מחפש רסיבר לקולנוע בייתי שיאפשר סטרימינג מוזיקה ברשת
-
MoranGalper
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
הפרמטרים שחשובים לי הם:
מיתוג HDMI ממספר כניסות ליציאה אחת.
רדיו אינטרנט וניגון מוזיקה מshare ברשת הבייתית.
רצוי גם יכולת הצגה של שמות שירים בעברית.
המסך שהוא יחובר אליו יהיה סמסונג 6400 46
מקווה שתוכלו לתת לי על סמך הפרמטרים המועטים האלו המלצה לרסיברים וסט רמקולים כי אין לי מושג מאיפה להתחיל...
מיתוג HDMI ממספר כניסות ליציאה אחת.
רדיו אינטרנט וניגון מוזיקה מshare ברשת הבייתית.
רצוי גם יכולת הצגה של שמות שירים בעברית.
המסך שהוא יחובר אליו יהיה סמסונג 6400 46
מקווה שתוכלו לתת לי על סמך הפרמטרים המועטים האלו המלצה לרסיברים וסט רמקולים כי אין לי מושג מאיפה להתחיל...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תמיכה בעברית זה משהו שאתה יכול ככל הנראה לשכוח ממנו כבר עכשיו לעניות דעתי, וכל רסיבר ואפילו ברמה הכי בסיסית ייתן לך מיתוג HDMI.
ההכרעה תיפול אם כך על הזרמת תכנים ברשת, ועל זה צריך לשלם קצת אקסטרא כי לא מקבלים את זה בדגמים הכי בסיסיים.
הבחירה הכי זולה שתומכת בהזרמה מעל הרשת היא כנראה האונקיו 509, שניתן למצוא בכ-2,500 ש"ח.
מותגים אחרים (ימאהה, דנון, פיוניר וכיו"ב...) מציעים את האופציה הזאת של חיבור לרשת רק בדגמים יקרים יותר בכ-1,000 ש"ח!
לגבי רמקולים, זה תלוי בהמון משתנים כמו המוזיקה שאתה שומע, כמה אתה רואה סרטים לעומת כמה אתה שומע מוזיקה בסטריאו, גודל החדר, העדפה לגודל מסויים של רמקולים (יש אנשים שצריכים רמקולים רצפתיים מלפנים, ויש כאלה שההנהלה לא מרשה להם לשים שום דבר בסלון שגדול יותר מהשלט של יס...), וכן הלאה והלאה. אה, כן, וזה תלוי מן הסתם גם בתקציב שלך
ההכרעה תיפול אם כך על הזרמת תכנים ברשת, ועל זה צריך לשלם קצת אקסטרא כי לא מקבלים את זה בדגמים הכי בסיסיים.
הבחירה הכי זולה שתומכת בהזרמה מעל הרשת היא כנראה האונקיו 509, שניתן למצוא בכ-2,500 ש"ח.
מותגים אחרים (ימאהה, דנון, פיוניר וכיו"ב...) מציעים את האופציה הזאת של חיבור לרשת רק בדגמים יקרים יותר בכ-1,000 ש"ח!
לגבי רמקולים, זה תלוי בהמון משתנים כמו המוזיקה שאתה שומע, כמה אתה רואה סרטים לעומת כמה אתה שומע מוזיקה בסטריאו, גודל החדר, העדפה לגודל מסויים של רמקולים (יש אנשים שצריכים רמקולים רצפתיים מלפנים, ויש כאלה שההנהלה לא מרשה להם לשים שום דבר בסלון שגדול יותר מהשלט של יס...), וכן הלאה והלאה. אה, כן, וזה תלוי מן הסתם גם בתקציב שלך
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אתה מחפש סיר בשביל להכין עוגה....
זה לא ממש קשור אחד לשני וההוצאה הגבוהה על הרסיבר לא מצדיקה פיצ'ר ספציפי כמו הזרמת אודיו.
לגבי כניסות HDMI, כמו שכבר נאמר, גם רסיברים בסיסיים מגיעים עם כניסות HDMI מרובות.
