אתמול התחדשתי באייפד 3 לבן 64 גיגה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לא זה לא נכון . איזה שטויות . ברור שהמכשיר טיפה התחמם אחרי שימוש של רצוף של שעה . אבל ממש לא משהו שמפריע להחזיק אותו או משהו כזה . סתם ניפחו את זה ברמות מטורפות .רוביןהוד כתב:זה נכון שחם בטרוף אזור הסוללה?...
אגב, איך שהנמכתי את הבהירות (שהייתה על הכי גבוה) גם המעט שהיה חם, נעלם.
הסוללה של המכשיר מעולה !!!
כשהדלקתי את המכשיר אתמול בערב בשעה 21:00 לראשונה הוא היה על 80 אחוז סוללה. השתמשתי, הורדתי, גלשתי, שיחקתי כמעט 6 שעות רצוף והוא נשאר רק על 51 אחוז שזה מדהים !!
ממליץ לכולם החדות שלו לא רואים בכל מסך
זה בסדר גם אני שמעתי לפני שהוא מתחמם . אבל עכשיו כשהוא אצלי, אני יכול לומר לכם שזה מאד מוגזם . המכשיר ממש טיפה מתחמם. זה האייפד הראשון שלי אז אני לא יודע אם זה הנורמל. אבל מה שאני כן יודע שהוא ממש בקטנה מתחמם ורק אם שמים על הבהירות הכי גבוהה ורק אחרי שימוש ממושך . וגם אחרי כל זה . בקושי מורגש משהו .
אגב, יש למישהו המלצה לכיסוי איכותי ולא ממש יקר . לא אכפת לי להזמין גם מחו"ל אי ביי וכאלה.. חשוב לי שהוא יכסה את כל הגב האחורי וגם בפינות.
אגב, יש למישהו המלצה לכיסוי איכותי ולא ממש יקר . לא אכפת לי להזמין גם מחו"ל אי ביי וכאלה.. חשוב לי שהוא יכסה את כל הגב האחורי וגם בפינות.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תתחדש ,
אפשר לשאול האם האייפד הוזמן מהארץ ?
( אני שוקל לרכוש )
תודה
אפשר לשאול האם האייפד הוזמן מהארץ ?
( אני שוקל לרכוש )
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
כדאי לצטט את הכל...רוביןהוד כתב:קודם כל תיתחדש ותהנה.
כנראה עופר לאור בדק וכתב:
"עוד בעיה שנגרמת מהבטריה החדשה היא החום שהיא פולטת. משיכת האנרגיה מתוך הבטריה גורמת לחימום בעת שימוש."...
בבדיקה שערכתי נראה שזה הרבה יותר משמעותי בסלולר וככל הנראה LTE הוא מקור הבעיה העיקרי, כך שכאן בישראל זה לא צריך להטריד אותנו במיוחד. לאחר כשעה של הרצת סרט הורגש חום קל במסגרת האייפד ובמרכזו בחלק האחורי. לא משהו דרמטי במיוחד. אגב, אם אתם מתכוונים להשתמש בו לאורך זמן, כדאי להעמיד אותו על מעמד או על smart cover...
מתברר שגם כאשר משחקים משחקים גרפיים מאוד, המכשיר נוטה להתחמם. מקור החום הוא ה-GPU, וזה בולט בחלק האחורי של המכשיר בצידו השמאלי. כדאי לשים לב שזה הצד שבו ה-smart cover מתחבר לגוף המכשיר. לאחר משחק ממושך של infinity blade 2 (יותר משעה ברצף), הבנתי שהשד לא כזה נורא. המכשיר אכן חם - אבל לא עד כדי כך שאי אפשר לאחוז בו, מה גם שחום הוא בעיקר בפינה עצמה ואם יש לכם smart cover או בעצם כל מגן אחר, פשוט לא תדעו על כך......
- רונן
- חבר מכור קשה

למרות הודעות דומות , הייתי מבקש לדעת אם ניתן לקנות אייפד (כולל 3G ) באתר הרשמי של אפל ולשלוח אותו לכתובת בארה"ב של מסטופ ( ומשם לישראל )
הבעיה היא שרשום באתר שאולי יש צורך לשלם תשלום חודשי לחברת AT&T והקטע הזה לא מובן לי...
בקיצור - איך מזמינים ? ( יש לי כרטיס ויזה וכרטיס מסטרכרד בינלאומיים )
תודה
הבעיה היא שרשום באתר שאולי יש צורך לשלם תשלום חודשי לחברת AT&T והקטע הזה לא מובן לי...
בקיצור - איך מזמינים ? ( יש לי כרטיס ויזה וכרטיס מסטרכרד בינלאומיים )
תודה
- רונן
- חבר מכור קשה

תודה על התשובה המהירה , סליחה על החפירה : רשום באתר משהו על תשלום חודשי ...inonlevy כתב:פשוט מזמינים מהאתר של אפל את הגירסה של AT&T
שולחים לכתובת של מסטופ ומחכים בסבלנות
ההנאה מובטחת...
מה הכוונה ?
האם יש התחייבות כלשהי או לא ?