הזמנת נורה לאפסון 8350 באינטרנט
אז הגיע הזמן של הנורה... היתה לי נורה מקורית ELPLP49 שמגיע עם המכשיר.
את המכשיר עצמו קניתי באיביי. ממה שראיתי שם, עושה רושם שרוב הנורות שמוכרים לא מקוריות.
לא נראה לי שווה לחסוך 50% במחיר אבל לקבל נורה שבמקרה הטוב תחזיק 10% מהזמן.
מאיפה אתם מזמינים נורות? גם אמאזון וגם B&H עושים בעיות במשלוחים לישראל. יש מקום להזמין נורה מקורית שגם עושה משלוחים לארץ?
את המכשיר עצמו קניתי באיביי. ממה שראיתי שם, עושה רושם שרוב הנורות שמוכרים לא מקוריות.
לא נראה לי שווה לחסוך 50% במחיר אבל לקבל נורה שבמקרה הטוב תחזיק 10% מהזמן.
מאיפה אתם מזמינים נורות? גם אמאזון וגם B&H עושים בעיות במשלוחים לישראל. יש מקום להזמין נורה מקורית שגם עושה משלוחים לארץ?
אם קנית את המכשיר מאיביי אני לא רואה סיבה למה לא לקנות גם את הנורות מאיביי.
גם אם חלק מהנורות לא מקוריות, שווה לבדוק כאלו שהם כן.
בכל מקרה אני הייתי פונה בשלב הראשון למוכר המכשיר ושואל אותו אם הוא גם מוכר נורות מקוריות ואם לא, אם הוא יכול להפנות אותך למוכר שעושה את זה. אני בטוח שהוא מכיר את השוק שלו מספיק טוב כדי לדעת כאלו דברים.
גם אם חלק מהנורות לא מקוריות, שווה לבדוק כאלו שהם כן.
בכל מקרה אני הייתי פונה בשלב הראשון למוכר המכשיר ושואל אותו אם הוא גם מוכר נורות מקוריות ואם לא, אם הוא יכול להפנות אותך למוכר שעושה את זה. אני בטוח שהוא מכיר את השוק שלו מספיק טוב כדי לדעת כאלו דברים.
- extremeblizz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תשתמש בmustop או ushops- שירותים שמשמשים במתווכים ומאפשרים לך לציין כתובת של ארה״ב במשלוח, אוספים אותו בשמך ושולחים לך אותו לארץ. מהניסיון האישי שלי הטיפול היה נעים ומהיר, וככה אתה לא ״כבול״ לאתרים שמסכימים לשלוח למדינתו הקטנה.