JBL L-100 vs Infinity Kappa 7.1 S2 איזה רמקול יגרום יותר אושר ל-2275?
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
מכיר את שניהם.
ל kappa יש נוכחות מרשימה, אבל אני חושב שלאורך זמן ה jbl נעימים יותר כאשר משודכים ל marnatz
אגב, האם יש אפשרות לקחת לשמיעה את שני הזוגות? זה אמנם לא פשוט, אבל כך ב ט ו ח תקבל תשובה.
תן איזה משהו על החשבון, סגור עם האשה, סלק ילדים (או השאר, אני תמיד משאיר, הם שומעים יותר טוב מאיתנו בהרבה..) והזמן חברים ל session AB
אגב, האם יש אפשרות לקחת לשמיעה את שני הזוגות? זה אמנם לא פשוט, אבל כך ב ט ו ח תקבל תשובה.
תן איזה משהו על החשבון, סגור עם האשה, סלק ילדים (או השאר, אני תמיד משאיר, הם שומעים יותר טוב מאיתנו בהרבה..) והזמן חברים ל session AB
חברים,
קיבלתי את התשובה הזו מAK:
The infinitys will be the better sounding speakers, but you will need more power to take advantage of what they are capable of. The JBLs will run fine on your marantz but they are just a classic rock speaker known for their boomy bass. If you listen to a lot of rock get the JBLs, if you like lots of different music get the infinitys and a BIGGER marantz
מרנץ גדול יותר (למרות שהייתי שמח) לא ממש אפשרי למצוא בארץ. האם מניסיונו של מישהו הרמקולים האלה אכן כה קשים לדחיפה ש-2275 לא יתמודד אתם יפה?
לידיעה, הם 6 אום.
קיבלתי את התשובה הזו מAK:
The infinitys will be the better sounding speakers, but you will need more power to take advantage of what they are capable of. The JBLs will run fine on your marantz but they are just a classic rock speaker known for their boomy bass. If you listen to a lot of rock get the JBLs, if you like lots of different music get the infinitys and a BIGGER marantz
מרנץ גדול יותר (למרות שהייתי שמח) לא ממש אפשרי למצוא בארץ. האם מניסיונו של מישהו הרמקולים האלה אכן כה קשים לדחיפה ש-2275 לא יתמודד אתם יפה?
לידיעה, הם 6 אום.
Rust never sleeps
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
מרנץ 2275 שברשותך ידחוף אותם למוות כל עוד הוא תקין!!!
שים שלושת רבעי ווליום ונראה מי יצרח ראשון,האיניפיניטי או המרנץ,אני מתערב שהרמקולים יניפו דגל לבן
לא כל התשובות שניתנות ב AK הן תורה מסיני....חבר ותאזין ואז תראה שאני צודק.
לגבי סוג המוזיקה שהם דורשים,גם מהם אל תצפה ל''בומים'' כי בס מרטיט אין להם
שים שלושת רבעי ווליום ונראה מי יצרח ראשון,האיניפיניטי או המרנץ,אני מתערב שהרמקולים יניפו דגל לבן
לא כל התשובות שניתנות ב AK הן תורה מסיני....חבר ותאזין ואז תראה שאני צודק.
לגבי סוג המוזיקה שהם דורשים,גם מהם אל תצפה ל''בומים'' כי בס מרטיט אין להם
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
התשובה מ-AK היא תשובה טובה והמרנץ שלך עם ה-75 וואט לערוץ ב-8 (וגם ב-4) אוהם בהחלט מספיק ולא צריך יותר גדול. לא מכיר סאונד של kappa אבל אין רמקול יותר וינטאז'י מ-L-100. הם אגדה. זה נכון שיש להם באס הורס - אבל זה לא הכל. יש כאלה שבאים מתחום של קלאסי שלא כל-כך מרוצים מה-L-100 וטוענים שהם לא משמיעים את כל תחום התדרים באותה איכות (זה נכון - איזה רמקולים כן?). בכל מקרה, לא צריכה להיות לך בעיה עם L-100 (שהם 8 אוהם). אני בעד.BennyO כתב:...מרנץ גדול יותר (למרות שהייתי שמח) לא ממש אפשרי למצוא בארץ. האם מניסיונו של מישהו הרמקולים האלה אכן כה קשים לדחיפה ש-2275 לא יתמודד אתם יפה?
לידיעה, הם 6 אום......
נ.ב.: טעות של טירונים נפוצה היא לשים את הג'ייבלים צמוד לקיר. הם צריכים סטנדים בגובה של 40 ס"מ לפחות ורצוי לתת להם זווית של 5 מעלות. להרחיק לפחות 90 ס"מ מהקיר ולפחות 2 מטר אחד מהשני. אחרת באמת שומעים בעיקר את הבאס שלהם.