תקלות באתר
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
למנהלי האתר,
שתי תקלות שאני נתקל בהן:
1. כשאני גולש דרך PPC אני לא יכול להוסיף תגובה. אני מקבל הודעת שגיאה וגיעה למסך באתר שרשום בו 403 Forbbiden. אני גולש במצב מזוהה ויכול להכנס למידע האישי שלי.
יכול להיות שהבעיה ספציפית אצלי במכשיר, אז אם חברים אחרים גולשים דרך PPC ללא בעיה בבקשה תרשמו.
2. ב-PC קורה לי די הרבה כאשר אני לוחץ על כפתור ה Maximize לעבור ממצב של חלון למסך מלא, מתחילים לקפוץ אינסוף חלונות זהים של אותו שרשור. העצירה של החלונות היא רק דרך task manager ו"הריגת" ה proccess של iexplore.exe. שוב אני לא יודע אם זה רק אצלי, כי זה קורה לי רק במחשב בבית ולא במחשב בעבודה.
עופר
שתי תקלות שאני נתקל בהן:
1. כשאני גולש דרך PPC אני לא יכול להוסיף תגובה. אני מקבל הודעת שגיאה וגיעה למסך באתר שרשום בו 403 Forbbiden. אני גולש במצב מזוהה ויכול להכנס למידע האישי שלי.
יכול להיות שהבעיה ספציפית אצלי במכשיר, אז אם חברים אחרים גולשים דרך PPC ללא בעיה בבקשה תרשמו.
2. ב-PC קורה לי די הרבה כאשר אני לוחץ על כפתור ה Maximize לעבור ממצב של חלון למסך מלא, מתחילים לקפוץ אינסוף חלונות זהים של אותו שרשור. העצירה של החלונות היא רק דרך task manager ו"הריגת" ה proccess של iexplore.exe. שוב אני לא יודע אם זה רק אצלי, כי זה קורה לי רק במחשב בבית ולא במחשב בעבודה.
עופר
Enjoy the Silence
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נתקלתי בתופעה 2. או דומה לה, מס' פעמים באתר הזה (אני לא בטוח האם נתקלתי בה גם באתרים אחרים), הופיעה בנסיון לסגור TAB (לעיתים לחיצה על שרשור באתר פותחת אותו בחלון/ TABחדש) ע"י הזזת העכבר (תפעול Maxthon) --> מתחילים להפתח אין סוף דפדפני ie, ה task manager לא מתמודד עם זה בזמן סביר לטעמי לכן אני מבצע reset למחשב, עד כה יחסתי את התופעה לכך שאני מעמיס מאוד על הדפדפן בזה שאני מחזיק 10-15 אתרים פעילים בו"ז.
- oferlaor
- מנהל

לגבי 1, לא הצלחתי לשכפל את הבעיה. דווקא כתבתי כמה תגובות עם "פרסם תגובה". בכל מקרה החזרתי את התגובה המהירה ל-PPC. הורדתי באותה הזדמנות גם את הנושא מתגובה מהירה (ניתן לגשת לזה עדיין דרך פרסם תגובה).
מצאתי גם עוד כמה באגים וגם שיפרתי את איך שהאתר נראה ב-PPC.
הדבר היחיד הנוסף שאני יכול לחשוב עליו זה שאתה אולי לא עובד עם PIE, אלא עם דפדפן אחר ואז אין לי דרך לבדוק את זה.
2. באיזה דפדפן זה קורה?! אף פעם לא ראיתי דבר כזה, וזה חמור מאוד. תבדוק גם תוכנות רוגלה, יתכן שאחת מהן עושה זאת.
מצאתי גם עוד כמה באגים וגם שיפרתי את איך שהאתר נראה ב-PPC.
הדבר היחיד הנוסף שאני יכול לחשוב עליו זה שאתה אולי לא עובד עם PIE, אלא עם דפדפן אחר ואז אין לי דרך לבדוק את זה.
2. באיזה דפדפן זה קורה?! אף פעם לא ראיתי דבר כזה, וזה חמור מאוד. תבדוק גם תוכנות רוגלה, יתכן שאחת מהן עושה זאת.
-
OferL
- חבר מביא חבר

