוסר שביעות רצון מהאזניות, ניתן להגיע לאיזושהי מסקנה, כמובן יכול להיות שבפועל בסופו של דבר אני לא אתחבר אליהם ואז כל מה שקראתי שווה לת*ת 
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

אלה 3 אופציות מרפרוף בהד-פיי:
http://www.head-fi.org/t/602959/fs-amb- ... tom-panels חוטף כמה שיותר מהר
http://www.head-fi.org/t/602059/fs-135- ... da-arietta חמוד
http://www.head-fi.org/t/600819/matrix- ... -dac-model מגבר די אהוד בקרב המתחילים כולל DAC
http://www.head-fi.org/t/602959/fs-amb- ... tom-panels חוטף כמה שיותר מהר
http://www.head-fi.org/t/602059/fs-135- ... da-arietta חמוד
http://www.head-fi.org/t/600819/matrix- ... -dac-model מגבר די אהוד בקרב המתחילים כולל DAC
למרות שכבר החלטטה אני לא היתי בוחר מגבר כזה עם אוזניות של 600 אוהם
היתי בוחן אפשרות לאופצית הגבר שפורפרתי לדוגמה כמו שיש כאן ביד שניה שיש לו צליל נעים
אני היתי שוקל אוזניות עם מקסימום 120 אוהם עם המגבר שבחרתה כדע שיוכלו לדינאמיות מירביצ מרכיב חשוב בהשמעת מוזיקה
צר לי שאני לא בידיוק הולך לכיוון שכולם הולכים אבל תמיד יש עוד זמן לנסות כיוונים בילתי צפויים
היתי בוחן אפשרות לאופצית הגבר שפורפרתי לדוגמה כמו שיש כאן ביד שניה שיש לו צליל נעים
אני היתי שוקל אוזניות עם מקסימום 120 אוהם עם המגבר שבחרתה כדע שיוכלו לדינאמיות מירביצ מרכיב חשוב בהשמעת מוזיקה
צר לי שאני לא בידיוק הולך לכיוון שכולם הולכים אבל תמיד יש עוד זמן לנסות כיוונים בילתי צפויים
האמת ששקלתי אפשרות כזאת ובסוף ירדתי ממנה, אני לא מתלהב מרכישת מגבר מיד שניה, ובנוסף, המגבר שיש פה בלוחות יצא לפני איזה 10 שנים ונחשב כמיושן כיום.
אני מסכים שעדיף היה לו הייתי רוכש מגבר יותר עוצמתי עבור האוזניות אבל אז הייתי צריך לחרוג בצורה משמעותית מהתקציב שלי, מה שכרגע אין באפשרותי לעשות.
הבחירה נעשתה אחרי קריאת אין ספור שירשורים ברשת על השידוך של המגבר לאוזניות ובסך הכל הביקורות היו טובות.
אני מקווה שאכן לא אתאכזב מהרכישה וכנראה שבשדרוג הבא אעלה את התקציב וארכוש מגבר יותר חזק ( בסגנון darkvoice 3322 )
בכל מקרה אני אמור לקבל את כל הרכישות כנראה בתחילת שבוע הבא ואחרי הרצה של הכל נראה מה יצא
אני מסכים שעדיף היה לו הייתי רוכש מגבר יותר עוצמתי עבור האוזניות אבל אז הייתי צריך לחרוג בצורה משמעותית מהתקציב שלי, מה שכרגע אין באפשרותי לעשות.
הבחירה נעשתה אחרי קריאת אין ספור שירשורים ברשת על השידוך של המגבר לאוזניות ובסך הכל הביקורות היו טובות.
אני מקווה שאכן לא אתאכזב מהרכישה וכנראה שבשדרוג הבא אעלה את התקציב וארכוש מגבר יותר חזק ( בסגנון darkvoice 3322 )
בכל מקרה אני אמור לקבל את כל הרכישות כנראה בתחילת שבוע הבא ואחרי הרצה של הכל נראה מה יצא
אל תדאג, עשית בחירה נכונה במקרה זה. הDV336SE זה מגבר מנורות טהור מסוג OTL. אני די בטוח (אין מספיק נתונים) שיש לו גם די והותר כוח כדי לעשות חור בדרייברים אם ממש תתאמץ. הוא גם נותן לך יותר voltage swing לעכבה גבוהה, בטח ל600אום מהוניסנט שhtbar כיוון אליו, שהוא בכלל מגבר היברידי עם טרזיסטורים במוצא, כך שלא ברו מאיפה הקביעה זה דארקוויס לא מתאים פה...תהנה עם הסטאפ החדש.