המקרופון שלי מקליט ברשמקול רק את הקול שלי ולא את השיר שמתנגן ברקע..

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כשאני שם על Stereo Mix זה לא מקליט לי כלום אפילו לא את הקול שלי
ויש לי בהתקני הקלטה שני סוגים של מקרופונים אחד של האוזניות Vengeance 1500 והשני של הRealtek HD Audio
המיקרופון של האוזניות במצב זמין מוכן אבל המקרופון הזה של הRHD על מצב לא מחובר... ושמתי בתור ברירת מחדל גם את הStereo Mix וגם את המקרופון וזה עושה יותר גרוע זה לא משמיע כלום,כשההתקן מקרופון פועל לבד אז שומעים את הקול אבל בשום מצב לא קרה ששמעו את המוזיקה שברקע
זו פעם ראשונה שאני מתנסה באוזניות מסוג USB יש לזה אולי קשר למה זה מסובך ?
יכול להיות שהבעיה היא בגלל שבהתקן הקלטה: Microphone Realtek HD Audio כתוב לי לא מחובר ? זאת אומרת אין אפשרות להפוך את ההתקן מיקרופון של הRealtek HD למצב מחובר .. גם כשאני הופך אותו למצב זמין הוא עדיין על מצב אמנם זמין אבל לא מחובר
בשונה מההתקן הקודם ההתקן הקלטה: Microphone Corsair Vengeance 1500 על מצב זמין מחובר .

אני סך הכל רוצה להצליח להקליט ברשמקול גם את הקול שלי וגם את השיר שאני שם ברקע בשביל לשיר למשל, אבל הוא תמיד מזהה רק את הקול שלי וחוץ מהקול שלי יש שקט ברקע בלי השירים..

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #2 

נראה לי שיש לו "פיצ'ר" של ביטול רעשים noise cancellation. הוא מתיחס למוזיקה כרעש רקע.
תראה אם אתה יכול לבטל את הפיצ'ר הזה.
במקרה הכי גרוע - תשתמש בתוכנת עריכת אודיו כדי ליצור את המיקס במחשב (הקלטת הקול + מוזיקת הרקע).

...ולא צריך לכתוב ב- Bold, זה כואב בעיניים.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

שלגון כתב:נראה לי שיש לו "פיצ'ר" של ביטול רעשים noise cancellation. הוא מתיחס למוזיקה כרעש רקע.
תראה אם אתה יכול לבטל את הפיצ'ר הזה.
במקרה הכי גרוע - תשתמש בתוכנת עריכת אודיו כדי ליצור את המיקס במחשב (הקלטת הקול + מוזיקת הרקע).

...ולא צריך לכתוב ב- Bold, זה כואב בעיניים.
...
תן לי בבקשה את השם של התוכנה שאתה מדבר עליה אולי זה יעזור..

הינה תמונה שתמחיש את לוח הRealtek שלי ואת חלון התקני ההקלטה שלי :
http://up353.siz.co.il/up1/ymmfyjnyz0eh.png

בצבע אדום - ההתקן מיקרופון של האוזניות בלבד שכשהוא נמצא על התקן ברירת המחדל מצליחים לשמוע אותי בהקלטה ברשמקול אך את המוזיקה שמתנגנת ברקע מהMedia Player לא שומעים.

בצבע השחור - ההתקן מיקרופון של התוכנה Realtek Audio Manager HD שהוא נמצא על מצב לא מחובר , זאת אומרת הוא במצב זמין אך לא מחובר ובמילים אחרות לא ניתן להשתמש בו.

