AzurA כתב:
...
שמע תמיד אומרים יהיה לך גדול מדי וכו' אבל לדעתי ב HD אין גדול מדי כי התמונה לא תתפקסל, מה שכן אלה גדלים שמעולם לא בדקתי לפני כן אז אני לא יודע איך זה יהיה
מה שכן תסכים איתי שלהקטין את התמונה תמיד אפשר ? (הבנתי שזו פונקציה קיימת כמעט בכל מקרן)
אז מקסימום הקטנתי בלחיצת כפתור, לעלות במידות אני ממש לא יוכל בלי להשקיע עוד כסף :/
לגבי המסך, מה ז"א מסך עם מתיחה או מסך ללא מתיחה ?? שהוא יתנופף לי ברוח

?
אז אתה אומר 3000 למסך טוב ללא מתיחה , אז כמה עולה מסך טוב עם מתיחה ?
ולגבי המקרן -
אתה אומר לקנות מחו"? ההבדל כזה משמעותי מהארץ ?
השאלה היא כמה תקלות יש במכשירים האלה למעט הנורות שצריך להחליף?
לגבי ה 3D ברור שאני רוצה אבל שזה לא יבוא על חשבון ה 2D, ז"א אם הדגם שיתן לי 3D נותן ביצועים פחות טובים ב 2D אז זה מיותר..[/quote]
מצטער אבל להגיד שב HD אין גדול מידי זה ממש לא נכון, אתה רוצה להגיד לי שאתה נהנה בקולנוע באותה המידה שאתה יושב בשורה הראשונה או כשאתה יושב במרכז האולם??? אני בטוח שלא וזה לא קשור לאיכות התמונה אלא לגודל התמונה...
אני אישית חושב שאם תקנה מסך לדוגמא של 120 אינץ ותקרין בסופו של דבר בגודל 90 אינץ זה ממש לא חכם ויפגע לך בהנאה, המסך הוא לבן ואם אתה לא מנצל את כל הגודל שלו אז תקבל מסגרת לבנה ולא שחורה, לי גם ככה הפס הלבן שנוצר בסרטים שאינם 16:9 מעצבן אז רק המחשבה שיהיו לי עוד רקעים לבנים מעוררת בי סלידה. את דעתי לפתרון גודל המסך כבר רשמתי לך, זאת הדרך הבטוחה לקבל גודל מסך בדיוק לצרכים שלך.
בקשר למסך - Ride ענה לך על החסרון של מסך בלי מתיחה, לדעתי במסך שקטן מ 100 אינץ הדבר לא הכרחי כי בזמן ההקרנה לא תסיים לב שיש גלים קטנים במסך - כאן נשאלת השאלה כמה את פרפקציוניסט.... מסך טוב עם מתיחה בגדלים שאתה מחפש יעלה לך לדעתי בסביבות ה 6-7k...
לגבי מחירים המקרנים - לדעתי הפער מספיק משמעותי בשביל קניה בחול. בזמנו שאני קניתי מקרן ב 2000$ הוא עלה בארץ 16-18K, תבדוק ברשת כמה עולה המקרן 3D של אפסון ותעשה את החשבון אם משתלם לך או לא.
לגבי תקלות - כאן כבר צריך קשרים עם אלילת המזל... יכול להיות לך מקרן שפעם בכמה חודשים יעשה לך תקלות ויכול להיות לך מקרן שבמשך כל חייו הוא לא יעשה בעיות פרט להחלפת נורות. תלוי בסוג המקרן ושוב במזל...
במקרנים שהציעו לך ה 3D נותנים תמונה מצויינת גם ב 2D השאלה היחידה היא האם שווה לך להוסיף תוספת תשלום יחסית משמעותית עבור יכולת 3D?
יש שאלות שרק אתה יכול לענות עליהן...