מבקש המלצה למקרן HD או אפילו 3D לקולנוע ביתי -פרטים מלאים...
אז זה מגיע בסוף לעניין של המחיר כשיש עדיפות לקחת מסך עם מתיחה...
כמה זה משנה החברות במסכים האלה ? כי הציעו לי מסך בסביבות ה5K עם מתיחה של לא זוכר איזה חברה, ונאמר לי שמסך מקביל של DRAPER למשל יעלה פי 2 ואפילו יותר
כמה חשיבות יש לחברה במקרה הזה ?
כמה זה משנה החברות במסכים האלה ? כי הציעו לי מסך בסביבות ה5K עם מתיחה של לא זוכר איזה חברה, ונאמר לי שמסך מקביל של DRAPER למשל יעלה פי 2 ואפילו יותר
כמה חשיבות יש לחברה במקרה הזה ?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ברור שהכל שאלה של מחיר.
הרי ברור שאם מקרן הסוני 95 שרכש רן מויאל היה עולה 10,000 ש"ח כולם היו רוכשים אותו.
לגבי עניין חשיבות המותג במסך מתוח אין לי ניסיון לכן לא יכול לייעץ.
אני במקומך הייתי בודק את האחריות לגבי אותו מסך (מה טיבה ולכמה זמן- אני אישית לא הייתי מוותר על פחות מ-3 שנים) + מגיע לביקור אצל לפחות משתמש אחד שרכש את אותו מסך לפני מינימום 1 שנה להתרשם.
הרי ברור שאם מקרן הסוני 95 שרכש רן מויאל היה עולה 10,000 ש"ח כולם היו רוכשים אותו.
לגבי עניין חשיבות המותג במסך מתוח אין לי ניסיון לכן לא יכול לייעץ.
אני במקומך הייתי בודק את האחריות לגבי אותו מסך (מה טיבה ולכמה זמן- אני אישית לא הייתי מוותר על פחות מ-3 שנים) + מגיע לביקור אצל לפחות משתמש אחד שרכש את אותו מסך לפני מינימום 1 שנה להתרשם.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
סוף סוף אתה מדבר בהיגיוןAzurA כתב:טוב אני יתחיל במקרן ונמשיך משם
אני גם בודק אופצייה לקנייה בחו"ל מגיעים להפרש של בערך 5K לא בטוח אם זה מצדיק את חוסר האחריות...
אם אתה גר בתל אביב אתה מוזמן לקפוץ לראות את המסך ״הלא מתוח״ (שלא הייתי מחליף אותו במסך עם מתיחה) שלי בגודל 84 אינץ במרחק ישיבה של 3.4 מטר.
סיכוי טוב שאני יבוא באמתCable_Guy כתב:סוף סוף אתה מדבר בהיגיוןAzurA כתב:טוב אני יתחיל במקרן ונמשיך משם
אני גם בודק אופצייה לקנייה בחו"ל מגיעים להפרש של בערך 5K לא בטוח אם זה מצדיק את חוסר האחריות...![]()
![]()
![]()
![]()
אם אתה גר בתל אביב אתה מוזמן לקפוץ לראות את המסך ״הלא מתוח״ (שלא הייתי מחליף אותו במסך עם מתיחה) שלי בגודל 84 אינץ במרחק ישיבה של 3.4 מטר....
כי חדרי הקרנה אין כאן באילת, בכלל אולי חנות אחת שמוכרת מקרנים וגם זה בהזמנה
אז ואללה יש מצב
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מקרני EPSON TW9000 ו TW5500
אם חשוב לך התלת מימד ואתה בתקציב עד 20,000 ש"ח אין ספק שה TW9000 ייתן לך חווית קולנוע אמיתית לעוד
הרבה שנים וזו לדעתי הבחירה הטובה ביותר סביב תקציב זה. אני באופן אישי לא חסיד גדול של התלת מימד ולכן הייתי ממליץ לך לשקול את האפסון TW5500 . מקרן עם "שחורים" מדהימים ותמונת דו מימד פשוט מעולה. ה 5500 יעלה לך סדר גודל של 4000 ש"ח פחות מ ה TW9000 .
הרבה שנים וזו לדעתי הבחירה הטובה ביותר סביב תקציב זה. אני באופן אישי לא חסיד גדול של התלת מימד ולכן הייתי ממליץ לך לשקול את האפסון TW5500 . מקרן עם "שחורים" מדהימים ותמונת דו מימד פשוט מעולה. ה 5500 יעלה לך סדר גודל של 4000 ש"ח פחות מ ה TW9000 .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: מקרני EPSON TW9000 ו TW5500
אני חולק עליך לגבי היכולת של האפסון 9000 בתלת מימד . הוא לא מהמשובחים שיש .topprojector כתב:אם חשוב לך התלת מימד ואתה בתקציב עד 20,000 ש"ח אין ספק שה TW9000 ייתן לך חווית קולנוע אמיתית לעוד
הרבה שנים וזו לדעתי הבחירה הטובה ביותר סביב תקציב זה. אני באופן אישי לא חסיד גדול של התלת מימד ולכן הייתי ממליץ לך לשקול את האפסון TW5500 . מקרן עם "שחורים" מדהימים ותמונת דו מימד פשוט מעולה. ה 5500 יעלה לך סדר גודל של 4000 ש"ח פחות מ ה TW9000 ....
לטעמי הסוני 30ES מקרן איכותי יותר מלבד יתרון קל שיש לאפסון 9000 בשחורים .
לכן אני ממליץ לכיוון של הסוני 30 .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- extremeblizz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תזמין מb&h, 2600+200 על משלוח יוצא 2800, 33% על מכס יוצא 3500 בערך כלומר 13000 שקל. תוכל להכניס מסך ועד מקרן hd זול לגיבוי 
איך הגעת לחישוב הזה לא הבנתיextremeblizz כתב:תזמין מb&h, 2600+200 על משלוח יוצא 2800, 33% על מכס יוצא 3500 בערך כלומר 13000 שקל. תוכל להכניס מסך ועד מקרן hd זול לגיבוי...
נגיד 2800 דולר זה 10640
לזה צריך להוסיף מכס ומע"מ כשהמכס הוא תקרה של 2900 ועוד מע"מ אתה כבר מגיע כאן לכמעט 15K
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
AZURA שים לב שבחו"ל אתה מקבל את ה EPSON 5010 ללא משקפיים. ככל שמפרסמים בארץ, המחיר של ה TW9000 הוא כולל 2 זוגות משקפיים. מחיר 2 זוגות משקפיים בחו"ל הוא כ-200$. בקיצור, לדעתי במציאות של היום אין כל טעם להביא את המקרן מחו"ל, מה גם שצריך לקחת בחשבון את הסיכונים ביבוא עצמאי וכמובן את העובדה שלא יהיה לך שירות בארץ (אגב, בארץ למקרן הזה נותנים שנתיים אחריות ו-3 שנים לנורה).