שלום , לא מזמן הזמנתי 100 אינץ' של בד DA LITE high contract cinema vision מהיבואן בארץ.
בהתחלה חשבתי לבנות לו מסגרת מעץ ולהפוך אותו למסך קבוע אבל אז ראיתי את זה :
http://www.somfysystems.com/en-us/home/ ... reens.html
למטה יש Somfy motorized system שזה בעצם מנגנון חשמלי עם שלט לכל מסך , האם קיים דבר דומה לזה בארץ ?
זה נראה לי הרבה יותר נוח ואסטתי לטווח הארוך וגם כנראה מגן על הבד טוב יותר.
מנוע גלגול מסך חשמלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא כדאי כבר לרכוש מנגנון עם מסך מובנה מההתחלה? כל טעות כאן תגרום לקיפולים ולבעיות שאח"כ אי אפשר יהיה לתקן.
ובלי קשר, אם בכלל יש לך אופציה פיזית במקום למסך קבוע, אל תחשוב פעמיים ולך על זה. אין כמו מסך קבוע.
ובלי קשר, אם בכלל יש לך אופציה פיזית במקום למסך קבוע, אל תחשוב פעמיים ולך על זה. אין כמו מסך קבוע.
הבעיה היא שאיכות המסכים שבאים עם מנגנון גלגול כלשהוא היא בדר"כ נמוכה.
ולקנות מסכים איכותיים מסוג DA LITE עם מנגנון עולה הון תועפות ביחס ללקנות רק בד בלבד.
איפה עוד אני אמצא בארץ ב 1900 ש"ח מסך עם הבד הנ"ל ב 100 אינץ' ?
הקיבוע הקבוע היה הרעיון שלי מלכתחילה אבל חשבתי שאם כבר אז כבר ואשקיע במנגנון קיפול כמו בלינק שהבאתי , אני לא רואה איך זה יכול להרוס את הבד אם אני מכניס אותו ישר וכמו שצריך והמנגנון הוא איכותי.
אז שוב , מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש כזה דבר ?
ולקנות מסכים איכותיים מסוג DA LITE עם מנגנון עולה הון תועפות ביחס ללקנות רק בד בלבד.
איפה עוד אני אמצא בארץ ב 1900 ש"ח מסך עם הבד הנ"ל ב 100 אינץ' ?
הקיבוע הקבוע היה הרעיון שלי מלכתחילה אבל חשבתי שאם כבר אז כבר ואשקיע במנגנון קיפול כמו בלינק שהבאתי , אני לא רואה איך זה יכול להרוס את הבד אם אני מכניס אותו ישר וכמו שצריך והמנגנון הוא איכותי.
אז שוב , מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש כזה דבר ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Diforce
מה פתאום... לכל יצרן יש גרסא עם גלגול. ההיפך, רצוי להשתמש בחומר שמיועד במקור לגלגול ולא לכזה שתוכנן למסך קבוע...
מה פתאום... לכל יצרן יש גרסא עם גלגול. ההיפך, רצוי להשתמש בחומר שמיועד במקור לגלגול ולא לכזה שתוכנן למסך קבוע...