מבקש המלצה על sony ericsson xperia X8

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

שלום

יש לי אפשרות לקחת את המכשיר XPERIA X8
יש המלצות עליו ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32981
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

לי יש את ה-X10 Mini, שהוא בעל אותו מעבד אבל עם מסך קטן יותר (עם אותה רזולוציה). אני די מרוצה בסה"כ.
קח בחשבון שאפשר להתקין על ה-X8 גירסה רשמית (של סוני אריקסון) אנדרויד 2.1 בלבד, אם כי יש גירסה לא רשמית 2.3 שאפשר להתקין עליו (MiniCM).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

pixies כתב:לי יש את ה-X10 Mini, שהוא בעל אותו מעבד אבל עם מסך קטן יותר (עם אותה רזולוציה). אני די מרוצה בסה"כ.
קח בחשבון שאפשר להתקין על ה-X8 גירסה רשמית (של סוני אריקסון) אנדרויד 2.1 בלבד, אם כי יש גירסה לא רשמית 2.3 שאפשר להתקין עליו (MiniCM).
...
המכשיר לא תומך באנדרואיד 2.3 ? למה בעצם ?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #4 

כנראה סוני-אריקסון חושבים שהמכשיר חלש מדי. אבל אני גם בעלי מאוד מרוצה של x10 mini, ואני משתמש בגרסה הלא רשמית כבר כמה חודשים, ולדעתי היא יותר טובה מגרסה המקורית.

tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

dima_vy כתב:כנראה סוני-אריקסון חושבים שהמכשיר חלש מדי. אבל אני גם בעלי מאוד מרוצה של x10 mini, ואני משתמש בגרסה הלא רשמית כבר כמה חודשים, ולדעתי היא יותר טובה מגרסה המקורית.
...
מה ההשלכות של שימוש בגירסה לא רשמית ?
מבחינת אחריות ושימוש במרקט ?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

tzahi כתב:
dima_vy כתב:כנראה סוני-אריקסון חושבים שהמכשיר חלש מדי. אבל אני גם בעלי מאוד מרוצה של x10 mini, ואני משתמש בגרסה הלא רשמית כבר כמה חודשים, ולדעתי היא יותר טובה מגרסה המקורית.
...
מה ההשלכות של שימוש בגירסה לא רשמית ?
מבחינת אחריות ושימוש במרקט ?
...
מרקט עובד תקין, לגבי אחראיות - לא יודע... אבל פעם נתקלתי בפורום של מפתחים של סוניאריקסון, בהפניה ל-xda-developers :) זאת אומרת הם מכירים בגרסאות הלא רשמיות.

חוץ מזה, אחראיות היא לשנה אחת בלבד, והיא לא מכסה בד"כ שום דבר כמעט... ואם מכשיר לא יעבוד לך אז מי ידע איזה מערכת הפעלה הייתה מותקנת?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32981
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #7 

מה שכן, אם אתה הולך על סוני אריקסון באופן כללי, ממליץ לך לקנות מחנות המוכרת טלפון שלהם מיבוא רשמי. השירות שלהם מצויין ואדיב.
אם אני לא טועה, יש להם גם חנות קונספט בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה, אבל תברר שהיא עדיין קיימת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

שני חברים שלי קנו טלפונים מהחנות הזאת, והיא עברה לקניון איילון (נכון לינואר לפחות). טיפה יותר יקר, אבל בטוח

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”