Gingerbread מול Ice Cream Sandwich
ניסיתי את הרשמי של סמסונג ואת הרום המקוסטם של לייט פרו.בשניהם עשיתי FULL WIPE ועדיין זה לא זה..
יותר מדי FC,הרבה לאגים,הטאצ' לא משהו,והכי גרוע זמן הסוללה.
Gingerbread משומן ואופטימלי. ה ICS צריך עדיין זמן.שוב,זו דעתי בלבד.
Gingerbread משומן ואופטימלי. ה ICS צריך עדיין זמן.שוב,זו דעתי בלבד.
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ירקרק כתב:ניסיתי את הרשמי של סמסונג ואת הרום המקוסטם של לייט פרו.בשניהם עשיתי FULL WIPE ועדיין זה לא זה..
Gingerbread משומן ואופטימלי. ה ICS צריך עדיין זמן.שוב,זו דעתי בלבד....
ה AOKP הזה יציב? הכל עובד? מצלמה, gmail, לוח שנה וכאלו? ב CM9 נראה שיש עדיין בעיות וזה עוד לא שם. מעניין לעניין, הסוללה באמת מטרידה אותי. איך היא ברום הזה? ראיתי שאצלי הגורם העיקרי לריקון היא הסינכרון האוטומטי. יש דרך לקנפג את זה? שיבדוק מייל כל חצי שעה ואז זה יחסוך קצת סוללה?iakovl כתב:קודם כל, בתור משתמש של AOKP ממליץ בחום
שנית, LITE הוציא גרסה עדכנית, 2.4 שמבוססת על הLP3 האנגלי, אמורה להיות הרבה יותר טובה מכל הגרסאות הקודמות...
כל יום לומדים משהו חדש
ירקרק,
ממליץ לך לעשות Wipe ואח"כ להריץ ICS רשמי על המכשיר שלך בלי להתקין שום אפליקצייה נוספת. אז להרגיש את המערכת ולראות האם היא עושה לך בעיות. הבעייה לטעמי לא קשורה ל ICS אלא לאפליקציות שאתה מריץ עליהם או בהגדרות שאתה משתמש או לבעיית חומרה במכשיר שלך. גירסת הסטוק הרשמית של סמסונג היא יציבה (אולי לא יפה, אולי הטאצ' איטי קצת יותר לטובת הסוללה, אולי היא לא מעניינת מספיק אבל היא עדיין יציבה)
ממליץ לך לעשות Wipe ואח"כ להריץ ICS רשמי על המכשיר שלך בלי להתקין שום אפליקצייה נוספת. אז להרגיש את המערכת ולראות האם היא עושה לך בעיות. הבעייה לטעמי לא קשורה ל ICS אלא לאפליקציות שאתה מריץ עליהם או בהגדרות שאתה משתמש או לבעיית חומרה במכשיר שלך. גירסת הסטוק הרשמית של סמסונג היא יציבה (אולי לא יפה, אולי הטאצ' איטי קצת יותר לטובת הסוללה, אולי היא לא מעניינת מספיק אבל היא עדיין יציבה)
אני איתך.
הייתי ב3 רומים של ICS לבינתיים(כולם עם WIPE מלא): לייטנינג, CM9 וHYDROGEN CM9, וההידרוג'ן הוא הטוב מכולם, וגם נראה הכי טוב.
אבל עדיין בהשוואה למהירות העבודה, CHECKROM V6 היה מהיר יותר...
ממתין לגרסא הסופית של CM9...
עריכה: הגרסא האחרונה של HYDROGEN + קרנל SIYAH = הכי מהיר שנתקלתי עד כה בICS - ממליץ.
הייתי ב3 רומים של ICS לבינתיים(כולם עם WIPE מלא): לייטנינג, CM9 וHYDROGEN CM9, וההידרוג'ן הוא הטוב מכולם, וגם נראה הכי טוב.
אבל עדיין בהשוואה למהירות העבודה, CHECKROM V6 היה מהיר יותר...
ממתין לגרסא הסופית של CM9...
עריכה: הגרסא האחרונה של HYDROGEN + קרנל SIYAH = הכי מהיר שנתקלתי עד כה בICS - ממליץ.
Utopia