חברה בבקשה עזרה זה דחוף קיבלתי הצעה מטורפת על D550 ב 3500 שקל אבל היא מתצוג
כפי שאתם יודעים זה כבר המון זמן שאני מעוניין לקנות טלויזיה היום הלכתי עם גיסי לראות את ה D550 אחריי שגיסי דיבר עם המוכר והתמקח איתו הוא הצלייח להוציא ממנו את ה D550 מתצוגה ב 3500 שקל
רציתי לדעת מה אתם אומרים
הטלויזיה תקינה לחלטוין והיא בשימוש בתצוגה 4 חודש אין פיקסלים שרופים ואין צריבות או משהו כזה
השאלה שלי זה האם אתם ממליצים או שכדאי להיזהר ויש קאצ' בהצעה מפתה שכזו לפי מה שאני וגיסי ראינו בעיין אין בה שום אבל שום פגם
מה גם שהוא נותן אותה עם 3 שנים אחריות
חברה מחכה לתשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף
רציתי לדעת מה אתם אומרים
הטלויזיה תקינה לחלטוין והיא בשימוש בתצוגה 4 חודש אין פיקסלים שרופים ואין צריבות או משהו כזה
השאלה שלי זה האם אתם ממליצים או שכדאי להיזהר ויש קאצ' בהצעה מפתה שכזו לפי מה שאני וגיסי ראינו בעיין אין בה שום אבל שום פגם
מה גם שהוא נותן אותה עם 3 שנים אחריות
חברה מחכה לתשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
איזה גודל ומה המחיר של מסך חדש?
לדעתי יש דברים שלא כדאי לקנות מתצוגה, מסכים זה במקום הראשון... (לעומת מכשירי חשמל לבנים שאיתם אין שום בעיה)
לדעתי יש דברים שלא כדאי לקנות מתצוגה, מסכים זה במקום הראשון... (לעומת מכשירי חשמל לבנים שאיתם אין שום בעיה)
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא הייתי קונה מסך מתצוגה אבל זו רק דעתי האישית...
תזכור שמדובר על מסך שעבד כ 12 שעות בכל יום, זה לא מעט.
תזכור שמדובר על מסך שעבד כ 12 שעות בכל יום, זה לא מעט.
oris74 כתב:אני לא הייתי קונה מסך מתצוגה אבל זו רק דעתי האישית...
תזכור שמדובר על מסך שעבד כ 12 שעות בכל יום, זה לא מעט....
הענין שיש לו אותו בתצוגה רק 4 חודש זה אומר שהוא עשה במקסימום 1400 שעות והשאלה אם זה עושה בלאי ויהיה ירידה ברמת השחורים או משהו כזה או שזה לא יורגש כלל
מחיר מתצוגה חייב להיות יותר בשביל כזה פער תקנה חדש מהניילונים
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
פלזמה בתצוגה 4 חודשים יתכנו צריבות שעדיין לא ניראות לעיין רגילה במיוחד של לוגו של הערוצים
רב סרן-רועי קליין.
הוא רצה 3900 בסוף בגלל שזה מזומן גיסי הצלייח להוציא ב 3500tascam כתב:מחיר מתצוגה חייב להיות יותר בשביל כזה פער תקנה חדש מהניילונים...
השאלה שלי זה אם מבחינת השחורים או משהו כזה האם אחריי 1400 שעות התצוגה או השחורים פחות טובים
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
כול דבר שלא מגיע אליך בתוך אריזה סגורה יש בו איזה שהוא סיכון שאתה לוקח כאשר המוכר מהצד השני "משלם" לך על הסיכון ע"י הנחה יפה מאוד במחיר.
בסופו של דבר אתה לא יודע אם זה רק 12 שעות X 4 חודשים. מה עוד עשו עם הטלוויזיה. אני לא יודע וגם אתה לא תדע. סיכון מול מחיר זה המשוואה שאתה צריך להחליט
בסופו של דבר אתה לא יודע אם זה רק 12 שעות X 4 חודשים. מה עוד עשו עם הטלוויזיה. אני לא יודע וגם אתה לא תדע. סיכון מול מחיר זה המשוואה שאתה צריך להחליט