בצבעים הכחולים - בצד ימין של המסך הצבע הכחול מפנה על התקן הStereo Mix שבאפשרות "התקני הקלטה" בתוך התקני הקול של המערכת,בצידו השמאלי של המסך מתוארת התגובה לפעולה שנעשתה בהתקני ההקלטה(העברת ברירת המחדל אל הסטריאו מיקס) ותשימו לב שהתקן ברירת המחדל מופיע ומסומן בV גם בחלונית הRealtek עכשיו.
כשהתקן הStereo Mix נמצא על ברירת מחדל לא שומעים אותי בהקלטה של הרשמקול וגם לא את המוזיקה שמתנגנת מהMedia Player ובמילים אחרות כשההתקן הזה על ברירת מחדל הוא חסר ערך כי לא עובר שום צליל דרך המקרופון לא הקול שלי ולא המנגינה מהמחשב.

אני מקווה שעכשיו הבעיה יותר ברורה ואני מקווה למצוא פיתרון, תודה לכל מי שיכול לעזור :

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אוקיי, אז לא הבנתי אותך.
מלבד העניין (האפשרי) של ביטול רעשים (במיוחד אם מדובר במחשב נייד) - אם אתה מנגן את מוזיקת הרקע במחשב אז אין סיכוי שהיא תוקלט. זה פשוט לא עובד ככה.

יש המון כלי עריכה ומיקס לאודיו, חינמיים ובתשלום: http://alternativeto.net/software/audacity/

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

שלגון כתב:אוקיי, אז לא הבנתי אותך.
מלבד העניין (האפשרי) של ביטול רעשים (במיוחד אם מדובר במחשב נייד) - אם אתה מנגן את מוזיקת הרקע במחשב אז אין סיכוי שהיא תוקלט. זה פשוט לא עובד ככה.

יש המון כלי עריכה ומיקס לאודיו, חינמיים ובתשלום: http://alternativeto.net/software/audacity/
...
לפני שהשתמשתי בCorsair 1500 השתמשתי בSteelSeries 7H ואיתן אני הצלחתי להקליט שירים דרך הרשמקול ללא תוכנות דרך האנטרנט אז איך אתה מסביר את העובדה שעם הקורסייר 1500 זה לא עובד ?

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

...פשוט: אני לא מבין בזה מספיק. עדיף שאני לא אתן לך עצות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #7 

מיקרופונים טובים יקלטו מאוד כיוונית ולכן יסננו רעש רקע. תשלב את המוזיקה בהרלטה על ידי הוספה של זה בדיעבד עם תוכנת עריכה

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

oferlaor כתב:מיקרופונים טובים יקלטו מאוד כיוונית ולכן יסננו רעש רקע. תשלב את המוזיקה בהרלטה על ידי הוספה של זה בדיעבד עם תוכנת עריכה
...
אז אין דרך לפתור את הבעיה עם הרשמקול ? פשוט להקליט מנגינה+קול דרך תוכנות ? ואתם אולי יכולים להסביר לי איך אני מקליט עם הAudacity הזה כי הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודע איך להשתמש בה.
אבל עדיין אני לא מבין איך זה שעם הCorsair Vengeance 1500 הStereo Mix לא גורם למערכת להוציא גם את המנגינה של המדיה פלייר/יוטיוב .

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

הקפצה
הורדתי את הAudacity והאמת שגם שם יש את אותה הבעיה
כשההתקן הקלטה נמצא על Microphone Corsair 1500 שומעים בהקלטה רק את הקול שלי,כשהתקן ההקלטה נמצא על Stereo Mix לא שומעים כלום יש פשוט דממה שקטה כזו לאורך כל ההקלטה

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אפשר עזרה אולי ?

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

eilon101 כתב:אפשר עזרה אולי ?
...
אולי תנסה לעזור לעצמך. למה שלא, לדוגמא, תחפש בגוגל audacity mix ותראה איך אתה ממשיך משם.

