למומחים - בד איכותי למקרן מהארץ או מחו"ל והרכבתו במנוע חשמלי.
הי חבר'ה .
אוטוטו אני רוכש מקרן (אפסון 5010E) ואני מעוניין לרכוש לו מסך הקרנה טוב וחשמלי (16:9 בלבד).
שאלתי היא זו:
הבנתי שהמסכים החשמליים (באיזור ה- 1200-2000 ש"ח) מגיעים עם בד "באיכות נמוכה .
1. האם ניתן לרכוש מסך חשמלי ולהחליף לו את הבד למשהו איכותי ??
2. האם אפשרי לרכוש מתקן+מנוע ללא בד ואז לרכוש בד איכותי ולהרכיב אותו במתקן ??
תודה מראש לעוזרים .
אוטוטו אני רוכש מקרן (אפסון 5010E) ואני מעוניין לרכוש לו מסך הקרנה טוב וחשמלי (16:9 בלבד).
שאלתי היא זו:
הבנתי שהמסכים החשמליים (באיזור ה- 1200-2000 ש"ח) מגיעים עם בד "באיכות נמוכה .
1. האם ניתן לרכוש מסך חשמלי ולהחליף לו את הבד למשהו איכותי ??
2. האם אפשרי לרכוש מתקן+מנוע ללא בד ואז לרכוש בד איכותי ולהרכיב אותו במתקן ??
תודה מראש לעוזרים .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 28/03/2012 10:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אני ממש לא ממליץ להחליף את הבד למסך חשמלי.
המסכים האלה גם ככה רגישים ונוצרים בהם גלים עם הזמן, אז להחליף את הבד לבד, לבד במשקל אחר וללא כיול מקצועי של המנגנון, נשמע כמו מתכון לאסון.
או שתקנה מסך חשמלי יקר יותר, עם בד טוב יותר ומנגנון טוב יותר, עדיפות למסך מתיחה, או שתעבור למסך קבוע ושם אופציות הDIY בלתי מוגבלות.
המסכים האלה גם ככה רגישים ונוצרים בהם גלים עם הזמן, אז להחליף את הבד לבד, לבד במשקל אחר וללא כיול מקצועי של המנגנון, נשמע כמו מתכון לאסון.
או שתקנה מסך חשמלי יקר יותר, עם בד טוב יותר ומנגנון טוב יותר, עדיפות למסך מתיחה, או שתעבור למסך קבוע ושם אופציות הDIY בלתי מוגבלות.
נערך לאחרונה על ידי opv ב 28/03/2012 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
No place like home.......... Theater
OPV - תודה על התגובה .
התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח (אולי עם חריגה קטנה אם זה ממש שווה) .
האם תוכל לתת קישור למוצר עד המחיר הזה (אני צריך מסך הקרנה ברוחב של עד 1.80 - מה שייתן לי כ70 אינצ' בערך).
מסך קבוע לא בא בחשבון משום שה-TV נמצאת שם והמסך של המקרן ירד לפניה כשארצה לראות סרט .
אני חושב גם לבצע "מתיחה" בעצמי (לאחר שהמסך פתוח פשוט לחבר בצדדים התחתונים שלו משהו שימתח במעט) .
התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח (אולי עם חריגה קטנה אם זה ממש שווה) .
האם תוכל לתת קישור למוצר עד המחיר הזה (אני צריך מסך הקרנה ברוחב של עד 1.80 - מה שייתן לי כ70 אינצ' בערך).
מסך קבוע לא בא בחשבון משום שה-TV נמצאת שם והמסך של המקרן ירד לפניה כשארצה לראות סרט .
אני חושב גם לבצע "מתיחה" בעצמי (לאחר שהמסך פתוח פשוט לחבר בצדדים התחתונים שלו משהו שימתח במעט) .
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לא ממש.viper כתב:האם יש DIY בסיגנון ה BLACK DIAMOND של SI או ה REACT II של DRAPER ?...
יש מסכים של סוני על אותו עיקרון של הBLACK DIAMOND, שיוצרו בעבר, היו זולים משמעותית ובשלב מסוים נמכרו בגרושים, 100$.
הדגמים הם CHROMEVIEW (מומלץ, מסך קבוע) וDYNACLEAR (פחות מומלץ, מסך גלילה)
המסכים יוצרו רק בגודל 80" וקשה יחסית להשיג אותם, אבל למי שזה מתאים ומצליח למצוא, זו מציאה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים