עזרה בבחירת רסיבר דחוף!
יש לי cerwin vega v10f ואני מתלבט איזה רסיבר הכי יתאים להם...
אל הריסיבר יתחברו גם רמקולים של סראונד..
אני שומע את כל סוגי המוזיקות וצופה בעיקר בסרטי אקשן, השימוש יהיה חצי מהזמן למוזיקה וחצי לסרטים...
אני לא איזה סופר אודיופיל אך יודע להעריך איכות...
חשוב שהרסיבר יתמוך hdmi 1.4 וכמו כן שיהיה בעל 3 יציאות hd לפחות...
התקציב שלי הוא 2000 שקל...
תודה רבה!
אל הריסיבר יתחברו גם רמקולים של סראונד..
אני שומע את כל סוגי המוזיקות וצופה בעיקר בסרטי אקשן, השימוש יהיה חצי מהזמן למוזיקה וחצי לסרטים...
אני לא איזה סופר אודיופיל אך יודע להעריך איכות...
חשוב שהרסיבר יתמוך hdmi 1.4 וכמו כן שיהיה בעל 3 יציאות hd לפחות...
התקציב שלי הוא 2000 שקל...
תודה רבה!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
בטח התכוונת 3 כניסות HDMI...
למרות שהרמקולים שלך די נצילים, הם גם די חזקים ולא בטוח שרסיבר בסיסי יזיז אותם בצורה טובה.
חפש יד שניה או דגמים גבוהים יותר מסדרות הבייניים היותר ישנות...
פיוניר 819, יאמהה 765, אונקיו 807 וכד'...
בדוק אם הפרסום הזה רלוונטי:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746799
למרות שהרמקולים שלך די נצילים, הם גם די חזקים ולא בטוח שרסיבר בסיסי יזיז אותם בצורה טובה.
חפש יד שניה או דגמים גבוהים יותר מסדרות הבייניים היותר ישנות...
פיוניר 819, יאמהה 765, אונקיו 807 וכד'...
בדוק אם הפרסום הזה רלוונטי:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746799
- טלHD
- גורו

אפשר לשאול מדוע אתה צריך תמיכה ב 1.4 ?lironshus כתב:הרסיבר הזה נראה פצצה! הבעיה היא שהוא אינו תומך ב hdmi 1.4...
אשמח לקבל הצעות נוספות!...
כי את זה תקבל רק ברסיברים חדשים שבתקציב שלך מדובר על דגמים בסיסים שלא יזיזו את הרמקולים שלך כמו שצריך.
- טלHD
- גורו

אם מצאת כזה חדש עד 2K, לך על זה.lironshus כתב:אני רוצה שהרסיבר ישמש כרכזת hd ובין היתר יוכל לתמוך בתלת מימד בfull hd...
מה אתם אומרים על Pioneer vsx-820 ? הוא עשוי להתאים לי?...
ניתן לרכוש אותו ב2150 שקל...השאלה האם הרסיבר הזה נחשב לרסיבר שיוכל לתת בראש לcerwin vega שלי?
במה שהוא טוב יותר מהדגמים הנמוכים יותר של פיוניר, כמו 421 ו521?
משוטטות באינטרנט מצאתי ש820 הוא רסיבר ברמת כניסה בדיוק כמו ה 421 וה521...
משוטטות באינטרנט מצאתי ש820 הוא רסיבר ברמת כניסה בדיוק כמו ה 421 וה521...
- טלHD
- גורו

רצית רסיבר תומך 1.4 חדש ועד 2K....lironshus כתב:ניתן לרכוש אותו ב2150 שקל...השאלה האם הרסיבר הזה נחשב לרסיבר שיוכל לתת בראש לcerwin vega שלי?
משוטטות באינטרנט מצאתי ש820 הוא רסיבר ברמת כניסה בדיוק כמו ה 421 וה521......
למה ציפית? LX90 ?
חברה הגעתי לפורום בשביל לקבל תשובות ולנסות לצבור ידע כך שבתקציב הנתון שלי אוכל לבצע את הקנייה החכמה ביותר...ואמצא רסיבר שהכי יתאים לcerwin vega שלי...
יש פה בפורום כל כך הרבה חברה מומחים ושעוסקים בתחום, באמת שאני אשמח לעזרה ולהסברים בנוגע לשוני בין הפיונירים...
אשמח לדעת גם מה אתם אומרים על הvsx 1020 בשבילי...
יש פה בפורום כל כך הרבה חברה מומחים ושעוסקים בתחום, באמת שאני אשמח לעזרה ולהסברים בנוגע לשוני בין הפיונירים...
אשמח לדעת גם מה אתם אומרים על הvsx 1020 בשבילי...
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
אתה מקבל יופי של תשובות. הבעיה היא שאתה מבקש מרצדס מודל 2012 במחיר של סובארו ג'סטי (בלי להעליב את בעלי הסובארו
). ו"נעלב" כשאינך מקבל את מה שאתה מבקש...
יש יחס מוזר שכזה בין מחיר - איכות - פיצ'רים. תחליט מה יותר חשוב ומהן המגבלות ותקבל את התשובות שלך...
אני באופן אישי הייתי מוותר על ה- HDMI 1.4 לטובת רסיבר איכותי יותר...
יש יחס מוזר שכזה בין מחיר - איכות - פיצ'רים. תחליט מה יותר חשוב ומהן המגבלות ותקבל את התשובות שלך...
אני באופן אישי הייתי מוותר על ה- HDMI 1.4 לטובת רסיבר איכותי יותר...
ראשית אני לא נעלב פשוט הייתי מצפה פה לקצת יותר רצינות ולתשובות מפורטות וישירות..
מתחילת הפוסט אני מבקש הסבר על למה הv10f הם רמקולים אשר זקוקים לרסיבר ברמה גבוה יותר מהרגיל?
אני לא סופר אודיופיל והשאלה היא האם אחליט ללכת על הvsx 820 או הvsx1020 האם הבחירה תהווה לי שוני כה גדול?
מתחילת הפוסט אני מבקש הסבר על למה הv10f הם רמקולים אשר זקוקים לרסיבר ברמה גבוה יותר מהרגיל?
אני לא סופר אודיופיל והשאלה היא האם אחליט ללכת על הvsx 820 או הvsx1020 האם הבחירה תהווה לי שוני כה גדול?
- טלHD
- גורו

