יבוא רסיבר
אהלן חברה!
אני רוצה לייבא רסיבר מארצות הברית...בנוגע לכל הנהלים והתהליך אני כבר בקיא..
השאלה היא באיזה רסיבר הכי כדאי לבחור..
(לפני מספר ימים פתחתי פוסט בנוגע להתייעצות בבחירת רסיבר אך פוסט זה יוחס לגבי קניה בארץ, עכשיו אני מתכוון להזמין מחול כך שנפתחות בפני אפשרויות חדשות)
שאלתי היא על איזה רסיבר בעלות של עד 350 דולר (רק מאתר Amazon) הייתם ממליצים לי??
אל הרסיבר יתחברו cerwin vega v10f ורמקולי סראונד.
חצי מהזמן ישמש לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות וחצי מהזמן לצפיית סרטים, לרב סרטי אקשן..
תודה חברה!!
אני רוצה לייבא רסיבר מארצות הברית...בנוגע לכל הנהלים והתהליך אני כבר בקיא..
השאלה היא באיזה רסיבר הכי כדאי לבחור..
(לפני מספר ימים פתחתי פוסט בנוגע להתייעצות בבחירת רסיבר אך פוסט זה יוחס לגבי קניה בארץ, עכשיו אני מתכוון להזמין מחול כך שנפתחות בפני אפשרויות חדשות)
שאלתי היא על איזה רסיבר בעלות של עד 350 דולר (רק מאתר Amazon) הייתם ממליצים לי??
אל הרסיבר יתחברו cerwin vega v10f ורמקולי סראונד.
חצי מהזמן ישמש לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות וחצי מהזמן לצפיית סרטים, לרב סרטי אקשן..
תודה חברה!!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הנתון האופציות הרלוונטיות הן:
- פיוניר 921
- אונקיו 509
- דנון 1612
- ימאהה 571 או ימאהה 667
בגדול, הרסיבר הכי טוב לרמקולים האלה הוא זה שנשמע לך הכי טוב, כי הטעם האישי משחק פה תפקיד מאוד חשוב..!
אם אתה מתעקש בכל זאת על הכוונה כלשהי, אז יש פה כמה אנשים שמחזיקים רסיבר של פיוניר ורמקולים של CW ועושה רושם שהם די מרוצים
מצד שני, "על הנייר" עושה רושם שדווקא הימאהה 667 מוביל את החבורה הנ"ל, אז לשיקולך...
- פיוניר 921
- אונקיו 509
- דנון 1612
- ימאהה 571 או ימאהה 667
בגדול, הרסיבר הכי טוב לרמקולים האלה הוא זה שנשמע לך הכי טוב, כי הטעם האישי משחק פה תפקיד מאוד חשוב..!
אם אתה מתעקש בכל זאת על הכוונה כלשהי, אז יש פה כמה אנשים שמחזיקים רסיבר של פיוניר ורמקולים של CW ועושה רושם שהם די מרוצים
מצד שני, "על הנייר" עושה רושם שדווקא הימאהה 667 מוביל את החבורה הנ"ל, אז לשיקולך...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
https://www.samstores.com/Store.asp?CtgID=133lironshus כתב:חברה, מישהו יודע האם יש חנות בארצות הברית שמוכרת רסיברים עם תקן אירופאי?...