התעוררתי הבוקר והתביישתי מהיותי אזרח ישראלי
תמורת 40000 שקל ו25 אחוז לכל עובד,קיבלו שקט עד הגננה הבאה.
http://www.hometheater.co.il/vt163977.% ... 7%A7%D7%9C
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
+1 למה בדיוק? לחבורת בריונים שבראשה טיפוס במזלזל במדינה ובבית משפט, מחזיקיםuris כתב:איתן +1...
מדינה בביצים, בושה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כלל החברים התומכים והמתנגדים: קשה לחוות דעה מדוייקת בנושא. מצד אחד יש שם קבוצה לא מבוטלת שאינה ממוקצעת ואינה יכולה לתרום לפעילות רציפה של רכבת - כלי תחבורה לכל דבר. מצד שני - תלונות נשמעות ממספר מקומות בעולם בהם הפריטו את הרכבת, כן - איכות הנסיעה והתחזוקה עלו, אולם מספר לא מבוטל של אנשים נתונים בשליטת בעלי הון ומוחלפים מבלי שתהיה להם מלה בנושא.
פתרון ? לא לנו, ויותר ספציפית - לא לי.
אני כן מתרעם על כך שראיינו אחד מהעובדים שציין כי בהכשרות בחו"ל לא חזר ידע נדרש להפעלת הקרונות. אגב, התקשורת אשמה במשהו בסיסי מאוד: העובדים ברכבת הם סתומים וחסרי אחריות...
זה כל מה שהראו לנו
. לא טרחו להראות עובדים נוספים בכלל. יצרו סטיגמה שבאה לשרת אג'נדה מאוד ספצפית. היזהרו לכם מאמונה עיוורת בכלי התקשורת.
פתרון ? לא לנו, ויותר ספציפית - לא לי.
אני כן מתרעם על כך שראיינו אחד מהעובדים שציין כי בהכשרות בחו"ל לא חזר ידע נדרש להפעלת הקרונות. אגב, התקשורת אשמה במשהו בסיסי מאוד: העובדים ברכבת הם סתומים וחסרי אחריות...
Vocare Ad Regnum
מצד שני יש הרבה מקומות עבודה שאין מי שיגן על העובד.kobbi כתב:השר כץ אישר לחבורת החזירי.... 25% תוספת שכר, מחזיר את גילה אדרעי ומוציא רק חלק מהתחזוקה החוצה.
פשוט כניעה לבריונות.
בושה איומה....
העובד תלוי בחסדי הבוס.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
הפוך גוטה, לה יש ביצים, למדינה איןמושההשפיץ כתב:אבל לגברת גילה אין ביצים ומדינה זה נקבהniko כתב:+1 למה בדיוק? לחבורת בריונים שבראשה טיפוס במזלזל במדינה ובבית משפט, מחזיקיםuris כתב:איתן +1...
מדינה בביצים, בושה......
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
doron35, אבל מצב בו העובדים נכנסים לחדר של הבוס, מ****ים לו על השולחן ומבקשים שינקה - גם לא טוב.
למזלי אינני נזקק לשירותי הרכבת מעבר לשירות מילואים, אבל אני מתאר לעצמי שזה סיוט להיות תלוי בחסד העובדים כל הזמן.
למזלי אינני נזקק לשירותי הרכבת מעבר לשירות מילואים, אבל אני מתאר לעצמי שזה סיוט להיות תלוי בחסד העובדים כל הזמן.
Vocare Ad Regnum
אני חושב שזאת בושה שהתקפלו מולם, זה ייתן לגיטימציה לעוד כמה קופים לשבות כדי לקבל תנאים. חכו חכו עכשיו עובדי הנמלים שכבר מרוויחים משכורות עתק ישבתו שוב כדי לקבל עוד העלאות, ויאיימו על עייני שהם לא יבחרו בו לראשות ההסתדרות שוב.
בושה להיות אזרח ישראלי בימים אלו.
חבל רק שכולם רקובים... קדימה תתן פייט "רציני מאד" לפי מה שנראה... כל המדינה קומבינה, אנחנו לא בוחרים יותר, זה רק קבלני קולות
הלאה דמוקרטיה קדימה דיקטטורה.
בושה להיות אזרח ישראלי בימים אלו.
חבל רק שכולם רקובים... קדימה תתן פייט "רציני מאד" לפי מה שנראה... כל המדינה קומבינה, אנחנו לא בוחרים יותר, זה רק קבלני קולות
הלאה דמוקרטיה קדימה דיקטטורה.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
המאמר של דורון אביגד מתאר בדיוק את המצב:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000736658
איתן, איזה מין דמוקרטיה זו שבה החזק, האלים ופורע החוק מקבל את כל מה שביקש ואילו הרוב החלש, השקט ושומר החוק סובל מהתעלמות מוחלטת?
אין לי בעיה עם סכסוכי עובדים או התארגנות שמטרתה לשמור על זכויותיהם. יש לי בעיה כשהם עוברים על החוק ועוד מתוגמלים על זה.
