זליגת אור בצדדים בסמסונג 6400, ותכני 3d באקסטרימר
-
MoranGalper
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
רכשתי טלוויזיית סמסונג 6400 46 וכשהאור בחדר כבוי והרגע של התמונה שחור אני רואה ענני אור חלשים בצדדי המסך (כ 5-6 ס"מ). לדוגמא רואים אותם במסך התפריט של האקסטרימר. האם זהו מצב תקין ? או שיש תקלה במסך שלי ?
ושאלה נוספת ולא קשורה, יש לי אקסטרימר sidewinder. האם הוא יכול לנגן תכני תלת מימד ביחד עם הטלוויזיה ? אם כן, איזה שיטות שידור יש ל 3d ואיזה מתאימות לאקסטרימר והטלוויזיה שלי (ואיזה שיטות לא) ? והאם צריך סיומת מיוחדת לקובץ מתאים / לא מתאים ?
ושאלה נוספת ולא קשורה, יש לי אקסטרימר sidewinder. האם הוא יכול לנגן תכני תלת מימד ביחד עם הטלוויזיה ? אם כן, איזה שיטות שידור יש ל 3d ואיזה מתאימות לאקסטרימר והטלוויזיה שלי (ואיזה שיטות לא) ? והאם צריך סיומת מיוחדת לקובץ מתאים / לא מתאים ?
-
MoranGalper
-
- חבר פעיל

מה זאת אומרת מועדון העננות ?
-
MoranGalper
-
- חבר פעיל

אני מאלו שרוצים לדעת האם התקלה היא במסך הספיציפי שלהם ואז יש סיבה להפעיל אחריות... או שהיא תקלה בסדרה ואז אוכל לחיות איתה.
האם אני מבין נכון שבכל המסכים מהסדרה הזו זליגת האור מופיעה ?
אגב, הפאנל שלי הוא HQ אם זה משנה (ואנצל"ש על מנת לשאול איך הוא ביחס לפאנלים אחרים שיכלו להגיע עם הדגם הזה)
האם אני מבין נכון שבכל המסכים מהסדרה הזו זליגת האור מופיעה ?
אגב, הפאנל שלי הוא HQ אם זה משנה (ואנצל"ש על מנת לשאול איך הוא ביחס לפאנלים אחרים שיכלו להגיע עם הדגם הזה)
זליגת אור/עננות אכן מופיעה במסכים האלה,בגלל שתאורת המסך היא חלקית אז במצבים שיש מסך שחור לגמרי התאורה עדיין דולקת על מנת להציג תמונה וזה גורם לזליגות אור וזה מה שאתה רואה במסך בזמן שהמסך חשוך
ולכן הפתרון המצויין הוא מסך FULL LED ששמו גם הוא LOCAL DIMMING ,זה אומר שיש במסך תאורת לד מלאה, בצורה אופקית ואנוכית,ובמסגרת המסך ,
ולכן הפתרון המצויין הוא מסך FULL LED ששמו גם הוא LOCAL DIMMING ,זה אומר שיש במסך תאורת לד מלאה, בצורה אופקית ואנוכית,ובמסגרת המסך ,
רק כדי לעשות קצת סדר :
מיקרו דימינג זו טכנולוגיה שמשפרת את ביצועי מסכים עם לד היקפי אך עדיין לא פותרת את בעיות העננות במסכים אלה אם כי בהחלט מצמצת את התופעה.
מסכי full led לא תמיד מגיעים עם local dimming כך שזה לא שם נרדף לדבר זהה.
מסכי full hd טובים כשלעצמם אך בתוספת טכנולוגיית local dimming הם נותנים קונטרסט עדיף משמעותית ושחורים טובים יותר.
מיקרו דימינג זו טכנולוגיה שמשפרת את ביצועי מסכים עם לד היקפי אך עדיין לא פותרת את בעיות העננות במסכים אלה אם כי בהחלט מצמצת את התופעה.
מסכי full led לא תמיד מגיעים עם local dimming כך שזה לא שם נרדף לדבר זהה.
מסכי full hd טובים כשלעצמם אך בתוספת טכנולוגיית local dimming הם נותנים קונטרסט עדיף משמעותית ושחורים טובים יותר.