1. אני עובד עם PIE המכשיר הוא Dell x51v WM5. אני מקבל את אותו עמוד 403 Forbidden גם בפרסם תגובה וגם בתגובה מהירה. ניסיתי שוב עכשיו בעקבות השינויים שלך. עדיין לא מצליח.
2. דפדפן IE6. המחשב נסרק לspyware ו AV לפני כמה ימים בעקבות בעיה אחרת והוא נקי. מופעלות בו כל ההגנות Firewall, AV, AntiSpyware וכו'. זה קורה רק באתר הזה.
2. דפדפן IE6. המחשב נסרק לspyware ו AV לפני כמה ימים בעקבות בעיה אחרת והוא נקי. מופעלות בו כל ההגנות Firewall, AV, AntiSpyware וכו'. זה קורה רק באתר הזה.
Enjoy the Silence
- oferlaor
- מנהל

oferl,
מה אגיד לך... עובד לי 100%. זה לא משנה מה אתה כותב ואתה מקבל את ההודעה הזו?
יש לך דרך להעביר לי עוד מידה (מה ה-URL שאתה מנסה להגיע אליו בדיוק וכו')? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב הוא שהמערכת מזהה איזה נסיון פריצה כזה או אחר ואז חוסמת. כאמור, כתבתי כמה תגובות (גם ב-QUICK REPLY) ללא בעיה ה-PIE ע"ג CE 2003.
מה אגיד לך... עובד לי 100%. זה לא משנה מה אתה כותב ואתה מקבל את ההודעה הזו?
יש לך דרך להעביר לי עוד מידה (מה ה-URL שאתה מנסה להגיע אליו בדיוק וכו')? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב הוא שהמערכת מזהה איזה נסיון פריצה כזה או אחר ואז חוסמת. כאמור, כתבתי כמה תגובות (גם ב-QUICK REPLY) ללא בעיה ה-PIE ע"ג CE 2003.
-
OferL
- חבר מביא חבר

אני כותב טקסט בלבד ומגיע לתקלה.
למה הכוונה ה URL? אני לא מקיש URL מסויים. אני מנסה להוסיף תגובה לת'רד כלשהו. למשל זה הנוכחי.
יש אפשרות למישהו לבדוק עם WM5? יתכן שמשהו במע' ההפעלה החדשה יוצר את הבעיה.
למה הכוונה ה URL? אני לא מקיש URL מסויים. אני מנסה להוסיף תגובה לת'רד כלשהו. למשל זה הנוכחי.
יש אפשרות למישהו לבדוק עם WM5? יתכן שמשהו במע' ההפעלה החדשה יוצר את הבעיה.
Enjoy the Silence
- oferlaor
- מנהל

ללא יכולת לבדוק את הנושא בעצמי (כלומר, לשנות דברים בתוכנה ולראות איך זה משפיע) אין לי דרך לטפל בנושא כרגע.
האם יש מישהו עם WM5 שיכול לנסות גם?
האם יש מישהו עם WM5 שיכול לנסות גם?
-
OferL
- חבר מביא חבר

טוב לקחתי מכשיר IPAQ2490 עם WM5 וניסיתי גם רשת אלחוטית אחרת. הצלחתי לשלוח דרך פרסם תגובה אבל נחסמתי בתגובה מהירה.
ניסיתי שוב עם ה DELL שלי באותה רשת אלחוטית וקיבלתי אותה תוצה. הצלחה דרך פרסם תגובה וחסימה בתגובה מהירה.
בשבילי זה מספיק טוב להיות מסוגל להוציא הודעה דרך פרסם תגובה ב PPC. הבעיה הראשית כנראה היתה ברשת האלחוטית. לגבי תגובה מהירה אני משאיר לשיקולך עופר אם להמשיך טיפול. שוב מבחינתי זה לא קריטי.
לגבי הבעיה ב PC אני רואה שיש עוד מישהו שנתקל. יש רעיונות לבדיקה?
ניסיתי שוב עם ה DELL שלי באותה רשת אלחוטית וקיבלתי אותה תוצה. הצלחה דרך פרסם תגובה וחסימה בתגובה מהירה.
בשבילי זה מספיק טוב להיות מסוגל להוציא הודעה דרך פרסם תגובה ב PPC. הבעיה הראשית כנראה היתה ברשת האלחוטית. לגבי תגובה מהירה אני משאיר לשיקולך עופר אם להמשיך טיפול. שוב מבחינתי זה לא קריטי.
לגבי הבעיה ב PC אני רואה שיש עוד מישהו שנתקל. יש רעיונות לבדיקה?
Enjoy the Silence