איפה אפשר לרכוש את ה Popcorn A300
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
לפי האתר שלהם עוד יש כמה חנויות שלהם שעדיין יש במלאי תלחץ על הפרטים הנוספים בלינק שצירפתי
ובלי קשר תנסה לבדוק מולם
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif ... &cat=10006
ובלי קשר תנסה לבדוק מולם
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif ... &cat=10006
רכשתי לפני חודש את ה A300 מ KSP בתל אביב (דרך השלום).
חדש ארוז בניילון, עם דיסק חיצוני של WD (הדיסקים יקרים חבלז וזה בעסה... 200 שקל יותר מלפני השטפונות).
הבעסה היחידה עם המכשיר והתמיכה בארץ שהחוברת בעברית זו בדיחה.
נראה לי מישהו מ KSP עשה אותה. זו הדפסה זולה במדפסת , עם סיכות שדכן לחיבור הדפים.
בגדול , בימנו , לא צריך להעמיס עוד *** באריזות שגם ככה עתידן לגמור באשפה, אבל זה קצת מעורר
חשד על תמיכה עתידית מכיוון שאם כבר עשיתם חוברת, היא לא תורמת בכלום ואני מתכוון לזה - כלום.
בכל מקרה, אחלה מכשיר.
מכיוון שאני מעוניין לשדרג אותו כמה שאפשר , זה מחייב אותי ללמוד קצת לינוקס.
שתדע שיש בעיה רצינית בהעתקת קבצים מ WIN7 ל פופקורן , אם אתה מתכוון להעתיק ישירות מהמהחשב אל הדיסק.
כל המטרה שלשמה אתה שם את את הכסף על ה A300 היא, שהדיסק יפורמט כ EXT3 וכך תוכל
להנות משלל אפליקציות שיש ברשת או שבאות עם המכשיר.
ההעתקה עם דרייבר של WIN אל דיסק מפורמט ללינוקס לא יציבה. קרה לי מקרה שהמחיצה נדפקה
בגלל שהדרייבר עף באמצע. בכל מקרה, אני בשלבי למידה של פתרונות יצירתיים.
כבר מפעיל פה כמה מחברי הפורום שיבואו לעזרתי
תהנה!
חדש ארוז בניילון, עם דיסק חיצוני של WD (הדיסקים יקרים חבלז וזה בעסה... 200 שקל יותר מלפני השטפונות).
הבעסה היחידה עם המכשיר והתמיכה בארץ שהחוברת בעברית זו בדיחה.
נראה לי מישהו מ KSP עשה אותה. זו הדפסה זולה במדפסת , עם סיכות שדכן לחיבור הדפים.
בגדול , בימנו , לא צריך להעמיס עוד *** באריזות שגם ככה עתידן לגמור באשפה, אבל זה קצת מעורר
חשד על תמיכה עתידית מכיוון שאם כבר עשיתם חוברת, היא לא תורמת בכלום ואני מתכוון לזה - כלום.
בכל מקרה, אחלה מכשיר.
מכיוון שאני מעוניין לשדרג אותו כמה שאפשר , זה מחייב אותי ללמוד קצת לינוקס.
שתדע שיש בעיה רצינית בהעתקת קבצים מ WIN7 ל פופקורן , אם אתה מתכוון להעתיק ישירות מהמהחשב אל הדיסק.
כל המטרה שלשמה אתה שם את את הכסף על ה A300 היא, שהדיסק יפורמט כ EXT3 וכך תוכל
להנות משלל אפליקציות שיש ברשת או שבאות עם המכשיר.
ההעתקה עם דרייבר של WIN אל דיסק מפורמט ללינוקס לא יציבה. קרה לי מקרה שהמחיצה נדפקה
בגלל שהדרייבר עף באמצע. בכל מקרה, אני בשלבי למידה של פתרונות יצירתיים.
כבר מפעיל פה כמה מחברי הפורום שיבואו לעזרתי
תהנה!
תודה, מעניין.
אמנם רק שבוע הבא אחזור לסיפור של הנגן, אבל אכן נראה לי ש KSP לא בדיוק מפרסמים בראש חוצות את נושא ה A300. זה מוזר שאין אף יבואן שמביא את הנגן שעומד בשורה הראשונה לתחום מחיר זה. כנראה אין בזה רווח. לא הייתי בונה על support מהחנות.
לגבי ה EXT3, מהכרותי עם לינוקס, הנושא אמור להיות יציב עד מאוד, בעזרת SAMBA ואו NFS.
אולי תנסה כיוון הפוך, A300 יכול לגשת לדיסק של Windows דרך שיתוף הרשת של windows
צריך להפעיל את הגישה דרך שיתוף מחיצות רגיל בעזרת SAMBA
כשאהיה "עליו" עוד כשבועיים, אכתוב כאן מה מצאתי.
אין מאגר-מידע גדול ל A300 כאן? הוא מאוד פופולרי חשבתי.
אמנם רק שבוע הבא אחזור לסיפור של הנגן, אבל אכן נראה לי ש KSP לא בדיוק מפרסמים בראש חוצות את נושא ה A300. זה מוזר שאין אף יבואן שמביא את הנגן שעומד בשורה הראשונה לתחום מחיר זה. כנראה אין בזה רווח. לא הייתי בונה על support מהחנות.
לגבי ה EXT3, מהכרותי עם לינוקס, הנושא אמור להיות יציב עד מאוד, בעזרת SAMBA ואו NFS.
אולי תנסה כיוון הפוך, A300 יכול לגשת לדיסק של Windows דרך שיתוף הרשת של windows
צריך להפעיל את הגישה דרך שיתוף מחיצות רגיל בעזרת SAMBA
כשאהיה "עליו" עוד כשבועיים, אכתוב כאן מה מצאתי.
אין מאגר-מידע גדול ל A300 כאן? הוא מאוד פופולרי חשבתי.