אה, ויש לי בעיה גם עם העובדה שזה הולך לעלות לכולנו 100 מיליון ש"ח בשנה, מכספי המיסים...
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000736658
איתן, איזה מין דמוקרטיה זו שבה החזק, האלים ופורע החוק מקבל את כל מה שביקש ואילו הרוב החלש, השקט ושומר החוק סובל מהתעלמות מוחלטת?
אין לי בעיה עם סכסוכי עובדים או התארגנות שמטרתה לשמור על זכויותיהם. יש לי בעיה כשהם עוברים על החוק ועוד מתוגמלים על זה.
אה, ויש לי בעיה גם עם העובדה שזה הולך לעלות לכולנו 100 מיליון ש"ח בשנה, מכספי המיסים...
צר לי שצנזרו את דברי, דווקא ניסיתי להתייחס בצורה תרבותית.
בכל אופן תארו לכם אותנו אנשי הצבא עימם אני נמנה משביתים את המדינה כי פוגעים בזכויות הפנסיה שלנו (מבלי להיכנס עכשיו האם הן ראויות או לא) או לחלופין כאשר מאושר הסכם במגזר הציבורי לנו לא משלמים אותו (שכן הרי ברור לאוצר שלא נשבות).
לדעתי שר האוצר פשוט קנה שקט לשלוש שנים (במקרה הטוב) לחבורת בריונים המשתייכים ברובם למספר מצומצם של משפחות אשרא מסדרות עבודה ליקירייהם.
אבל השיטה הזו של תשלום פרוטקשן מוכרת וידוע במדינה, תראו את הנגב איך הוא נראה, עוצמים עניים 10 שנים וכולו מלא בבדואיים שלא משלמים ברובם מס, גוזלים את אדמתינו ונראה אותנו מטפלים בבעיה כעת אחרי שהתנפחה לממדי ענק.
כך בדיוק יהיה עם הרכבת.
אני היתי סוגר את הרכבת לחלוטין ומתחיל מהתחלה. לא יקרה כלום אם 3 חודשים לא תהיה כזו. אני מוכן להתערב שרוב תושבי המדינה היו תומכים בכך.
לאחר מיכן היתי מטפל בחברת חשמל.
דרך אגב, אתם יודעים מהי מתנת החג שאנו ממנים להם ?
בושה
בכל אופן תארו לכם אותנו אנשי הצבא עימם אני נמנה משביתים את המדינה כי פוגעים בזכויות הפנסיה שלנו (מבלי להיכנס עכשיו האם הן ראויות או לא) או לחלופין כאשר מאושר הסכם במגזר הציבורי לנו לא משלמים אותו (שכן הרי ברור לאוצר שלא נשבות).
לדעתי שר האוצר פשוט קנה שקט לשלוש שנים (במקרה הטוב) לחבורת בריונים המשתייכים ברובם למספר מצומצם של משפחות אשרא מסדרות עבודה ליקירייהם.
אבל השיטה הזו של תשלום פרוטקשן מוכרת וידוע במדינה, תראו את הנגב איך הוא נראה, עוצמים עניים 10 שנים וכולו מלא בבדואיים שלא משלמים ברובם מס, גוזלים את אדמתינו ונראה אותנו מטפלים בבעיה כעת אחרי שהתנפחה לממדי ענק.
כך בדיוק יהיה עם הרכבת.
אני היתי סוגר את הרכבת לחלוטין ומתחיל מהתחלה. לא יקרה כלום אם 3 חודשים לא תהיה כזו. אני מוכן להתערב שרוב תושבי המדינה היו תומכים בכך.
לאחר מיכן היתי מטפל בחברת חשמל.
דרך אגב, אתם יודעים מהי מתנת החג שאנו ממנים להם ?
בושה
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אולי לא הסברתי את עצמי היטב - אני לא טוען שהדמוקרטיה היא אידאלית - אני פשוט טוען
שהיא הכי פחות גרועה.
היו אין סוף מאמרים ודיונים בנושא וכן - יש לה חסרונות.
קבוצות "כוחניות" תמיד היו ותמיד יהיו. כנראה שאנחנו לקראת בחירות ואז נקבל שיעורי
אזרחות "מעשיים" ממפלגות של עלוקות כאלה ואחרות.
בקיצור - עובדי הרכבת לא המציאו את השיטה. הם פשוט הבינו שאם הם לא ידאגו לעצמם
אז אף אחד אחר לא יעשה את זה.....
וכן - גם אני פרשתי מצבא קבע והתרעמתי לא מעט בנושא חופש ההתאגדות....
ועדיין - יש הרבה מה לשפר (בהרבה תחומים
)
ולדעתי - עדיף דמוקרטיה......
איתן.
שהיא הכי פחות גרועה.
היו אין סוף מאמרים ודיונים בנושא וכן - יש לה חסרונות.
קבוצות "כוחניות" תמיד היו ותמיד יהיו. כנראה שאנחנו לקראת בחירות ואז נקבל שיעורי
אזרחות "מעשיים" ממפלגות של עלוקות כאלה ואחרות.
