JBL L-100 vs Infinity Kappa 7.1 S2 איזה רמקול יגרום יותר אושר ל-2275?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
BennyO פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #1 

האם למישהו יש ניסיון/מכיר את שניהם?
נערך לאחרונה על ידי BennyO ב 27/03/2012 9:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

Form78HiFi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

מכיר את שניהם.

שליחה #2 

ל kappa יש נוכחות מרשימה, אבל אני חושב שלאורך זמן ה jbl נעימים יותר כאשר משודכים ל marnatz

אגב, האם יש אפשרות לקחת לשמיעה את שני הזוגות? זה אמנם לא פשוט, אבל כך ב ט ו ח תקבל תשובה.
תן איזה משהו על החשבון, סגור עם האשה, סלק ילדים (או השאר, אני תמיד משאיר, הם שומעים יותר טוב מאיתנו בהרבה..) והזמן חברים ל session AB

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #3 

ה Kappa 8 גם מאד מומלצים

BennyO פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #4 

חברים,
קיבלתי את התשובה הזו מAK:
The infinitys will be the better sounding speakers, but you will need more power to take advantage of what they are capable of. The JBLs will run fine on your marantz but they are just a classic rock speaker known for their boomy bass. If you listen to a lot of rock get the JBLs, if you like lots of different music get the infinitys and a BIGGER marantz

מרנץ גדול יותר (למרות שהייתי שמח) לא ממש אפשרי למצוא בארץ. האם מניסיונו של מישהו הרמקולים האלה אכן כה קשים לדחיפה ש-2275 לא יתמודד אתם יפה?
לידיעה, הם 6 אום.
Rust never sleeps

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #5 

מרנץ 2275 שברשותך ידחוף אותם למוות כל עוד הוא תקין!!!
שים שלושת רבעי ווליום ונראה מי יצרח ראשון,האיניפיניטי או המרנץ,אני מתערב שהרמקולים יניפו דגל לבן :lol:
לא כל התשובות שניתנות ב AK הן תורה מסיני....חבר ותאזין ואז תראה שאני צודק.
לגבי סוג המוזיקה שהם דורשים,גם מהם אל תצפה ל''בומים'' כי בס מרטיט אין להם :roll:

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #6 

BennyO כתב:...מרנץ גדול יותר (למרות שהייתי שמח) לא ממש אפשרי למצוא בארץ. האם מניסיונו של מישהו הרמקולים האלה אכן כה קשים לדחיפה ש-2275 לא יתמודד אתם יפה?
לידיעה, הם 6 אום...
...
התשובה מ-AK היא תשובה טובה והמרנץ שלך עם ה-75 וואט לערוץ ב-8 (וגם ב-4) אוהם בהחלט מספיק ולא צריך יותר גדול. לא מכיר סאונד של kappa אבל אין רמקול יותר וינטאז'י מ-L-100. הם אגדה. זה נכון שיש להם באס הורס - אבל זה לא הכל. יש כאלה שבאים מתחום של קלאסי שלא כל-כך מרוצים מה-L-100 וטוענים שהם לא משמיעים את כל תחום התדרים באותה איכות (זה נכון - איזה רמקולים כן?). בכל מקרה, לא צריכה להיות לך בעיה עם L-100 (שהם 8 אוהם). אני בעד.

נ.ב.: טעות של טירונים נפוצה היא לשים את הג'ייבלים צמוד לקיר. הם צריכים סטנדים בגובה של 40 ס"מ לפחות ורצוי לתת להם זווית של 5 מעלות. להרחיק לפחות 90 ס"מ מהקיר ולפחות 2 מטר אחד מהשני. אחרת באמת שומעים בעיקר את הבאס שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”