Hallo 015
היי דימה,
נשמע מאוד מעניין וטוב,לגבי אורנג' לפי מיטב הבנתי וידיעתי 015 לא תבוא במגע עימה,אלא תהיה מפעילה וירטואלית דרך פלאפון(אם אלה לא יגיעו לבית המשפט) לאחר ובתנאי ש015 תשלים את רכישת נגב תקשורת ביום ראשון (שהיא בעתם המפעילה הוירטואלית שחתומה בחוזה עם פלאפון)
עדכונים נוספים והכתבה בשלמותה נכון להיום, ניתן לקרוא בלינק המצורף בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000737443
נשמע מאוד מעניין וטוב,לגבי אורנג' לפי מיטב הבנתי וידיעתי 015 לא תבוא במגע עימה,אלא תהיה מפעילה וירטואלית דרך פלאפון(אם אלה לא יגיעו לבית המשפט) לאחר ובתנאי ש015 תשלים את רכישת נגב תקשורת ביום ראשון (שהיא בעתם המפעילה הוירטואלית שחתומה בחוזה עם פלאפון)
עדכונים נוספים והכתבה בשלמותה נכון להיום, ניתן לקרוא בלינק המצורף בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000737443
אני איתך,קו מחשבה לגמרי מעניין ואם לומר את האמת,כיום היני לקוח פלאפון ובוא נאמר שהחבילה שלי (שהיא ללא סמארטפון וחבילת אינטרנט גלומה במחיר חשוב לציין) איננה אטרקטיבית עבורי(ואני צרכן לא קטן),אני אחד מהלקוחות שמאוד חושבים בחיוב על לעבור לחברה כמו 015,בייחוד שהיא הולכת לעבור דרך פלאפון מבחינת התשתית.
לסיום,קראתי גם על גולן תקשורת שמבטיח מחירים של כ50% פחות "מהדגים השמנים" בשוק (נשמע מבטיח).
מחכה בקוצר רוח למפעילות החדשות ולמהפכות בתחום
לסיום,קראתי גם על גולן תקשורת שמבטיח מחירים של כ50% פחות "מהדגים השמנים" בשוק (נשמע מבטיח).
מחכה בקוצר רוח למפעילות החדשות ולמהפכות בתחום
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
סיפור של גולן תקשורת קצת יותר בעייתי. הם הולכים להקים רשת פיזית משלהם. זה סיפור מאוד רציני. כמישהו שעבד באורנג' בזמן ההקמה של הרשת, אני אומר לך שזה יקח זמן עד שהעסק יתייצב. כך שלא הייתי ממהר להסתכל לכיוון של גולן.
אם אתה צרכן כבד בקטע של שיחות - תבדוק את מירס, זה יכול לעזור לך גם עכשיו. וחוץ מזה, לך, כלקוח פלאפון, לא אמור לשנות דרך איזה רשת יעבוד ספק וירטואלי, כי מרבית המכשירים שנוצרו ב4-5 שנים האחרונות יכולים לעבוד גם על רשת פלאפון וגם ברשתות אחרות (חוץ ממכישירי CDMA כמובן). אז אין שום סיבה שלא תחשוב גם על חברות אחרות בכל מקרה:)
אני אישית מאוד אוהב את אורנג', בעיקר בגלל איכות השמע שיש להם ב-GSM. בגלל זה אני אחכה לרשת שתעבוד על בסיס אורנג' כבר
אם אתה צרכן כבד בקטע של שיחות - תבדוק את מירס, זה יכול לעזור לך גם עכשיו. וחוץ מזה, לך, כלקוח פלאפון, לא אמור לשנות דרך איזה רשת יעבוד ספק וירטואלי, כי מרבית המכשירים שנוצרו ב4-5 שנים האחרונות יכולים לעבוד גם על רשת פלאפון וגם ברשתות אחרות (חוץ ממכישירי CDMA כמובן). אז אין שום סיבה שלא תחשוב גם על חברות אחרות בכל מקרה:)
אני אישית מאוד אוהב את אורנג', בעיקר בגלל איכות השמע שיש להם ב-GSM. בגלל זה אני אחכה לרשת שתעבוד על בסיס אורנג' כבר
לגבי גולן תקשורת,הייתי בטוח שהם יפעלו כמפעיל וירטואלי דרך סלקום מההתחלה וגם בהמשך,טוב לדעת.
