האם יציאת HDMI רגישה לליכלוך כלשהו ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אבל אם הוא מחבר כמו שצריך, לא ניתן לשפר את התמונה והקול עם כבל אחר. נכון ?מושההשפיץ כתב:כן.כבל hdmi רגיש כמו כל כבל למגע.
קרה לכם שכבל פתאום לא חיבר בין המקלט לבין המסך?ובכן החלפה של הכבל לאחר בהחלט פתרה את הבעיה ,אך עם
ספריי לניקוי מגעים זה היה עובד....
אני החלפתי כבל hdmi מכסוף למוזהב. האם אני אמור לראות שינוי כלשהו ?
לא יודע אם לשפר, אבל כשהתקנתי את המערכת אצלי החלפתי 4 כבלים עד שראו טוב, בשלושה הראשונים ראו שלג על המסך, השניים הראשונים היו כבלים זולים בכמה דולרים מאיביי, אבל השלישי היה כבל איכותי שהטכנאי הביא איתו וגם הוא עשה בעיות.tukonA כתב:אבל אם הוא מחבר כמו שצריך, לא ניתן לשפר את התמונה והקול עם כבל אחר. נכון ?מושההשפיץ כתב:כן.כבל hdmi רגיש כמו כל כבל למגע.
קרה לכם שכבל פתאום לא חיבר בין המקלט לבין המסך?ובכן החלפה של הכבל לאחר בהחלט פתרה את הבעיה ,אך עם
ספריי לניקוי מגעים זה היה עובד....
אני החלפתי כבל hdmi מכסוף למוזהב. האם אני אמור לראות שינוי כלשהו ?...
כמה שטויות בפוסט אחד חחחח
כבל HDMI הוא כבל המעביר אותות דיגיטליים ז"א 1 ו 0
ולא כמו כבל אנאלוגי שכולם מכירים שמעביר גלים כך שרעש ולכלוך יכולים להשפיע על אורך הגל וניחות.
בכבל דיגיטלי אין כל השפעה על איכות הכבל, או שאתה רואה/שומע או שלא.
כבלים שנחשבים איכותיים יותר ויקרים כמו MONSTER CABLE וכל החברות הדומות הם לא כדי לשפר את איכות התמונה או השמע אלא דווקא לשפר את עמידות הכבל,
כבל זול יש לו יכולת כיפוף נמוכה למשל וכבל יקר יכול יותר להתכופף
כבל זול יחזיק מעמד בערך לשנה ואז פשוט לא יעבוד אך כבל יקר ואיכותי יכול להחזיק מעמד לשנים ארוכות
אותו דבר גם היציאה של הHDMI , או שעובדת או שלא ואין בעיה לנקות אותה
מקווה שעזרתי לכולם
כבל HDMI הוא כבל המעביר אותות דיגיטליים ז"א 1 ו 0
ולא כמו כבל אנאלוגי שכולם מכירים שמעביר גלים כך שרעש ולכלוך יכולים להשפיע על אורך הגל וניחות.
בכבל דיגיטלי אין כל השפעה על איכות הכבל, או שאתה רואה/שומע או שלא.
כבלים שנחשבים איכותיים יותר ויקרים כמו MONSTER CABLE וכל החברות הדומות הם לא כדי לשפר את איכות התמונה או השמע אלא דווקא לשפר את עמידות הכבל,
כבל זול יש לו יכולת כיפוף נמוכה למשל וכבל יקר יכול יותר להתכופף
כבל זול יחזיק מעמד בערך לשנה ואז פשוט לא יעבוד אך כבל יקר ואיכותי יכול להחזיק מעמד לשנים ארוכות
אותו דבר גם היציאה של הHDMI , או שעובדת או שלא ואין בעיה לנקות אותה
מקווה שעזרתי לכולם