:הל: HOT מעלה בבלעדיות את הערוצים France 3 ו-5 לדוברי הצרפתית
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
HOT מרחיבה את היצע הערוצים לדוברי השפה הצרפתית
מעלה בבלעדיות את הערוצים המובילים
France 3 ו - 5France
חברת HOT הודיעה היום על עלייתם של שני ערוצים צרפתים חדשים France 3 ו- 5France . הערוצים יוצעו בבלעדיות ב-HOT, לקהל דוברי השפה הצרפתית בישראל, החל מהיום, במסגרת החבילה הצרפתית וללא תוספת תשלום.
ערוץ France 3, הנו ערוץ בידור כללי הזוכה לפופולאריות גבוהה. זהו הערוץ הציבורי השני באחוזי הרייטינג בצרפת. בין תכני הערוץ, תוכניות בידור כגון: שעשועונים מצליחים, אופרות סבון וחידונים. כמו כן משדר הערוץ דרמות, תוכניות בשידור חי, תוכניות ילדים, חדשות ותוכניות תעודה. הערוץ ישודר באפיק 148 ב- HOT.
ערוץ 5France , משדר מגוון תוכניות תעודה, תוכניות אירוח העוסקות בנושאים עדכניים, תוכניות מגזין בנושאי שפחה והורות ובריאות. הערוץ ישודר באפיק 149 ב- HOT.
[/pressrelease]
HOT מרחיבה את היצע הערוצים לדוברי השפה הצרפתית
מעלה בבלעדיות את הערוצים המובילים
France 3 ו - 5France
חברת HOT הודיעה היום על עלייתם של שני ערוצים צרפתים חדשים France 3 ו- 5France . הערוצים יוצעו בבלעדיות ב-HOT, לקהל דוברי השפה הצרפתית בישראל, החל מהיום, במסגרת החבילה הצרפתית וללא תוספת תשלום.
ערוץ France 3, הנו ערוץ בידור כללי הזוכה לפופולאריות גבוהה. זהו הערוץ הציבורי השני באחוזי הרייטינג בצרפת. בין תכני הערוץ, תוכניות בידור כגון: שעשועונים מצליחים, אופרות סבון וחידונים. כמו כן משדר הערוץ דרמות, תוכניות בשידור חי, תוכניות ילדים, חדשות ותוכניות תעודה. הערוץ ישודר באפיק 148 ב- HOT.
ערוץ 5France , משדר מגוון תוכניות תעודה, תוכניות אירוח העוסקות בנושאים עדכניים, תוכניות מגזין בנושאי שפחה והורות ובריאות. הערוץ ישודר באפיק 149 ב- HOT.
[/pressrelease]
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
מה זה אין מקום?? שיורידו חלק מערוצי הערבית. שרוצים אפשרerezcap כתב:ליס אין מקום ולכן מי דובר צרפתית זה הזמן לעבור ל HOT.inonr כתב:יפה.
בתגובה אני מציע ש YES יעלו בבלעדיות את TF1 ו M6. גם ערוצים צרפתיים פופולרים.......
והציבור הערבי יבקש להוריד את הערוצים הרוסים על מנת שיכניסו עוד ערוצים בערביתinonr כתב:מה זה אין מקום?? שיורידו חלק מערוצי הערבית. שרוצים אפשרerezcap כתב:ליס אין מקום ולכן מי דובר צרפתית זה הזמן לעבור ל HOT.inonr כתב:יפה.
בתגובה אני מציע ש YES יעלו בבלעדיות את TF1 ו M6. גם ערוצים צרפתיים פופולרים..........
תכלס יש מקום לכולם גם לאלף תחנות. אבל החברות רוצות שנשלם עוד תוספת על מנת להנות מערוצים איכותיים.
אני מזמן עברתי לצלחת לווין הכוללת הרבה יותר ערוצים ואיכותיםם שלא נדבר על HD
שלום חברים,
אחרי שנים החלתתי להצתרף לפורום.
כיף שהוסיפו את הערוצים האלה.שיוסיפו ערוצים טורקיים גם. מה שהם משדרים בתשלום הוא לא שווה כלום.
יש לי בבית טיונר DVB-C ואני מצליח לסרוק ולראות מה שרובכם לא מסוגלים לראות.
גם את ה-10 ערוצים רוסיים וגם את הערוצי סרטים ב-HD ידעתי בערך כשלוש שבועות ליפני.
רציתי להודיעה לכל המתעניינים שהוט כבר שבועיים משדר את TF1HD כשידור ניסיון ואני מעמין שבקרוב יעלה.
ונוסף לא מזמן ראיתי שידור ניסיון של MCM ערוץ כמו MTV אבל רק מוסיקה בצרפתית.
לאחרונה הפסיקו את זה והאפיק נמחק. יש מצב שמתי שהוא יעלו את 2 ערוצים האלה.
אני גם מגלה ערוצים מסוג VOD חדשים בערך ~20 בכמות וערוץ שנקרא NEW GAMES PORTAL. לא יודע מה זה.
OUTDOOR HD כרגע גם בשידור נסיוני לא מוצפן וקוראים לו TEST-HD. בטח תוך כמה ימים זה גם ירד.
אני מדי פעם אוהב לסרוק מחדש ולראות מה פתוח ומה לא. אבל כל הערוצים מוצפנים בדרך כלל.
יש לי גם מקום ל-CI אבל אין לי כרטיס שיודע לפנח VIDEOGUARD אז לא ניסיתי אם אפשר לשים את הכרטיס של הוט ולראות בלי ממיר.
תהנו!
אחרי שנים החלתתי להצתרף לפורום.
כיף שהוסיפו את הערוצים האלה.שיוסיפו ערוצים טורקיים גם. מה שהם משדרים בתשלום הוא לא שווה כלום.
יש לי בבית טיונר DVB-C ואני מצליח לסרוק ולראות מה שרובכם לא מסוגלים לראות.
גם את ה-10 ערוצים רוסיים וגם את הערוצי סרטים ב-HD ידעתי בערך כשלוש שבועות ליפני.
רציתי להודיעה לכל המתעניינים שהוט כבר שבועיים משדר את TF1HD כשידור ניסיון ואני מעמין שבקרוב יעלה.
ונוסף לא מזמן ראיתי שידור ניסיון של MCM ערוץ כמו MTV אבל רק מוסיקה בצרפתית.
לאחרונה הפסיקו את זה והאפיק נמחק. יש מצב שמתי שהוא יעלו את 2 ערוצים האלה.
אני גם מגלה ערוצים מסוג VOD חדשים בערך ~20 בכמות וערוץ שנקרא NEW GAMES PORTAL. לא יודע מה זה.
OUTDOOR HD כרגע גם בשידור נסיוני לא מוצפן וקוראים לו TEST-HD. בטח תוך כמה ימים זה גם ירד.
אני מדי פעם אוהב לסרוק מחדש ולראות מה פתוח ומה לא. אבל כל הערוצים מוצפנים בדרך כלל.
יש לי גם מקום ל-CI אבל אין לי כרטיס שיודע לפנח VIDEOGUARD אז לא ניסיתי אם אפשר לשים את הכרטיס של הוט ולראות בלי ממיר.
תהנו!