שאלה בנוגע ל-Altec Lansing ATP3

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
George_best פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

הביאו לי את ה-Altec Lansing ATP3 (יד שנייה יש לציין. אח שלי העביר אותם אלי). עכשיו השמיעה היא נהדרת איתם, רק שיש לי בעיה עם עוצמת הסאונד שהרמקולים פולטים. העוצמה אינה מדגדגת ניתן לומר את העוצמה שהיו פולטים הרמקולים הישנים שלי (כאלה ללא סאב שמקבלים עם המחשב, או בקיצור, עלובים משהו).

האם באמת ה-Altec Lansing ATP3 אינם חזקים או שיכול להיות שהבעיה היא טכנית ברמקולים ובסאב?

עניין די מציק כיוון שיש שירים שמוקלטים לא בעוצמה גבוה, ועם הרמקולים האלה שומעים אותם ממש חלש.

שאלה נוספת: כיוון שאין יציאה לאוזניות ב-Altec Lansing ATP3, מישהו אולי שמע על כבל מאריך לאזניות מהיציאה של המחשב?

תודה.

SBN
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1083

שליחה #2 

יש לי ATP3 הסאונד די חזק יחסית לרמקולים למחשב (עוצמה זה די יחסי לך אולי זה נשמע חלש)

לגבי אוזניות זה באמת חבל שלא חשבו על יציאה מהרמקול

היה לי כבל ארוך שהוצאתי מהיציאת הכרטיס קול הבעיה הייתה שבעקבות המפצל העומצה יורדה וגם זה משמיע בו זמנית גם ברמקולים וגם באוזניות אז הייתי צריך לנתק וזה די מעצבן

מצאתי פיתרון נחמד הרי הרסיבר מחובר ליציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול ולרסיבר יש אפשרות לאוזניות אז מתי שאני רוצה לראות סרט בטלויזיה מהמחשב עם אוזניות אני פשטות שומע מהרסיבר עם האוזניות כך גם לגבי שירים וכו'
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.

George_best פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לי יש עדייו תחושה שיש לי בעיה ברמקולים. במיוחד שמדי פעם אני מרגיש שינוי בעוצמה של הסאונד תוך כדי שאני מאזין לשיר כלשהו.

עוד דבר מוזר, אני מסובב את הגולה ששולטת על עוצמת הסאונד שיוצאת מהרמקולים, מסובב חצי סיבוב וכמעט ואין שינוי בעוצמה, להבדיל מהחצי סיבוב האחר שנותר, הוא משפיע משמעותית על העוצמה.

יש למישהו מוסג היכן אני יכול לבדוק אם אכן יש בעיה כלשהי בעוצמה ברמקולים האלה באיזור ירושלים?
תמונה

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #4 

George_best
מוזר, לי יש ATP3 שיכולים להפוך בנאדם לחרש.
תבדוק את הווליום במחשב ואת החיבור, תראה שהכבל תקוע טוב/תקין.

George_best פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אכן, אכן, הכבל רגיש מאוד, וכל נגיעה משבשת את עוצמת הסאונד. כל מה שנותר הוא ללכת לחנות ולקנות כבל חדש.

תודה!
תמונה

00myth00
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

יש ליאת אותה בעיה בדיוק עם אותם רמקולים, משהו בחיבורים והמגע של הכבלים משובש, לכן הבעיה לא קשורה לעוצמת הרמקולים או משהו בהם אלא במגעים של החיבורים.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”