דעות לגבי הסאב BIC F12

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
AngelicLiar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני מחפש סאב בתקציב של עד 2000 ש"ח, וב-AVSForums ממליצים ללא הפסקה על הסאב הזה בתור הערך הטוב ביותר לממון באזור ה-200$, אבל לא ראיתי אותו מוזכר בצד הזה של האוקיינוס כמעט בכלל.

מישהו יכול לחוות עליו דעה? במיוחד איך הוא משתווה, למשל, ל-Wharfedale SW150?

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #2 

מה עם HSU STF1\2 ?

האמת היא שהייתי בסרט שלך לפני כחצי שנה, בהתחלה חיפשתי סאבוופר טוב עד 2500, אחר כך כשראיתי שאין משהו סביר, העלתי ל4500,
כשהגעתי ל4500 וראיתי כבר שאני נושק ל5-6 שזה כבר מתקרב לגדולים החלטתי להשקיע עוד "קצת" וללכת על REL R-328,
כשראיתי את התוספת בינו לבין אחיו הגדול R-528 החלטתי להוסיף וללכת עליו :lol: (המחירון בחו"ל 2299$) -> כל זה בערך תקציר של כל רכיב במערכת שלי... ככה זה.

אגב, הנה ביקורת על אחיו הקטן R-328:
http://www.hometheater.com/content/rel- ... -subwoofer

בכל מקרה, למרות שאני מאוהב קשות בREL שלי, אני חושב שאפשר למצוא סאבוופרים לא פחות טובים מעבר לים (ע"ע HSU, SVS, RYTHMIK וכד') - ובכמה אלפים פחות, אני לא בחרתי באפשרות זו בגלל שזה עדיין כאב ראש יחסית, ואין אחריות בארץ.
Utopia

AngelicLiar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

ה-REL הזה יפהפה - אבל כרגע אני עדיין באשליה שאני אצליח להגביל את עצמי ל-2000 :)
אין בעיה לייבא רמקולים מחו"ל, אחריות לא מטרידה אותי יותר מדי בהתחשב במרווחי המחיר והאיכות שקיימים.

הסתכלתי על ה-STF-2, שמומלץ בערך בכל שרשור כאן וב-AVS - ואני נאבק לגבי האם לאפשר חריגה של 200 שקל (והמתנה של 40 יום כדי שיגיע במשלוח ימי!)... אני פשוט לא בטוח שאני ארגיש יתרון גדול, בהתחשב בכך שהחדר שלי הוא רק 4X3, ושאני לא ממש אוכל להגביר אותו לקצה היכולת - אני גר בבית דירות והשכנים קצרי פיוז :roll:

על ה-STF-1 לא הסתכלתי - לא ראיתי הפניות אליו עד עכשיו... איך באמת הוא מתמודד עם עמיתיו במחירים הללו, כמו Polk PSW505, BIC F12 וכו'?

ועוד שאלה - האם יש דגמי סאבים אירופאים מוצלחים? אני תוהה האם לשלוח מאירופה יהיה זול יותר מאשר לשלוח מארה"ב...

תודה!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

שילוח זול מאירופה מתקזז מהר מאוד עם פערי המחירים של הסחורות עצמן לטובת האמריקאים...

AngelicLiar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

epony כתב:שילוח זול מאירופה מתקזז מהר מאוד עם פערי המחירים של הסחורות עצמן לטובת האמריקאים...
...
גם עבור חברות אירופאיות, כמו Cambridge Audio? נראה שב-Amazon.co.uk הסאבים שלהם זולים יותר מאשר Amazon.com... לא שאני מבין בדגמים האלה, כי לא ראיתי אזכורים להם בשום מקום - סתם פתחתי מותג אנגלי באקראי.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

מותגים מקומיים יהיו יותר זולים, אבל לא בהכרח יותר טובים (ועל אחת כמה וכמה מבחינת תמורה למחיר..!)

במילים אחרות, סאב של קיימברידג' אודיו אולי עולה פחות באנגליה מאשר בארה"ב, אבל בהחלט ייתכן שהוא עדיין עולה יותר מסאב של HSU למשל...

AngelicLiar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

זה חלק מהבעיה - אני לא מצליח למצוא ביקורות לדגמים האירופאים, ואני לא יודע איך להשוות אותם ל-HSU ושאר הסאבים האמריקאיים...

אתה אולי יכול להמליץ לי על דגמים של Cambridge, Monitor Audio, או חברות אנגליות אחרות, כדי שאני אוכל לנסות לחפש אותם בזול (יחסית) באירופה?

למשל הסאב הזה:
http://www.amazon.co.uk/CAMBRIDGE-AUDIO ... 381&sr=1-2

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #8 

AngelicLiar כתב:זה חלק מהבעיה - אני לא מצליח למצוא ביקורות לדגמים האירופאים, ואני לא יודע איך להשוות אותם ל-HSU ושאר הסאבים האמריקאיים...

אתה אולי יכול להמליץ לי על דגמים של Cambridge, Monitor Audio, או חברות אנגליות אחרות, כדי שאני אוכל לנסות לחפש אותם בזול (יחסית) באירופה?

למשל הסאב הזה:
http://www.amazon.co.uk/CAMBRIDGE-AUDIO ... 381&sr=1-2
...
קיימבריג זו חברת אלקרוניקה(מגברים,קומפקטים,רסיברים) בבסיס לכן לא הייתי רוכש מהם רמקול כזה או אחר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”