שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים טלויזיית Lcd/Led 46 אינץ' עבור סלון בדירה חדשה. יש לציין כי לצד הטלויזיה קיימת ויטרינה באורך 3 מטרים לצורך יציאה למרפסת שמש ובהמשך הקיר קיים חלון. (בקיצור חלון וויטרינה לצד הטלויזיה). תקציב 7k-8k.
עיקר השימוש הינו שידורי ערוץ 2,10 וערוצי ספורט 5, 5+ וספורט 1,2 למשחקי כדורגל, ערוצי סרטים באמצעות Yes , קיים ממיר של Yes Max HD. יכול להיות שארכוש בעתיד מחשב שיחובר לטלויזיה (Acer Revo וכו') .
חייב לציין שאין עדיפות ל LCD או LED העיקר שהטלויזיה תהיה איכותית וניתן יהיה לצפות בתמונה איכותית בשידורי SD ובשידורי HD (עיקר הצפייה היא בשידורי SD)
פניתי לפורום זה כי שמעתי עליו רק טוב וכי מדובר בפורום מקצועי אז אשמח מאוד לקבל את עצתכם והמלצותיכם.
תודה,
איתי
המלצה לרכישת טלויזית Led / Lcd 46
תודה על ההמלצה דניאלהבוס
ביקרתי היום בחנות של א.ל.מ וראיתי טלויזיות של פיליפס דגמים 7606 / 6606 / 7456 , כמו כן ראיתי טלויזיה לא רעה של טושיבה דגם 868 / 838.
לצערי ראיתי את ההודעה רק לאחר שהייתי בחנות ולכן לא בחנתי את ה D6400, אך אבדוק אותה במהלך השבוע.
מה דעתך / כם על הדגמים של פילפיס וטושיבה שציינתי מעלה ? ואם אפשר מה הדעה על דגמי LG 550Y או 5300 ?
הפגזתי קצת בשאלות אך כל מידע באמת שיעזור לי בבחירת הטלויזיה..
שוב תודה.
ביקרתי היום בחנות של א.ל.מ וראיתי טלויזיות של פיליפס דגמים 7606 / 6606 / 7456 , כמו כן ראיתי טלויזיה לא רעה של טושיבה דגם 868 / 838.
לצערי ראיתי את ההודעה רק לאחר שהייתי בחנות ולכן לא בחנתי את ה D6400, אך אבדוק אותה במהלך השבוע.
מה דעתך / כם על הדגמים של פילפיס וטושיבה שציינתי מעלה ? ואם אפשר מה הדעה על דגמי LG 550Y או 5300 ?
הפגזתי קצת בשאלות אך כל מידע באמת שיעזור לי בבחירת הטלויזיה..
שוב תודה.