הבהמור נחת! וכמעט המריא בחזרה
נרכש כיד שניה מכפיר יקיר הפורום, שעל הדרך פינק אותי עם עוד כמה פיצ'רים מעניינים.
קליה ראשונה, ארוכה מידי, ובדקה שלא הייתי ליד הקולה - הפולים התחילו לבעור! אז כמו תמיד, מרפי בא לבקר בדיוק כשלא צפוי ובמיוחד את הדבילים שבינינו. בינתיים הנזק היחיד שנגרם הוא פיח שנדבק על הדפנות הפנימיות, אם יש למישהו רעיון איך אפשר להסיר את זה אני אודה לו מאוד.
קליה ראשונה, ארוכה מידי, ובדקה שלא הייתי ליד הקולה - הפולים התחילו לבעור! אז כמו תמיד, מרפי בא לבקר בדיוק כשלא צפוי ובמיוחד את הדבילים שבינינו. בינתיים הנזק היחיד שנגרם הוא פיח שנדבק על הדפנות הפנימיות, אם יש למישהו רעיון איך אפשר להסיר את זה אני אודה לו מאוד.
פעם הבאה שאתה מחליט לשרוף מכשיר, תעביר אותו אלי!!! 
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אסטוניש תנורים ולקרצף כמו משוגע.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אז ראשית כל תתחדש. איזה מזל שיש לנו כפיר שכזה וכולנו זוכים כך או אחרת. ולגבי הניקוי, ישנן ספוגיות לבנות של סנו שבעדינות אך בנחישות מורידות הכל. החומר ייחודי ולא מזיק לכלום. מספיגים במעט מיים ועובדים לאט וברצף על כל משטח או גליל שרוצים לנקות. גם אם השתמשת עד עכשיו בחומר אחר אבל נשאר עוד קצת מה לנקות-שווה לעשות סיבוב עם הספוג הלבן.
תהנה מהמכשיר הנהדר ותספר לנו על הקליות הבאות..
תהנה מהמכשיר הנהדר ותספר לנו על הקליות הבאות..
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
למה להסיר את זה? נראה לי לא נורא. תוך קליה או שתיים הריח יעלם.
תזהר מקרצוף חזק מדי. המכשיר הזה עדין יחסית.
אגב, כנראה שממש בחודשים הקרובים יוצג בהמור חדש עם שליטה ידנית.
החדשות הטובות הן שהפאנל שלו יהיה תואם לאחור. תוכל לרכוש אותו ולהתקין ב-1600.
החדשות הטובות הן שהפאנל שלו יהיה תואם לאחור. תוכל לרכוש אותו ולהתקין ב-1600.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
נשמע טוב - חוסר היכולת להתערב בקליה זו באמת מגבלה שגם גרמה למאורע: ניסיתי להתחכם ולהאריך את שלב הייבוש ע"י הארכת זמן הקליה הכולל בצורה משמעותית.moti_r כתב:למה להסיר את זה? נראה לי לא נורא. תוך קליה או שתיים הריח יעלם.
החדשות הטובות הן שהפאנל שלו יהיה תואם לאחור. תוכל לרכוש אותו ולהתקין ב-1600....
אגב שתיתי היום מקליית הנסיון שלי ושל כפיר מיום שבת, שילוב של פרו ומשהו בלתי מזוהה בקליה די כהה, עוצמת הטעם מרשימה בהחלט!
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
עידו תתחדש!
השיטה של בהמור לניקוי היא הפעלה על ריק. הם ממליצים על חומר ניקוי שכפיר רכש, ובטח נתן לך, אז אולי כמה הפעלות ללא קפה יגרמו לניטרול אפקט הפיח.
אדי
השיטה של בהמור לניקוי היא הפעלה על ריק. הם ממליצים על חומר ניקוי שכפיר רכש, ובטח נתן לך, אז אולי כמה הפעלות ללא קפה יגרמו לניטרול אפקט הפיח.
