שלום,
זקוק לעצה לפני רכישה...
אני מעוניין לקנות HTPC לצרכים הבאים:
- נגינת סרטים.
- צפיה בתכנים אונליין בעיקר ישראליים.
- כונן DVD.
- צפיה בשידורי עידן+ עם דונגל DVB-T.
- הורדות בutorrent מדי פעם.
- צריכת חשמל נמוכה.
כדי לחסוך בזמן אני שוקל לקנות בKSP או IVORY מחשב מורכב.
לדוגמא המחשב הזה:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7371
מחשב סלוני הכולל AMD A-Series Triplel Core A6-3500
אפשר גם לבצע שידרוג של המארז (אין לי מושג אם זה מארז טוב או לא).
מה דעתכם?
התייעצות לפני רכישה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מפרט בסה"כ מצויין. את טיבו של המארז (חום, רעש וכו) אני לא מכיר, אבל ספק הכוח של SeaSonic מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני קניתי לפני בערך חודש מחשב דומה (אותו מעבד ולוח אם) בחלקים מKSP עם מארז 2480 של אנטק כולל ספק שלהם (יש להם מוניטין מצוין) וקירור למעבד Shuriken Rev 2 ולא שומעים את המחשב בכלל כשהוא עובד והמעבד משייט לו על 20-30 מעלות. עלה לי 1700 ללא כונן קשיח (הוספתי SSD 64G שעלה לי 70$ עבור מערכת ההפעלה וכונן קשיח של 500 שהיה לי בצד)
(אגב, לא רוצה להיות מגלומן אבל יש לי הרגשה שהם העתיקו ממני את המפרט באחד הפורומים כי כשאני חיפשתי אף אחד פרט לKSP לא החזיק את המעבד הזה)
למקלדת הזמנתי את 5902 של לנובו מארה"ב והיא עדיין לא הגיעה (עלתה לי 40$, אם צריך משלוח לארץ זה 60$)
בנתיים אני מאוד מרוצה מהמחשב, הוא מהיר מאוד גם בקטעים שאין בהם האצת חומרה (כמו Netflix HD שהיה לי חשוב)
בנוגע לצריכת חשמל - 2100T של אינטל טוב יותר אם אתה לא מתכנן כ. מסך.
(אגב, לא רוצה להיות מגלומן אבל יש לי הרגשה שהם העתיקו ממני את המפרט באחד הפורומים כי כשאני חיפשתי אף אחד פרט לKSP לא החזיק את המעבד הזה)
למקלדת הזמנתי את 5902 של לנובו מארה"ב והיא עדיין לא הגיעה (עלתה לי 40$, אם צריך משלוח לארץ זה 60$)
בנתיים אני מאוד מרוצה מהמחשב, הוא מהיר מאוד גם בקטעים שאין בהם האצת חומרה (כמו Netflix HD שהיה לי חשוב)
בנוגע לצריכת חשמל - 2100T של אינטל טוב יותר אם אתה לא מתכנן כ. מסך.