המלצה לסאב באזור ה 2K
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
עם איזה רמקולים הוא אמור לעבוד?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא אמרת דגם...רצפתי או מדפי?integral כתב:JPW
ואין בעיה להתגמש אם צריך בתקציב:)...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
SUNFIRE SDS-8 (ואולי אפילו SDS-10) גם אופציה טובה במחיר הזה אם יש דגש על ק"ב.
עוד אופציות טובות בתקציב הנתון הם הסאבים של וורפידייל מדגמי SW150 ו-PC 10 PLUS.
חוצמזה, תמיד אפשר לעשות יבוא אישי מחו"ל, מה שפותח לך כמה אופציות מאוד מעניינות מחברות שמתמחות בסאבים כדוגמת HSU ו-Velodyne, או סתם יצרניות אמריקאיות עם סאבים משובחים, כמו פולק אודיו...
עוד אופציות טובות בתקציב הנתון הם הסאבים של וורפידייל מדגמי SW150 ו-PC 10 PLUS.
חוצמזה, תמיד אפשר לעשות יבוא אישי מחו"ל, מה שפותח לך כמה אופציות מאוד מעניינות מחברות שמתמחות בסאבים כדוגמת HSU ו-Velodyne, או סתם יצרניות אמריקאיות עם סאבים משובחים, כמו פולק אודיו...
- AngelicLiar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
גם אני מחפש סאב בערך באותו תקציב, לחדר באותו הגודל בערך (טוב, 3X4) ולאותו הרסיבר - רק הרמקולים שלי שונים (שאריות ממערכת Logitech Z680 שהסאב שלה התפגר) 
השאלות שלי:
1. ה-PSW505 שקישרת אליו הוא לא אוברקיל? כלומר, סאב 12" כזה בחדר יחסית קטן לא יהיה חזק מדי?
2. איך אפשר להשיג את ה-HSU STF-2 בפחות מ-2000 שקל לארץ, כולל משלוח ומיסים? עפ"י המחשבון של ushops לשלוח אותו במשלוח ימי יעלה כולל הכל 600$, וזה עוד לא כולל משלוח בתוך ארה"ב, שעפ"י האתר של HSU נראה שעולה 43$ (אבל אני לא בטוח).
ד"א גם ה-Velodyne יעלה, עפ"י ushops, כ-560$. יש משהו שאני מפספס?
3. עד שראיתי את השרשור הזה, אני חשבתי על ה-PSW110 של פולק או ה-Wharfedale SW150 שהומלץ בשרשור ישן כאן - אותם מצאתי בארץ באזור ה-1800 ש"ח. אופציה כזו לא מתאימה יותר לגודל החדר?
השאלות שלי:
1. ה-PSW505 שקישרת אליו הוא לא אוברקיל? כלומר, סאב 12" כזה בחדר יחסית קטן לא יהיה חזק מדי?
2. איך אפשר להשיג את ה-HSU STF-2 בפחות מ-2000 שקל לארץ, כולל משלוח ומיסים? עפ"י המחשבון של ushops לשלוח אותו במשלוח ימי יעלה כולל הכל 600$, וזה עוד לא כולל משלוח בתוך ארה"ב, שעפ"י האתר של HSU נראה שעולה 43$ (אבל אני לא בטוח).
ד"א גם ה-Velodyne יעלה, עפ"י ushops, כ-560$. יש משהו שאני מפספס?
3. עד שראיתי את השרשור הזה, אני חשבתי על ה-PSW110 של פולק או ה-Wharfedale SW150 שהומלץ בשרשור ישן כאן - אותם מצאתי בארץ באזור ה-1800 ש"ח. אופציה כזו לא מתאימה יותר לגודל החדר?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שלום למנצל"ש...AngelicLiar כתב:גם אני מחפש סאב בערך באותו תקציב, לחדר באותו הגודל בערך (טוב, 3X4) ולאותו הרסיבר - רק הרמקולים שלי שונים (שאריות ממערכת Logitech Z680 שהסאב שלה התפגר)
השאלות שלי:
1. ה-PSW505 שקישרת אליו הוא לא אוברקיל? כלומר, סאב 12" כזה בחדר יחסית קטן לא יהיה חזק מדי?...
החדר שלך יותר קטן, אז ייתכן והסאב הזה יהיה גדול עליו... אני אישית לא חושב שיש כזה דבר אוברקיל (בשביל זה יש חוגת ווליום על הסאב), אבל אתה לא חייב ללכת על משהו שלא נראה לך - בגלל זה ניתנה יותר מהמלצה אחת...
פותח השרשור כתב בהודעה המקורית שלו שהתקציב הוא בערך 2,000 ש"ח - $600 זה לא כזה רחוק מכך.AngelicLiar כתב:2. איך אפשר להשיג את ה-HSU STF-2 בפחות מ-2000 שקל לארץ, כולל משלוח ומיסים? עפ"י המחשבון של ushops לשלוח אותו במשלוח ימי יעלה כולל הכל 600$, וזה עוד לא כולל משלוח בתוך ארה"ב, שעפ"י האתר של HSU נראה שעולה 43$ (אבל אני לא בטוח).
ד"א גם ה-Velodyne יעלה, עפ"י ushops, כ-560$. יש משהו שאני מפספס?...
לגודל החדר שלך, בהחלט ייתכן שכן, אבל יש לי הרגשה שהשאלה שלך יותר קשורה למחיר של הסאבים הללו ולא לאלטרנטיבות האחרות שניתנו למישהו אחר שהחדר שלו לא ממש דומה לשלך...AngelicLiar כתב:3. עד שראיתי את השרשור הזה, אני חשבתי על ה-PSW110 של פולק או ה-Wharfedale SW150 שהומלץ בשרשור ישן כאן - אותם מצאתי בארץ באזור ה-1800 ש"ח. אופציה כזו לא מתאימה יותר לגודל החדר?...