האם נתב של D-link דגם 2670u תומך ב30 מגה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
aspirin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
יש לי חבילה של 10 מגה בבזק ואני מעוניין לשדרג ל30.

המוקד הטכני של בזק אמר לי שאני חייב לשדרג ל2 נתבים אחרים שתומכים עד 100 מגה (d-link בדגם אחר וnetgear), ואם הם כביכול שמים לי 30 מגה ואני נשאר עם הראוטר שלי כיום (d-link 2670u), אז לא יהיה לי אינטרנט בכלל (למרות שבזק אומרים שהוא תומך עד 15)?

אני לא כזה מבין גדול בגלל זה אני שואל אתכם, האם זה יעבוד? ואם כן באיזה מהירות מדובר? כי באתר של d-link כתוב שהוא תומך עד 24 מגה ובזק אומרים עד 15 מגה.

אני אישית מעדיף לא להחליף ראוטר בגלל שזה סתם קושר אותי לבזק ואני אשלם עוד כסף..

מה אתם אומרים?
תודה רבה

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

הנתב הזה לא תומך ב30 במגה אם תשדרג הנתב לא יוכל להתחבר לקו הADSL הרי לאחר השדרוג אתה עובר לקו VDSL ושני הדגמים שציינתה תומכים בזה

aspirin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה,
אני יודע שהוא לא תומך ב30, השאלה במידה ואני אומר להם שישימו לי 30 מגה ללא שדרוג ראוטר, האם אני אקבל 15 מגה כמו שבזק אומרים שהוא מספק, 24 מגה כמו שמצויין באתר של DLINK או שבכלל זה לא יתחבר לי (גם עם הגדרות נכונות של הנתב)?

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #4 

aspirin כתב:תודה על התגובה המהירה,
אני יודע שהוא לא תומך ב30, השאלה במידה ואני אומר להם שישימו לי 30 מגה ללא שדרוג ראוטר, האם אני אקבל 15 מגה כמו שבזק אומרים שהוא מספק, 24 מגה כמו שמצויין באתר של DLINK או שבכלל זה לא יתחבר לי (גם עם הגדרות נכונות של הנתב)?
...

הנתב לא יוכל אם אץה עובר ל30 הנתב פשוט לא יוכל להסכנרן לקו

asafalfa
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

זה לא נכון.
בגדול ברגע שאתה מבצע חיבור ל VDSL מתבצע אישור עדכון בדיסלם של בזק לפתוח ל VDSL\ADSL כך שרק ברגע שמתחבר המודם שלהם ל ACS SERVER מבוצע עידכון של הקו ל VDSL .(כמובן שאפשר לבצע זאת ידנית-על ידי נציג)
בכל אופן מי שמבקש בכל זאת לבצע עדכון לקו למרות שהוא עובד עם מודם ADSL ימשיך לקבל את המהירות שקיבל ולא יתעדכן כי אין באפשרותו לבצע עדכון לשרת ועל כן ימשיך לעבוד על ADSL.
מי שיבחר לבצע זאת ידנית על ידי נציג יגרום לניתוק גורף של המודם ADSL מכיוון שהמושלם לא מסוגל להסתנכרן מול קו VDSL שעובר תחת VLAN.

לכן זה לא מומלץ אלה אם אתה קונה מודם חיצוני VDSL ומבקש לבצע זאת ידנית על ידי נציג. ( זה כבר סיפור אחר, מניסיון).

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”