amira כתב:אתה מקבל יופי של תשובות. הבעיה היא שאתה מבקש מרצדס מודל 2012 במחיר של סובארו ג'סטי (בלי להעליב את בעלי הסובארו). ו"נעלב" כשאינך מקבל את מה שאתה מבקש...
אני באופן אישי הייתי מוותר על ה- HDMI 1.4 לטובת רסיבר איכותי יותר......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-1020 נחשב עקרונית לדגם אמצע, או לכל הפחות לדגם כניסה ברמה גבוהה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
ה1020 הוא שילוב טוב מאוד עם הסרווין .
עכשיו תנסה לרכוש אותו ב2K.
עכשיו תנסה לרכוש אותו ב2K.
זה כנראה יהיה בסביבות ה-2000 פלוס מינוס
צפיתי בביקורת של cnet שבה מדברים על מגבלה מסויימת שיש לhdmi של הרסיבר הזה... מישהו יכול להסביר לי על מה הוא מדבר??
קישור לביקורת של cnet
צפיתי בביקורת של cnet שבה מדברים על מגבלה מסויימת שיש לhdmi של הרסיבר הזה... מישהו יכול להסביר לי על מה הוא מדבר??
קישור לביקורת של cnet
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הם מדברים על שתי "מגרעות" של קישוריות ה-HDMI שמציע ה-1020:
1. היעדר תמיכה ב-Audio Return Channel (נקרא גם ARC): כלומר, חיבור רסיבר זה ל-TV שלך לא יאפשר לך לקבל סאונד מה-TV לרסיבר, אלא רק להוציא תמונה מהרסיבר ל-TV. תכונה זו היא שימושית למשל כשמחברים את הרסיבר לדגמי TV שיש להם כניסת USB או ממיר דיגיטלי מובנה.
2. היעדר תמיכה ב-HDMI Standby Passthrough: זה עקב אכילס ידוע של רסיברים של פיוניר, שכנראה עבר בתורשה גם לדגמים העדכניים יותר (לפחות ל-421 הבסיסי, עפ"י כמה שרשורי תלונות בנושא זה בפורום בחודשים האחרונים). בגדול, זה אומר שאי אפשר להשתמש יותר ב-TV נטו כדי לראות ולשמוע תכנים, אלא חייבים להדליק את הרסיבר בשביל זה ולשמוע מהרמקולים שמחוברים אליו. רסיברים שכן תומכים בפונקציה הזאת מאפשרים בעצם להעביר את התכנים דרך הרסיבר גם כשהוא כבוי, ואז פשוט אפשר לראות הכל על ה-TV כרגיל, ולשמוע דרך הרמקולים של ה-TV.
בכל מקרה, עבור כמעט כל אחד בעולם, שני הפיצ'רים הללו הם בגדר בונוס או "nice to have", ולא בגדר צורך בל יעבור שבלעדיהם הרסיבר לא שווה כלום...
1. היעדר תמיכה ב-Audio Return Channel (נקרא גם ARC): כלומר, חיבור רסיבר זה ל-TV שלך לא יאפשר לך לקבל סאונד מה-TV לרסיבר, אלא רק להוציא תמונה מהרסיבר ל-TV. תכונה זו היא שימושית למשל כשמחברים את הרסיבר לדגמי TV שיש להם כניסת USB או ממיר דיגיטלי מובנה.
2. היעדר תמיכה ב-HDMI Standby Passthrough: זה עקב אכילס ידוע של רסיברים של פיוניר, שכנראה עבר בתורשה גם לדגמים העדכניים יותר (לפחות ל-421 הבסיסי, עפ"י כמה שרשורי תלונות בנושא זה בפורום בחודשים האחרונים). בגדול, זה אומר שאי אפשר להשתמש יותר ב-TV נטו כדי לראות ולשמוע תכנים, אלא חייבים להדליק את הרסיבר בשביל זה ולשמוע מהרמקולים שמחוברים אליו. רסיברים שכן תומכים בפונקציה הזאת מאפשרים בעצם להעביר את התכנים דרך הרסיבר גם כשהוא כבוי, ואז פשוט אפשר לראות הכל על ה-TV כרגיל, ולשמוע דרך הרמקולים של ה-TV.
בכל מקרה, עבור כמעט כל אחד בעולם, שני הפיצ'רים הללו הם בגדר בונוס או "nice to have", ולא בגדר צורך בל יעבור שבלעדיהם הרסיבר לא שווה כלום...