לגבי הזרמת אודיו, תרכוש סקוויזבוקס.
http://www.hometheater.co.il/article021 ... eBox-Touch
http://www.hometheater.co.il/article008 ... Squeezebox
תאמין לי זה עולם אחר מהזרמה דרך רסיבר.
הרסיבר שלי עולה 10K והSqueezeBox שלי (דגם CLASIC), שעולה 1:20 ממנו, עושה לו בי"ס בנוחות ובממשק ההזרמה של אודיו (כולל ממשק ותמיכה בעברית).
זה לא ממש קשור אחד לשני וההוצאה הגבוהה על הרסיבר לא מצדיקה פיצ'ר ספציפי כמו הזרמת אודיו.
לגבי כניסות HDMI, כמו שכבר נאמר, גם רסיברים בסיסיים מגיעים עם כניסות HDMI מרובות.
לגבי הזרמת אודיו, תרכוש סקוויזבוקס.
http://www.hometheater.co.il/article021 ... eBox-Touch
http://www.hometheater.co.il/article008 ... Squeezebox
תאמין לי זה עולם אחר מהזרמה דרך רסיבר.
הרסיבר שלי עולה 10K והSqueezeBox שלי (דגם CLASIC), שעולה 1:20 ממנו, עושה לו בי"ס בנוחות ובממשק ההזרמה של אודיו (כולל ממשק ותמיכה בעברית).
- טלHD
- גורו

לדעתי בפירוש כן.dima_vy כתב:טלHD
האם SqueezeBox יתן אודיו יותר איכותי מ-popcorn c200?...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ואיך הוא מוציא קבצי flac עם מספר ערוצים או wavpack שהוא 5.1 לדוגמא? לא ראיתי שיש למכשיר HDMI...טלHD כתב:לדעתי בפירוש כן.dima_vy כתב:טלHD
האם SqueezeBox יתן אודיו יותר איכותי מ-popcorn c200?......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש לו שתי יציאות דיגיטאליות (אופטית וקואקאסיאלית)...dima_vy כתב:ואיך הוא מוציא קבצי flac עם מספר ערוצים או wavpack שהוא 5.1 לדוגמא? לא ראיתי שיש למכשיר HDMI...טלHD כתב:לדעתי בפירוש כן.dima_vy כתב:טלHD
האם SqueezeBox יתן אודיו יותר איכותי מ-popcorn c200?.........
- טלHD
- גורו

המכשיר תומך המון פורמטי אודיו כולל FLAC, WAV, DD, DTS, PCM ועוד הרבה (גם רב ערוציים כמובן).dima_vy כתב:ואיך הוא מוציא קבצי flac עם מספר ערוצים או wavpack שהוא 5.1 לדוגמא? לא ראיתי שיש למכשיר HDMI...טלHD כתב:לדעתי בפירוש כן.dima_vy כתב:טלHD
האם SqueezeBox יתן אודיו יותר איכותי מ-popcorn c200?.........
כמו שכתב epony , הכל דרך יציאה אופטית או קואקס.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
בכבל אופטי/קואקסיאלי אפשר להעביר גם DD/DTS.. אי אפשר להעביר את הפורמטים החדשים.dima_vy כתב:מעניין... והרסיבר מזהה multichannel pcm, בחיבור של סיב אופטי? הייתי בטוח שב-spdi/f אפשר להעביר רק pcm stereo......
DTS HD-Master / Dolby TrueHD
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
נו באמת ?:))))) נראה לי אתה לא שמת לב למי אתה מגיב...adirbooking כתב:בכבל אופטי/קואקסיאלי אפשר להעביר גם DD/DTS.. אי אפשר להעביר את הפורמטים החדשים.dima_vy כתב:מעניין... והרסיבר מזהה multichannel pcm, בחיבור של סיב אופטי? הייתי בטוח שב-spdi/f אפשר להעביר רק pcm stereo......
DTS HD-Master / Dolby TrueHD...