חיבור הארד דיסק 2.5" זר לממיר Magic HD - עובד !
לקחתי הארד דיסק של ממיר Magic HD אצלי בבית וחיברתי אותו לממיר Magic HD אחר בבית של חבר שלי.
לפי מה שבדקתי הכל עבד, הממיר שלו הצליח להקליט על ההארד דיסק כרגיל.
אני מניח שאפשר להסיק מסקנה כללית והיא שאפשר להכניס כל הארד דיסק 2.5" לממיר ויהיה אפשר להקליט עליו חופשי.
מכאן, זה אומר שאנחנו לא צריכים להיות מוגבלים בהארדיסקים שהוט מחלקת, וכבר עכשיו אפשר להכניס הארדיסק של 1 טרה או לקנות הארדיסק של 160 ג'יגה לממיר בבית שאין לו דיסק קשיח ואז לאפשר לו יכולות הקלטה.
מאוד שימושי!
לפי מה שבדקתי הכל עבד, הממיר שלו הצליח להקליט על ההארד דיסק כרגיל.
אני מניח שאפשר להסיק מסקנה כללית והיא שאפשר להכניס כל הארד דיסק 2.5" לממיר ויהיה אפשר להקליט עליו חופשי.
מכאן, זה אומר שאנחנו לא צריכים להיות מוגבלים בהארדיסקים שהוט מחלקת, וכבר עכשיו אפשר להכניס הארדיסק של 1 טרה או לקנות הארדיסק של 160 ג'יגה לממיר בבית שאין לו דיסק קשיח ואז לאפשר לו יכולות הקלטה.
מאוד שימושי!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מה לגבי נגינה של הקלטות מהממיר הקודם? האם הממיר החדש קרא ממנו הכל בלי בעייה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ניסיתי להפעיל את ההקלטות שלי על הממיר שלו אך זה לא עבד, היה מסך שחור.
ORELp78, עכשיו שאתה אומר את זה, חבל באמת שלא ניסיתי את זה. יש לי בבית ממיר Magic HD בלי דיסק קשיח וכשאני מחבר אליו דיסק קשיח מהממירים האחרים זה עובד בלי בעיה. הניסיון הבא יהיה לקחת מחבר שלי הארדיסק ולחבר לממיר שאין לו דיסק ולראות מה יקרה. למרות שלפי דעתי זה יעבוד.
ORELp78, עכשיו שאתה אומר את זה, חבל באמת שלא ניסיתי את זה. יש לי בבית ממיר Magic HD בלי דיסק קשיח וכשאני מחבר אליו דיסק קשיח מהממירים האחרים זה עובד בלי בעיה. הניסיון הבא יהיה לקחת מחבר שלי הארדיסק ולחבר לממיר שאין לו דיסק ולראות מה יקרה. למרות שלפי דעתי זה יעבוד.