שקיות האיטום בוואקום של "סנו" -- חו"ד לאחר שנה שימוש

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
שלח תגובה
פלנש פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 540
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

מזה שנה (אני מאמין שקצת יותר) אני משתמש בשקיות האיטום בוואקום של סנו. אלה שקונים ב-25 ש"ח בסופר, עם משאבה ידנית.
השקיות לא-רעות בכלל. רק ש..הן לא "רב-פעמיות". לאחר מספר שימושים די קטן (אצלי בין 6 ל-7 סגירות באמצעות המשאבה), האוויר מתחיל לצאת החוצה (כנראה מאיזשהו חור שיוצרת המשאבה בעצמה כשהיא "יונקת" את האוויר ואולי "תולשת" איתו חלקים בשקית). כך לפחות היה אצלי תמיד בכל השקיות. מה שאומר- שצריך להחליף סט של שקיות כמעט כל חודשיים (במינון שלי)! :?

בטוח שיש היום הצעה שווה יותר וכדאית יותר מזו בשוק השקיות לאיטום בוואקום. מהי ההמלצה האחרונה נכון להיום בפורום?

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #2 

קופסאות ואקום עם משאבה אינטגרלית GOLF&CO
what's next?

פלנש פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

עדיפות על שקיות ה-"Ziploc" ?
שקיות תופסות הרבה פחות מקום, ולכן זה יותר נוח. הגם שיוצא לי לקלות לפעמים 7 או 8 חד-זניים שונים בכמויות קטנות. אני אוהב לשמור כל חד-זני בשקית נפרדת, כדי שתהיה לי האפשרות לנסות כל פעם תערובת אחרת.

גם כשאני קונה קפה קלוי מוכן, אני שומר את הרוב במקפיא (כי אני היחיד בבית ששותה קפה ממכונה). אם נגיד אני קונה קילו קפה קלוי, רק רבע מן הכמות אני שומר בארון לשימוש יומיומי, ואת השאר מקפיא בינתיים.
נערך לאחרונה על ידי פלנש ב 26/03/2012 14:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה

שליחה #4 

מר פסנתר, זה אתה, לא שמתי לב. יש לך באטרפליי אם אני זוכר נכון?
בכל מקרה אלו קופסאות, לא שקיות. הואקום לא חזק כמו בואקווין ואולי טוב שכך. נוחות מאוד לשימוש.
what's next?

פלנש פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אכן. דיברנו פעם בטלפון אם אתה זוכר. לפני מספר שנים. עוד כשהאלקטרה היתה רק חלום ורוד.. :)
מעניין שהגעתי אליך בכלל דרך אתר יד2, כשרציתי לקנות מכונת קפה חדשה (אז היתה לי Chromex אאל"ט). אתה המלצת לי אז על הבריקולטה נוסח אבגי, שרווחה אצל רוב מכובדי הפורום ב'תפוז'.

המכונה שלי היא Izzo vivi, המכונה של אבי, ההוא מהפגישה הראשונה של פורום קפה אצלו בחולון. עוד מימי הפורום ב'תפוז'...
נו ומאז, כמו שאומרים .. היו זמנים , היו זמנים..

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה

שליחה #6 

4 שנים - הזמן באמת עובר במהירות
what's next?

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #7 

קח בחשבון שגם בקופסת ואקום אתה יכול להניח כל זן בשקית נפרדת (כמו השקיות שבהן מקבלים קפה קלוי) כך ש"כולם" נהנים מהואקום. אם זה השימוש העיקרי שלך, שמירה של מספר זמנים בו זמנית, קנה קופסת ואקום גדולה יותר. הקופסאות שHOSQ המליץ עליהן מגיעות במספר גדלים, התוספת במחיר לגודל גדול יותר אינה כה רבה.

פלנש פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

ביררתי ב-Golf&Co בקניון מודיעין, יש להם! :)

הולך לקנות היום כנראה (הם פתוחים פה עד 22:00. חבל"ז!). (b)

:4u:

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה

שליחה #9 

אבל הפמפום של קופסה גדולה ארוך יותר... אני רכשתי 2 קטנות
what's next?

docfeelgood
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #10 

לא מומלץ בכל אופן לשמור את הקופסא במקפיא
זה יפגע לדעתי במנגנון ובאיטום של הקופסא

בהצלחה :D

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה

שליחה #11 

docfeelgood כתב:לא מומלץ בכל אופן לשמור את הקופסא במקפיא
זה יפגע לדעתי במנגנון ובאיטום של הקופסא

בהצלחה :D
...
למקפיא עדיף להשתמש בקופסאות כמו לוק&לוק
לפני כשבוע שלפתי קפה שהטמנתי במקפיא לפני מספר חודשים, נתתי לו כמה שעות על השיש לפני פתיחת הקופסה. הקפה אכן נשמר היטב, אם כי ניתן היה להרגיש שיש בו משהו שונה.

avshalog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #12 

פלנש כתב:מזה שנה (אני מאמין שקצת יותר) אני משתמש בשקיות האיטום בוואקום של סנו. אלה שקונים ב-25 ש"ח בסופר, עם משאבה ידנית.
השקיות לא-רעות בכלל. רק ש..הן לא "רב-פעמיות". לאחר מספר שימושים די קטן (אצלי בין 6 ל-7 סגירות באמצעות המשאבה), האוויר מתחיל לצאת החוצה (כנראה מאיזשהו חור שיוצרת המשאבה בעצמה כשהיא "יונקת" את האוויר ואולי "תולשת" איתו חלקים בשקית). כך לפחות היה אצלי תמיד בכל השקיות. מה שאומר- שצריך להחליף סט של שקיות כמעט כל חודשיים (במינון שלי)! :?
...
אצלי זה ממש לא ככה. אני משתמש בשקיות גם יותר מחצי שנה (ישר מהרגע שהן יצאו לשוק) ואני עדיין עם אותן שקיות מהנגלה הראשונה שקניתי (סה"כ קניתי שתי חבילות ויש עדיין שקיות שלא השתמשתי בהן)
אולי שתי שקיות כבר הפסיקו לאטום וגם הן נפתחות רק אחרי יום יומיים.
מה שכן, חייבים לנקות אותן טוב כי כשמוציאים את הפולים, שברים של הקפה "נכלאים" בתוך פס האטימה וזה מה שדופק את האטימה בדר"כ.
בכל מקרה, רמת האטימה טובה לאין שיעור מכל קופסא ולו רק בזכות העובדה שהשקיות באמת מוציאות את כל האויר מהחלל בניגוד לקופסאות.

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”