בקיצור - עובדי הרכבת לא המציאו את השיטה. הם פשוט הבינו שאם הם לא ידאגו לעצמם
אז אף אחד אחר לא יעשה את זה.....
וכן - גם אני פרשתי מצבא קבע והתרעמתי לא מעט בנושא חופש ההתאגדות....
ועדיין - יש הרבה מה לשפר (בהרבה תחומים
ולדעתי - עדיף דמוקרטיה......
איתן.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
eitan-z
נכון... עדיף דמוקרטיה.
הבעיה היא שמה שקורה בארצינו הקטנטונת דומה מידי לשילטון פיאודלי יותר מאשר דמוקרטיה.
יש משפחות אצילים, השולטים בנכסי המדינה, להם יש את מעמד הביניים המשכיל שמחזיק, מנהל, מתפעל, מוביל ומחדש טכנולוגית את אותם נכסים.
תחתם יש את הכפריים - העובדים בכפיהם.
לכל נכס יש אירגון "עובדים" שהם בד"כ התארגנות לא ספונטנית ומאוד מתוכננת של יקירי בעלי הנכס (בעיקר ראשיהם), שמשמשים למנוף לחצים על השילטון הכללי להשגת מימון של חלק ניכר מעלויות הנכס באמתלה של "אירגון עובדים" הנאבק על "זכויותיו" אל מול "ההנהלה".
מה נוצר?
כוח אלקטוראלי שלכאורה מאורגן ספונטנית סביב מנהיג מקומי, שהוא בעצם יקיר ליבו של אותו אציל.
אותו כוח אלקטוראלי הולך לקלפי ומצביע בהתאם לנטיית ליבו של מנהיגם המקומי, שבעצם דוחף קדימה את הנציג הפוליטי שממומן ע"י אותו אציל.
דמוקרטיה?
לא ממש.
אולי פיאודליזם בתחפושת.
נכון... עדיף דמוקרטיה.
הבעיה היא שמה שקורה בארצינו הקטנטונת דומה מידי לשילטון פיאודלי יותר מאשר דמוקרטיה.
יש משפחות אצילים, השולטים בנכסי המדינה, להם יש את מעמד הביניים המשכיל שמחזיק, מנהל, מתפעל, מוביל ומחדש טכנולוגית את אותם נכסים.
תחתם יש את הכפריים - העובדים בכפיהם.
לכל נכס יש אירגון "עובדים" שהם בד"כ התארגנות לא ספונטנית ומאוד מתוכננת של יקירי בעלי הנכס (בעיקר ראשיהם), שמשמשים למנוף לחצים על השילטון הכללי להשגת מימון של חלק ניכר מעלויות הנכס באמתלה של "אירגון עובדים" הנאבק על "זכויותיו" אל מול "ההנהלה".
מה נוצר?
כוח אלקטוראלי שלכאורה מאורגן ספונטנית סביב מנהיג מקומי, שהוא בעצם יקיר ליבו של אותו אציל.
אותו כוח אלקטוראלי הולך לקלפי ומצביע בהתאם לנטיית ליבו של מנהיגם המקומי, שבעצם דוחף קדימה את הנציג הפוליטי שממומן ע"י אותו אציל.
דמוקרטיה?
לא ממש.
אולי פיאודליזם בתחפושת.
היום בחדשות - לכל מי שפספס:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=886932
אלה האנשים שמנהלים לנו את המדינה.
קותי ינצח את האח הגדול וביבי יקח את הבחירות.. עולם כמנהגו נוהג.. אני היום הבנתי סופית שאין לי כאן עתיד..
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=886932
אלה האנשים שמנהלים לנו את המדינה.
קותי ינצח את האח הגדול וביבי יקח את הבחירות.. עולם כמנהגו נוהג.. אני היום הבנתי סופית שאין לי כאן עתיד..
כדאי לראות למי שלא ראה.
אכן כך מתנהלת מדינתנו.
אני לא יודע אם אין לי מה לחפש כאן אבל אני בהחלט לא בטוח שאת ילדי אדחוף לכיוון אליו אני הלכתי - 25 שנות שרות קרבי ותרומה למדינה.
למי שעדיין לא מבין באיזו בעיה אנו נמצאים ולאן אנו הולכים אני ממליץ לקרוא גם את המאמר בגלובס בנוגע ל 2049 איך תראה אוכלוסיית ישראל אז ואת מי אנו מעמד הבניים נדרש לכלכל ולהחזיק על כתפנו.
אכן כך מתנהלת מדינתנו.
אני לא יודע אם אין לי מה לחפש כאן אבל אני בהחלט לא בטוח שאת ילדי אדחוף לכיוון אליו אני הלכתי - 25 שנות שרות קרבי ותרומה למדינה.
למי שעדיין לא מבין באיזו בעיה אנו נמצאים ולאן אנו הולכים אני ממליץ לקרוא גם את המאמר בגלובס בנוגע ל 2049 איך תראה אוכלוסיית ישראל אז ואת מי אנו מעמד הבניים נדרש לכלכל ולהחזיק על כתפנו.