יותר מדי אופציות ולא יודע מה לבחור
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
התקציב שלי הוא עד 5,500 ש"ח.
אני מכוון אל ה-50 אינ'ץ אך מוכן להתפשר גם על 46 לטובת אייכות.
אני רוצה לכוון את השאלה שלי כאן לזה שאני מחפש לפני הכול שאיכות התמונה תהייה הטובה ביותר במסגרת התקציב שנתתי. כול שאר הדברים כמו תלת מימד, smart tv אם יש אז זה יהיה בונוס בשבילי.
מבחינת התכנים אז יהיה מהכול. אני רוצה טלווייזה FHD שגם תתמוך בקבציי MKV שיועברו בשלב זה דרך ה-USB.
לגבי סוג הטלוויזיה, אז היא מיועדת לסלון כאשר החלון פונה לכיוון צפון כך שקרניי שמש לא נכנסים אך מצד שני הנוף הוא פתוח, כלומר אין בניינים או משהו שנותן הצללה.
הלכתי למספר חנויות :מחסני חשמל, בסט ביי וליאור ויצאתי רק מבולבל יותר כי גם כול חנות עם האינטרסים שלה לדחוף את המוצרים שלה וגם היו חסרים לי דגמים ולכן היה לי קושי רב לשים לב להבדל.
תודה מראש לכול העוזרים והיועצים
אני מכוון אל ה-50 אינ'ץ אך מוכן להתפשר גם על 46 לטובת אייכות.
אני רוצה לכוון את השאלה שלי כאן לזה שאני מחפש לפני הכול שאיכות התמונה תהייה הטובה ביותר במסגרת התקציב שנתתי. כול שאר הדברים כמו תלת מימד, smart tv אם יש אז זה יהיה בונוס בשבילי.
מבחינת התכנים אז יהיה מהכול. אני רוצה טלווייזה FHD שגם תתמוך בקבציי MKV שיועברו בשלב זה דרך ה-USB.
לגבי סוג הטלוויזיה, אז היא מיועדת לסלון כאשר החלון פונה לכיוון צפון כך שקרניי שמש לא נכנסים אך מצד שני הנוף הוא פתוח, כלומר אין בניינים או משהו שנותן הצללה.
הלכתי למספר חנויות :מחסני חשמל, בסט ביי וליאור ויצאתי רק מבולבל יותר כי גם כול חנות עם האינטרסים שלה לדחוף את המוצרים שלה וגם היו חסרים לי דגמים ולכן היה לי קושי רב לשים לב להבדל.
תודה מראש לכול העוזרים והיועצים
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

כמו שכתבתי, החלון פונה לצפון אז אין קרניי שמש אבל מצד שני אין שום דבר שמסתיר את האור כך שאור יום נכנס. כשאתה מתכוון למואר אז הכוונה היא לקרניי שמש או לא הבכרח?
האם אני מבין שהדגם הפייבוריט שלך הוא ה-550d של סמסונג?
האם אני מבין שהדגם הפייבוריט שלך הוא ה-550d של סמסונג?
זה לא בדיוק נכון אם תלת לא מעניין אותך ה D6400 נותנת תמונה מדהימה בכל מקרה אם גם פלזמה באה בחשבון לך תיראה את שתיהם שתיהם מעולותeyalgottfried כתב:כמו שכתבתי, החלון פונה לצפון אז אין קרניי שמש אבל מצד שני אין שום דבר שמסתיר את האור כך שאור יום נכנס. כשאתה מתכוון למואר אז הכוונה היא לקרניי שמש או לא הבכרח?
האם אני מבין שהדגם הפייבוריט שלך הוא ה-550d של סמסונג?...
א. כאן בדיוק הבעיה, לכל רשת היום יש אינטרס מסויים, ידחפו לך מותג שלהם.eyalgottfried כתב:הלכתי למספר חנויות :מחסני חשמל, בסט ביי וליאור ויצאתי רק מבולבל יותר כי גם כול חנות עם האינטרסים שלה לדחוף את המוצרים שלה וגם היו חסרים לי דגמים ולכן היה לי קושי רב לשים לב להבדל.
תודה מראש לכול העוזרים והיועצים...