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

שלגון כתב:
eilon101 כתב:אפשר עזרה אולי ?
...
אולי תנסה לעזור לעצמך. למה שלא, לדוגמא, תחפש בגוגל audacity mix ותראה איך אתה ממשיך משם.
...
שמתי לב שאתה היחידי פה שעוזר לי אולי יש לך פייסבוק שאיתו תוכל לעזור לי בצורה ישירה ? כתבתי בגוגל מה שאמרת אבל זה מסובך אני לא ממש מבין,בכל מקרה הייתי רוצה לפתור את הבעיה כך שאני יוכל להקליט מנגינה יחד עם קול ברשמקול ולא דרך תוכנות שמע אחרות כי פעם זה כן היה עובד לי, ומבחינתי הרשמקול מקליט מצויין אני לא צריך הקלטה ברמה גבוהה אני פשוט לא מבין מה יש באוזניות האלו שהStereo Mix מנטרל גם את המנגינה וגם את הקול. מה אני צריך לעשות ואיפה אני טועה . אני עם הבעיה הזו מאז שקניתי אותן אולי אני כבר ילך לKSP מאיפה שקניתי וישאל אותם כבר יותר מדיי זמן אני תקוע עם זה

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אין לי FB.
לא מספיק שאתה רוצה לפתור את הבעיה, אתה רוצה לפתור את הבעיה בדרך מסוימת. מצטער, אני לא מבין בזה מספיק.
לעשות מיקס של ההקלטה של הקול + המוזיקה זה לא מסובך.
לפי איזה הסבר ניסית לפעול והיה מסובך? תשאל שאלה ספיצית ומפורטת אולי אוכל לעזור. לשאול ולהגיד דברים כללים הם הדרך הדרך הלא נכונה לבקש עזרה.

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

שלגון כתב:אין לי FB.
לא מספיק שאתה רוצה לפתור את הבעיה, אתה רוצה לפתור את הבעיה בדרך מסוימת. מצטער, אני לא מבין בזה מספיק.
לעשות מיקס של ההקלטה של הקול + המוזיקה זה לא מסובך.
לפי איזה הסבר ניסית לפעול והיה מסובך? תשאל שאלה ספיצית ומפורטת אולי אוכל לעזור. לשאול ולהגיד דברים כללים הם הדרך הדרך הלא נכונה לבקש עזרה.
...
אני רוצה לפתור בדרך מסוימת בגלל שעם הAudacity הסתבכתי בהקלטות ולא משנה מה עשיתי התוצאות היו אותן תוצאות כמו ברשמקול, מה גם שההקלטה ששמרתי בשם ניתנת לפתיחה רק באמצעות הAudacity ובאמצעות הMedia Player לא ניתן לפתוח אותה, ז"א שגם אם הייתי מצליח להקליט מנגינה+קול זה לא היה עוזר אם אין אפשרות לנגן את ההקלטה דרך מדיה פלייר, אני פשוט לא מבין איך יתכן כשהתקן הברירת מחדל על Stereo Mix לא שומעים כלום,בעיה באוזניות? אולי בגלל שאלה אוזניות USB והאוזניות 7H שהיו לי היו דרך בננות זה מה שעושה את ההבדל? אני לא מצליח להבין למה עם אלה יש את הבעיה הזו ועם הקודמות לא, שמתי לב למדריכים ביוטיוב על הMixing שדיברת עליו וזה נראה לי סתם מיותר(ומסובך) כי אם דרך הרשמקול זה לא עובד בשום דרך אחרת זה לא יעבוד כנ"ל .

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

אפשר עדיין תשובה?

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

הקפצה..

htbar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #17 

אני חושב שהבעיה הוא בקול שלך תחליף אותו אולי יהיו תוצאות מפתיעות :lol:

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

htbar כתב:אני חושב שהבעיה הוא בקול שלך תחליף אותו אולי יהיו תוצאות מפתיעות :lol:
...
אם באת לנסות להצחיק גבר וואלה לא הלך...
יש הצעות לעזרה ? אולי אני יקח את האוזניות לחנות אתם חושבים שהמוכרים מספיק מבינים בזה ?

eilon101 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

עזרה..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”