ברשותי שואב שנהרסה לו המברשת החיצונית שמתחברת לשואב, במסגרת הנקיונות לפסח ההנהלה החליטה שצריך חדשה. התקשרתי לשירות הלקוחות של דייסון ע"מ לרכוש מברשת חדשה, ענתה לי נציגה (שלצערי אני לא זוכר את שמה) וביקשתי לרכוש את המברשת החיצונית (MINI TURBINE).
עד לפה הכל כמו בכל שירות לקוחות, אבל בשירות הלקוחות של דייסון לא ימכרו לכם אם אין ברשותכם את המספר הסידורי של המכשיר שברשותכם.הסברתי לנציגה שאני בעבודה ואין לי את המספר ואין גם אף אחד בבית שיכול להביא לי את המספר, אבל זה לא ממש עניין אותה. לטענתה אלו הם הכללים והיא לא יכולה למכור לי מוצר אם אין לי את המספר הסידורי של המכשיר. לא הצלחתי לשכנע אותה לעזור לי, גם הטיעון שזה רכיב שהוא חיצוני לשואב לא עזר. הסברתי לה גם שבאתר LASTPRICE יש את החלף הזה והם לא דורשים מספר סידורי (כמובן שהחלף ביבוא רשמי של ב.ז.נ.כ).
כלום, לא הצלחתי להזיז אותה מעמדתה. לבסוף כשדרשתי לדבר עם מנהל כדי להבין את הנוהל הזה היא התעצבנה וטרקה לי את הטלפון בפנים בטענה שאני מבזבז לה את הזמן.
הזוי הזוי הזוי
אני מוכרח לציין שאני מאוד מאוד מרוצה מהשואב שלי, חבל שנציגה כזו הורסת את כל הסימפטיה שיש לי למוצר.
ביום שהדייסון שלי ישבוק חיים אני בטוח אחפש מוצר חילפי, ולו רק בגלל היחס הזה.