אדי
אחרי כמעט חודש עם הצעצוע החדש, רשמים:
פוטנציאל המכשיר מאוד גבוה. הקפה יוצא ברמה מאוד גבוהה. מאוד אחיד, מאוד יפה, טעם משובח, תמיד עם גוון מתוק כזה. מחזיק גם שבועיים ללא בעיה מיוחדת.
לעניין התכניות של הבהמור עוד לא התרגלתי - אולי כי אני מנסה להתחכם בייבוש ומפעיל אותו קודם ל 2 דקות עם תכנית ייבוש. בכל אופן, אני לא חושב שאפשר באמת להפעיל קולה על אוטומט ולקבל בסוף תוצאה טובה. אולי עם אותו הקפה בדיוק. בפועל, רצוי מאוד להיות ליד הקולה לכל אורך הקליה ולעקוב אחריה במיוחד בפעמים הראשונות. אחרי שהתרגלתי לחביתוש, קשה לי לעקוב אחרי הקליה. החלון לא נותן הרבה, אפילו מטעה. רעש וריח, כמו פעם. שניהם נוכחים ובשפע.
מבחינת נוחות, אין עשן אבל ריח הקליה נוכח מאוד. עדיף לקלות במרפסת שירות מאווררת. הלכלוך קצת מציק אבל שואב אבק ידני מטפל בעניין בקלות.
מבחינת הגעה לקליה כהה, אין בעיה בכלל. אם כבר ההיפך, אין תכנית נורמלית להארכת המרווח בין הפיצוצים (וגם אין אפשרות לעשות כזאת, צריך לתזמן הורדת טמפ' בסוף הפיצוץ הראשון באופן ידני - או להפעיל מאוורר לזמן ארוך יחסית. שני דברים שאין כאן שליטה ידנית בהם).
חבל מאוד שאין יותר שליטה ידנית. אבל למי שמחפש פשוט לקלות קפה בבית, גם בכמות גדולה, משתיים-שלושה תערובות קבועות, וברמה גבוהה מאוד, זה פתרון מעולה ולא יקר.
פוטנציאל המכשיר מאוד גבוה. הקפה יוצא ברמה מאוד גבוהה. מאוד אחיד, מאוד יפה, טעם משובח, תמיד עם גוון מתוק כזה. מחזיק גם שבועיים ללא בעיה מיוחדת.
לעניין התכניות של הבהמור עוד לא התרגלתי - אולי כי אני מנסה להתחכם בייבוש ומפעיל אותו קודם ל 2 דקות עם תכנית ייבוש. בכל אופן, אני לא חושב שאפשר באמת להפעיל קולה על אוטומט ולקבל בסוף תוצאה טובה. אולי עם אותו הקפה בדיוק. בפועל, רצוי מאוד להיות ליד הקולה לכל אורך הקליה ולעקוב אחריה במיוחד בפעמים הראשונות. אחרי שהתרגלתי לחביתוש, קשה לי לעקוב אחרי הקליה. החלון לא נותן הרבה, אפילו מטעה. רעש וריח, כמו פעם. שניהם נוכחים ובשפע.
מבחינת נוחות, אין עשן אבל ריח הקליה נוכח מאוד. עדיף לקלות במרפסת שירות מאווררת. הלכלוך קצת מציק אבל שואב אבק ידני מטפל בעניין בקלות.
מבחינת הגעה לקליה כהה, אין בעיה בכלל. אם כבר ההיפך, אין תכנית נורמלית להארכת המרווח בין הפיצוצים (וגם אין אפשרות לעשות כזאת, צריך לתזמן הורדת טמפ' בסוף הפיצוץ הראשון באופן ידני - או להפעיל מאוורר לזמן ארוך יחסית. שני דברים שאין כאן שליטה ידנית בהם).
חבל מאוד שאין יותר שליטה ידנית. אבל למי שמחפש פשוט לקלות קפה בבית, גם בכמות גדולה, משתיים-שלושה תערובות קבועות, וברמה גבוהה מאוד, זה פתרון מעולה ולא יקר.
what's next?