לאחר בדיקה,התברר לי שהם באמת סגרו על תשתית עם נוקיה-סימנס אבל לפי הכתבה ב"דה מרקר" מאמצע השנה הם אכן יתחילו לעבוד עם סלקום כמשהו זמני : "גולן טלקום חתמה לאחרונה חוזה ל"נדידה פנים ארצית" עם רשת סלקום - מה שיאפשר לה לספק כיסוי ארצי גם לפני השלמת פרישת הרשת שלה. השקת רשת גולן טלקום לציבור צפויה באמצע 2012."
לינק לכתבה:http://www.themarker.com/hitech/1.1566056
מה שכן,כרגע אין לי סמארטפון אבל בעתיד המאוד קרוב אני רוצה/חייב לשרדג את המכשיר לכן מירס לא תהיה אופציה מבחינת רשת.
לגבי אורנג' ,אני עדיין לא עשיתי את סקר השוק שלי,להיכן אלך בהצעה המשתלמת ביותר עבורי אך אני מעדיף להישאר על הרשת של פלאפון,חחח כל אחד עם הפז"מ שלו כמנוי בחברה למרות ששוב פעם,בהצעות של היום הרבה תלוי באטרקטיביות של החבילה שאקבל,פחות מעניינת אותי מהירות גלישה מקסימאלית כרגע..
לאחר בדיקה,התברר לי שהם באמת סגרו על תשתית עם נוקיה-סימנס אבל לפי הכתבה ב"דה מרקר" מאמצע השנה הם אכן יתחילו לעבוד עם סלקום כמשהו זמני : "גולן טלקום חתמה לאחרונה חוזה ל"נדידה פנים ארצית" עם רשת סלקום - מה שיאפשר לה לספק כיסוי ארצי גם לפני השלמת פרישת הרשת שלה. השקת רשת גולן טלקום לציבור צפויה באמצע 2012."
לינק לכתבה:http://www.themarker.com/hitech/1.1566056
מה שכן,כרגע אין לי סמארטפון אבל בעתיד המאוד קרוב אני רוצה/חייב לשרדג את המכשיר לכן מירס לא תהיה אופציה מבחינת רשת.
לגבי אורנג' ,אני עדיין לא עשיתי את סקר השוק שלי,להיכן אלך בהצעה המשתלמת ביותר עבורי אך אני מעדיף להישאר על הרשת של פלאפון,חחח כל אחד עם הפז"מ שלו כמנוי בחברה למרות ששוב פעם,בהצעות של היום הרבה תלוי באטרקטיביות של החבילה שאקבל,פחות מעניינת אותי מהירות גלישה מקסימאלית כרגע..
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אכן!
אל תמהר לשלול את מירס, כי הם, מקימים רשת 3G חדשה. אני אישית לא אוהב רשתות שמספקות רק רשת דור 3 כי הטלפונים מחזיקים פחות זמן, מאשר ברשתות דור 2, ובאורנג' ספציפי שמעתי תגובות לא טובות גם על איכות השמע בדור 3. אבל דור 2 לעומת זאת עובד מצויין, והרבה יותר איכותי מכל דבר אחר.
כשתגיע לשלב בחירה בטח יהיו שינויים בשוק כבר
אל תמהר לשלול את מירס, כי הם, מקימים רשת 3G חדשה. אני אישית לא אוהב רשתות שמספקות רק רשת דור 3 כי הטלפונים מחזיקים פחות זמן, מאשר ברשתות דור 2, ובאורנג' ספציפי שמעתי תגובות לא טובות גם על איכות השמע בדור 3. אבל דור 2 לעומת זאת עובד מצויין, והרבה יותר איכותי מכל דבר אחר.
כשתגיע לשלב בחירה בטח יהיו שינויים בשוק כבר
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ולסיכום אין כמו סלקום, כל המפעילים הוירטואלים דופקים ללקוחות פלאפון את רוחב הפס בגלישה, יש אנשים שלא רק מדברים מ מSMSים כל היום,
ודבר נוסף יש להם EDGE שאין לפרטנר, תאמינו לי שלסנכרון ומיילים זה מספיק, וחוסך סוללה
ודבר נוסף יש להם EDGE שאין לפרטנר, תאמינו לי שלסנכרון ומיילים זה מספיק, וחוסך סוללה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא ההיתי אומר שהם דופקות את רוחב הפס של פלאפון ,לא סתם חבילות הגלישה אצל המפעילים הוירטואליים מוגבלות ל2Mbps ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |