זה אמיתי, לא נגעתי. זו בדיחה? או שמישהו תלוש לגמרי?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
יש ב-eBay ב-220$. סתם חוצפן. עוד אחד שמנסה. אני בטוח לא קונה. אני גם הולך לספר בדיחה חדשה כל יום במשך שנה על מי שיקנה את הטוויטר הזה בפי שלוש ערך שלו. אולי אם לכולם פה בפורום יגדלו הביצים ויתחייבו לא לקנות מ'רפי' אף פעם, שום דבר, בשום מחיר - המסר כאן יתחיל לעבור. אני הולך לשלוח לאדון אי-מייל עם מה אני חושב על הגמישות וינטאז' שלו. אתם גם יכולים.BennyO כתב:והוא לא גמיש במחיר......
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
BennyO כתב:והוא לא גמיש במחיר......
מפרסם המודעה חי ביקום אחר..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
אם חשבתם שהמודעה הקודמת מוגזמת...

- tnsilver
- חבר מביא חבר

עזוב אותך, יש לו 'קאאאאבלים' בדרגת פדופיל וספרות מקוריות. זה מיליון דולר זה! פעם היה לי אחד עם ספרות לא מקוריות וכשירד גשם הוא התמוסס ונעלם 
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
שמתם לב שהם...ירושלמים?...אוויר הפסגות כנראה משפיע עליהם לרעה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Kosh
- גורו וינטאג'

לבקש 2800 ש"ח על מגבר שמקסימום שווה 500/600 זו בעיה! רסיברים/מגברים וינטאג' מדגמים הרבה יותר גדולים ונדיריםoferlaor כתב:מה הבעיה לבקש, לא הבנתי?
לא חייבים להסכים......
לא מתומחרים ככה..
לקיצוניות יש קטבים,אבא של חבר מנסה למכור MARANTZ 2226 +רמקולים ב500 שקל! ולא מצליח למכור...tnsilver כתב:יש ב-eBay ב-220$. סתם חוצפן. עוד אחד שמנסה. אני בטוח לא קונה. אני גם הולך לספר בדיחה חדשה כל יום במשך שנה על מי שיקנה את הטוויטר הזה בפי שלוש ערך שלו. אולי אם לכולם פה בפורום יגדלו הביצים ויתחייבו לא לקנות מ'רפי' אף פעם, שום דבר, בשום מחיר - המסר כאן יתחיל לעבור. אני הולך לשלוח לאדון אי-מייל עם מה אני חושב על הגמישות וינטאז' שלו. אתם גם יכולים.BennyO כתב:והוא לא גמיש במחיר.........
סביר להניח שהוא בסוף יעביר לי את המכשיר,ואנסה למצוא בית למכשיר הזה בקרב כמה מחברי....נכון שיש אנשים שמגזימים,אבל גם אלה שמוכרים במחירים הוגנים,לא מובטח להם מכירה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
של מי הבעיה בדיוק? שלך? אם כבר, אז של ההוזה שמבקש.Kosh כתב:לבקש 2800 ש"ח על מגבר שמקסימום שווה 500/600 זו בעיה! רסיברים/מגברים וינטאג' מדגמים הרבה יותר גדולים ונדיריםoferlaor כתב:מה הבעיה לבקש, לא הבנתי?
לא חייבים להסכים......
לא מתומחרים ככה.....
- Kosh
- גורו וינטאג'

הבעיה היא לא שלי! זאת לא הייתה הכוונה. הבעיה היא אצל ההזויים כמו מפרסם המודעה.מה אתה רוצה?dragon כתב:של מי הבעיה בדיוק? שלך? אם כבר, אז של ההוזה שמבקש.Kosh כתב:לבקש 2800 ש"ח על מגבר שמקסימום שווה 500/600 זו בעיה! רסיברים/מגברים וינטאג' מדגמים הרבה יותר גדולים ונדיריםoferlaor כתב:מה הבעיה לבקש, לא הבנתי?
לא חייבים להסכים......
לא מתומחרים ככה........
- tnsilver
- חבר מביא חבר

