בכל ההודעות לעיתונות יש מידע על הערוצים, המאמצים, האנשים שלקחו חלק והרבה ברכות...
אבל לא נמסר מידע מהו הערוץ שיעלה ראשון למערך? המועד הצפוי...? אם לא במיידי אז איי מתי?
ערוץ 23 יששששששש!!!! הגיע הזמן באמת!
ובחודש מאי ערוץ 33 יהפוך לערוץ חדשות...
אז מה יש לנו
1 ערוץ ממלכתי
2 ערוץ מסחרי
10 ערוץ מסחרי
99 ערוץ הכנסת
33 רשות השידור - יהפוך לערוץ חדשות
23 - חינוכית 23!!!
דברים מתחילים לזוז, הלוואי שיתווספו עוד ערוצים
חסר לי בעין למשל ערוץ הקניות, הערוץ הרוסי 9 לקהל הרוסי (יש שמה אחלה תוכניות עם תרגום לעברית), ערוץ 24 (מוזיקה ישראלית)
בקשה מוגזמת??
מה גם שכל עוד יש 4 גופים שמחזיקים בערוצים מסחריים+ערוצים ייעודיים+ערוצים חינוכיים+ערוצים ממלכתיים, אין סיכוי לפיקוח איכותי על שלל התכנים.
חייבים לכנס בפעימה הראשונה את הרשות השנייה יחד עם המועצה לשידורי כבלים ולווין לכדי 'אם המועצות'. לפיקוחה העתידי יש להכניס גם את 'חינוכית 23' ולהוציאה מידיו של משרד החינוך. לא ייתכן שלכל קומיסר יש ערוץ - זהו בזבוז חריף מדיי של כספי ציבור
i_zik כתב:החשש הגדול ביותר שלי הוא פגיעה באיכות השידור של הערוצים הנוכחיים לאור ההקצאה הצרה ברוחב הסרט.
האם יש כוונה להגדיר את הרצועה עם הוספת הערוצים השונים?
...
אל איזה הקצאה צרה אתה מדבר.
כל התדרים ב-UHF פנויים. הייתי בטורקיה וכל תדר היה תפוס, למעלה מ-30 תחנות אנלוגיות. אצלנו הכל פנוי.
i_zik כתב:אז תפתח ערוץ 1 עכשיו...
מעניין מה זה הלוגו "חינוכית 23" בפינה הימנית....
...
אני לא מול טלויזיה עכשיו.
אבל לפני חודשיים או שלושה פניתי לנציב תלונות שלהם למה לא משדרים שידורים לילדים בצהריים והוא ענה לי שעקב ויכוח עם החינוכית הם הפסיקו לתת להם תכניות.
אולי כבר הסכסוך שלהם הסתיים, מצטער אם הטעיתי.
יש תכניות שהיו משודרות תחת רצועת "חינוכית 1" אבל הדרך של החינוכית כטלוויזיה להגיע לקהליה היא באמצעות רצועות השידור בערוץ 2 ובערוץ 1.
עם עליית הערוץ למערך השידורים הקרקעיים, ניתן יהיה לקדם הן את הערוץ הראשון והן את זמן האוויר אותו מקבלת החינוכית בערוץ זה.