ב. אל תחפש מקצוענות ומקצועיות ברשתות, לך לחנות מתמחה.
בהצלחה
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

דניאל הבוס: גם ה- d6400 הוא תלת מימד כמו ה-d550 לפי מה שאני רואה. כפי שכתבתי, התלת, smart tv זה הכול בונוס מבחינתי. מה שהכי חשוב לי הוא מי נותן את אייכות התמונה בשידור רגיל או HD הכי טוב.
dude69il: איפה מוצאים חנויות מתמחות? הלכתי לאחת כזאת בירושלים שמתמחה או יותר נכון המורשת היחידה של פאנסוניק בירושלים. כשהגעתי מצאתי חנות קטנה עם מספר קטן מאוד של טלוויזיות והמוכר שם כול הזמן ניסה להניע אותי מלרכוש Full HD או תלת מימד בטענה שזה סתם הוצאה כספית ואין וגם לא יהיה לזה תמיכה בשנים הקרובות.
dude69il: איפה מוצאים חנויות מתמחות? הלכתי לאחת כזאת בירושלים שמתמחה או יותר נכון המורשת היחידה של פאנסוניק בירושלים. כשהגעתי מצאתי חנות קטנה עם מספר קטן מאוד של טלוויזיות והמוכר שם כול הזמן ניסה להניע אותי מלרכוש Full HD או תלת מימד בטענה שזה סתם הוצאה כספית ואין וגם לא יהיה לזה תמיכה בשנים הקרובות.
אחי כנראה לא הבנת אותי לא אמרתי שאין ב D6400 תלת מימד אלא אמרתי שהתלת מימד בעייתי אתה יכול לקרוא על זה המון שרשורים זה אומר שב Full HD הוא יתן לך חצי מהרזולוציה זה נקרא Half Full HD השאלה זה עם מעניין אותך תלת כי אם לא יש עוד טלויזיות שיתאימוeyalgottfried כתב:דניאל הבוס: גם ה- d6400 הוא תלת מימד כמו ה-d550 לפי מה שאני רואה. כפי שכתבתי, התלת, smart tv זה הכול בונוס מבחינתי. מה שהכי חשוב לי הוא מי נותן את אייכות התמונה בשידור רגיל או HD הכי טוב.
dude69il: איפה מוצאים חנויות מתמחות? הלכתי לאחת כזאת בירושלים שמתמחה או יותר נכון המורשת היחידה של פאנסוניק בירושלים. כשהגעתי מצאתי חנות קטנה עם מספר קטן מאוד של טלוויזיות והמוכר שם כול הזמן ניסה להניע אותי מלרכוש Full HD או תלת מימד בטענה שזה סתם הוצאה כספית ואין וגם לא יהיה לזה תמיכה בשנים הקרובות....
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא יודע אם אני לא מבהיר את עצמי נכון או שאתה לא מבין אותי נכון. אם זה אני הבעייתי אז אני מצנצל מראש ואנסה להבהיר את עצמי שוב מההתחלה.
במסגרת התקציב של 5,500 ש"ח אני מחפש טלוויזיה בגודל 50 אינץ' עדיף כאשר עם האייכות תהייה גדולה יותר ב-46 אינץ' אז אני מוכן להתפשר קצת על הגודל. בשורה התחתונה, אני מעדיף טלווייזה עם אייכות תמונה מקסימאלית על פני טלווייזה עם תוספת כמו תלת ו-Smart tv. אם יוצא שיש את אחד מהדברים האלו אז מבחינתי זה תוספת/בונוס למה שאני רוצה.
אני מקווה שהפעם זה ברור יותר
תודה מראש
במסגרת התקציב של 5,500 ש"ח אני מחפש טלוויזיה בגודל 50 אינץ' עדיף כאשר עם האייכות תהייה גדולה יותר ב-46 אינץ' אז אני מוכן להתפשר קצת על הגודל. בשורה התחתונה, אני מעדיף טלווייזה עם אייכות תמונה מקסימאלית על פני טלווייזה עם תוספת כמו תלת ו-Smart tv. אם יוצא שיש את אחד מהדברים האלו אז מבחינתי זה תוספת/בונוס למה שאני רוצה.
אני מקווה שהפעם זה ברור יותר
תודה מראש