מבקש המלצה על sony ericsson xperia X8
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לי יש את ה-X10 Mini, שהוא בעל אותו מעבד אבל עם מסך קטן יותר (עם אותה רזולוציה). אני די מרוצה בסה"כ.
קח בחשבון שאפשר להתקין על ה-X8 גירסה רשמית (של סוני אריקסון) אנדרויד 2.1 בלבד, אם כי יש גירסה לא רשמית 2.3 שאפשר להתקין עליו (MiniCM).
קח בחשבון שאפשר להתקין על ה-X8 גירסה רשמית (של סוני אריקסון) אנדרויד 2.1 בלבד, אם כי יש גירסה לא רשמית 2.3 שאפשר להתקין עליו (MiniCM).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
המכשיר לא תומך באנדרואיד 2.3 ? למה בעצם ?pixies כתב:לי יש את ה-X10 Mini, שהוא בעל אותו מעבד אבל עם מסך קטן יותר (עם אותה רזולוציה). אני די מרוצה בסה"כ.
קח בחשבון שאפשר להתקין על ה-X8 גירסה רשמית (של סוני אריקסון) אנדרויד 2.1 בלבד, אם כי יש גירסה לא רשמית 2.3 שאפשר להתקין עליו (MiniCM)....
מה ההשלכות של שימוש בגירסה לא רשמית ?dima_vy כתב:כנראה סוני-אריקסון חושבים שהמכשיר חלש מדי. אבל אני גם בעלי מאוד מרוצה של x10 mini, ואני משתמש בגרסה הלא רשמית כבר כמה חודשים, ולדעתי היא יותר טובה מגרסה המקורית....
מבחינת אחריות ושימוש במרקט ?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
מרקט עובד תקין, לגבי אחראיות - לא יודע... אבל פעם נתקלתי בפורום של מפתחים של סוניאריקסון, בהפניה ל-xda-developerstzahi כתב:מה ההשלכות של שימוש בגירסה לא רשמית ?dima_vy כתב:כנראה סוני-אריקסון חושבים שהמכשיר חלש מדי. אבל אני גם בעלי מאוד מרוצה של x10 mini, ואני משתמש בגרסה הלא רשמית כבר כמה חודשים, ולדעתי היא יותר טובה מגרסה המקורית....
מבחינת אחריות ושימוש במרקט ?...
חוץ מזה, אחראיות היא לשנה אחת בלבד, והיא לא מכסה בד"כ שום דבר כמעט... ואם מכשיר לא יעבוד לך אז מי ידע איזה מערכת הפעלה הייתה מותקנת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה שכן, אם אתה הולך על סוני אריקסון באופן כללי, ממליץ לך לקנות מחנות המוכרת טלפון שלהם מיבוא רשמי. השירות שלהם מצויין ואדיב.
אם אני לא טועה, יש להם גם חנות קונספט בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה, אבל תברר שהיא עדיין קיימת.
אם אני לא טועה, יש להם גם חנות קונספט בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה, אבל תברר שהיא עדיין קיימת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"