הבעיה היא של יד 2! הגיע הזמן שההנהלה תגביל קצת את חופש הטמטום בתכנים ותטיל קצת הגבלות על ההשפעות של החומרים הכימיים שחלק מהמפרסמים עושים בהם שימוש. אפשר לעשות את זה, בתור התחלה, באמצעות פילטרים פשוטים. אפשר למשל לסמן ב-'*****' כל פעם שמופיעה המילה 'מיקצועי', 'למבינים' ו-'רציניים בלבד' - כמו פילטר קללות ומילים גסות.
אחר כך, אפשר לתת לנו, המשתמשים, את האפשרות לאינטראקציה, ולדרג את המוכרים וההצעות שלהם כמו ב-eBay, ב-discogs ואחרים. זה ימתן את החזירות הפושעת מהר מאוד ויעלה את הרמה.
אותי מעליב באופן אישי שכל מיני הזויים מפרסמים מוצרים במחירים מופרכים ולא טורחים אפילו להעלות תמונה של המוצר, או מעלים תמונת פירסום מהאריזה? WTF? זה פוגע במעט המפרסמים ההוגנים שעושים את המקסימום כדי למכור מוצר יד שניה תוך גילוי נאות ופרסום אמת. אין גם שום אפשרות לפלטר את כל אותם סטינקרים מהמודעות הרציניות.
יש לי הרושם, שחוץ מהכמות ההזויה של הפירסומות באתר הזה - לא ממש מעניין את ההנהלה שום דבר. אני הייתי מתחיל משיפוץ מערכות כללי של כל התשתית התכנותית והעיצובית של האתר ההזוי הזה.
וכאילו העלבון האינטרנטי הזה לא מספיק לגולשי ישראל המדוכאים ממילא, קם לו איזה יזם צעיר ומהיר תושיה, ובמקום לאמץ את תאי מוחו האפורים באיזה מיקצה שיפורים רב משמעות, עשה 'הדבק-העתק' לפורמט המנוון הזה של יד 2 וקרא לזה 'winwin'. טלפניות חרוצות מטעם, פנו לכל מפרסמי המודעות ביד 2 וניסו להסיט אותם לפרסם ב'תגלית' החדשה. אותה גברת - שינוי אדרת. יזמות וחדשנות ישראלית במיטבה.
לפי כמות הפירסום שם - כנראה שכולם חושבים שזה בסדר להמשיך להשתין לנו על הראש.
לא יודע מה איתכם. אני עברתי ל-eBay
אחר כך, אפשר לתת לנו, המשתמשים, את האפשרות לאינטראקציה, ולדרג את המוכרים וההצעות שלהם כמו ב-eBay, ב-discogs ואחרים. זה ימתן את החזירות הפושעת מהר מאוד ויעלה את הרמה.
אותי מעליב באופן אישי שכל מיני הזויים מפרסמים מוצרים במחירים מופרכים ולא טורחים אפילו להעלות תמונה של המוצר, או מעלים תמונת פירסום מהאריזה? WTF? זה פוגע במעט המפרסמים ההוגנים שעושים את המקסימום כדי למכור מוצר יד שניה תוך גילוי נאות ופרסום אמת. אין גם שום אפשרות לפלטר את כל אותם סטינקרים מהמודעות הרציניות.
יש לי הרושם, שחוץ מהכמות ההזויה של הפירסומות באתר הזה - לא ממש מעניין את ההנהלה שום דבר. אני הייתי מתחיל משיפוץ מערכות כללי של כל התשתית התכנותית והעיצובית של האתר ההזוי הזה.
וכאילו העלבון האינטרנטי הזה לא מספיק לגולשי ישראל המדוכאים ממילא, קם לו איזה יזם צעיר ומהיר תושיה, ובמקום לאמץ את תאי מוחו האפורים באיזה מיקצה שיפורים רב משמעות, עשה 'הדבק-העתק' לפורמט המנוון הזה של יד 2 וקרא לזה 'winwin'. טלפניות חרוצות מטעם, פנו לכל מפרסמי המודעות ביד 2 וניסו להסיט אותם לפרסם ב'תגלית' החדשה. אותה גברת - שינוי אדרת. יזמות וחדשנות ישראלית במיטבה.
לפי כמות הפירסום שם - כנראה שכולם חושבים שזה בסדר להמשיך להשתין לנו על הראש.
לא יודע מה איתכם. אני עברתי ל-eBay
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 25/03/2012 17:01, נערך 4 פעמים בסך הכל.