במסיבת עיתונאים הנערכת בשבוע שעבר בבית העיתונאים בתל-אביב, סיכמה צמרת אינטל ישראל את שנת הפעילות 2011 והדגימה מעט מהיכולות הצפויים לנו בשנים הקרובות עם טכנולוגיות חדשות.
שרשור תגובות: חברת אינטל ישראל מסכמת את שנת 2011
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למאמר: חברת אינטל ישראל מסכמת את שנת 2011

במסיבת עיתונאים הנערכת בשבוע שעבר בבית העיתונאים בתל-אביב, סיכמה צמרת אינטל ישראל את שנת הפעילות 2011 והדגימה מעט מהיכולות הצפויים לנו בשנים הקרובות עם טכנולוגיות חדשות.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
סקירה מצוינת - תודה!
משום מה לא רואים את הסרטונים
משום מה לא רואים את הסרטונים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
oris74,
בדוק שוב, הם עובדים.
יופי של סיקור מקיף על מסיבת העיתונאים
בדוק שוב, הם עובדים.
יופי של סיקור מקיף על מסיבת העיתונאים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הרבה דברים מעניינים יוצאים מהכיוון של אינטל בשנים האחרונות.
ממתין בציפיה רבה לטאבלטים של WINDOWS 8
ממתין בציפיה רבה לטאבלטים של WINDOWS 8
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
סקירה יפה מאוד מאוד מעניין ומספק לראות שהמון מהפיתוחים הרציניים של אינטל נעשו בישראל
כספק של אינטל אני חייב לומר שבאמת הם מצליחים להיות חברה יוצאת דופן בהמון מובנים ואיכות הסביבה ואיכות סביבת העבודה הם רק מעט דוגמאות לכך.
הצלחתי לראות רק את הסרטון על הטרנזיסטור התלת מימדי. לדעתי המצאה מדהימה ששווה פרס נובל (אלו שהמציאו את טרנזיסטור זכו בפרס נובל) חבל שלא הצלחתי לראות את הסרטון הראשון אני מקווה שבהמשך יהיה אפשר לראות אותו.
תודה רבה על הסקירה והדווח המעניין והמלמד
כספק של אינטל אני חייב לומר שבאמת הם מצליחים להיות חברה יוצאת דופן בהמון מובנים ואיכות הסביבה ואיכות סביבת העבודה הם רק מעט דוגמאות לכך.
הצלחתי לראות רק את הסרטון על הטרנזיסטור התלת מימדי. לדעתי המצאה מדהימה ששווה פרס נובל (אלו שהמציאו את טרנזיסטור זכו בפרס נובל) חבל שלא הצלחתי לראות את הסרטון הראשון אני מקווה שבהמשך יהיה אפשר לראות אותו.
תודה רבה על הסקירה והדווח המעניין והמלמד