DELL INSPIRION 411Z - 14z לא מתחבר על יותר מ130mbps לLINKSYS 1043nd
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי חברים,
אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה המתוארת בכותרת...
כאמור כרטיס רשת N לא מנוצל לכדי 300mbps (אפילו באופן תיאורטי כמובן) ומתחבר "רק" על 130mbps.
הדבר יוצר לי לאגים בעבודה עם RDP מהנייד הזה.
המון תודה מראש לעוזרים.
אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה המתוארת בכותרת...
כאמור כרטיס רשת N לא מנוצל לכדי 300mbps (אפילו באופן תיאורטי כמובן) ומתחבר "רק" על 130mbps.
הדבר יוצר לי לאגים בעבודה עם RDP מהנייד הזה.
המון תודה מראש לעוזרים.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שאתה מדבר על מהירות החיבור במאפייני כרטיס הרשת שלא על המהירות בפועל.
באיזה מרחק מהראוטר?
מחשבים אחרים מתחברים במהירות גבוהה יותר מאותו מרחק?
נסה לעדכן דרייברים (מאתר היצרן, לא של וינדוס)
נסה לשנות ערוץ בראוטר (אתה יכול לסרוק את האיזור ולראות כמה רשתות קיימות ואיזה ערוצים פנויים ע"י תוכנה למחשב או אפליקציה לאנדרואיד, אם יש לך)
באיזה מרחק מהראוטר?
מחשבים אחרים מתחברים במהירות גבוהה יותר מאותו מרחק?
נסה לעדכן דרייברים (מאתר היצרן, לא של וינדוס)
נסה לשנות ערוץ בראוטר (אתה יכול לסרוק את האיזור ולראות כמה רשתות קיימות ואיזה ערוצים פנויים ע"י תוכנה למחשב או אפליקציה לאנדרואיד, אם יש לך)
-
esaly
-
- חבר ותיק

תודה על התגובה הררי!
ובכן:
- מדובר על מרחק 3 מטר מהראוטר ללא קירות באותו החדר.
- לפני כן היה לי LENOVO X200 שקיבל 300 בלי בעיה.
- איזה ערוצים מומלצים לעבודה? כרגע זה על אוטומטי, זה לא המצב הכדאי?
ובכן:
- מדובר על מרחק 3 מטר מהראוטר ללא קירות באותו החדר.
- לפני כן היה לי LENOVO X200 שקיבל 300 בלי בעיה.
- איזה ערוצים מומלצים לעבודה? כרגע זה על אוטומטי, זה לא המצב הכדאי?
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
הרבה ממליצים על ערוץ 11 אבל אני לא מאמין בזה.
אתה יכול לעשות ניסויי וטעיה, לנסות כל מיני ולראות אם יש שיפור, או לסרוק את השטח עם תוכנה כמו inssider
נסה בכל זאת לעדכן דרייברים לעדכניים ביותר של היצרן.
אתה יכול לעשות ניסויי וטעיה, לנסות כל מיני ולראות אם יש שיפור, או לסרוק את השטח עם תוכנה כמו inssider
נסה בכל זאת לעדכן דרייברים לעדכניים ביותר של היצרן.
-
esaly
-
- חבר ותיק

הורדתי דרייברים עדכניים מהאתר של DELL וכשאני בא להתקין אותם - אני מקבל הודעה שהדרייבים שמותקנים אצלי יותר חדישים...
אני אנסה את ערוץ 11 כרגע.
ניסיתי את ערוץ 6 בנתיים ותוצאות הן שהמקסימום שאני מקבל הוא 130 - לפעמים זה קופץ לנמוך יותר בפיקים...
אני אנסה את ערוץ 11 כרגע.
ניסיתי את ערוץ 6 בנתיים ותוצאות הן שהמקסימום שאני מקבל הוא 130 - לפעמים זה קופץ לנמוך יותר בפיקים...
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
כנס לdevice manager ותראה מה גרסת הדרייבר שמותקנת אצלך ושל מי היא ותשווה למה שהורדת. אם היא של וינדוס תחליף.
לא נראה לי סביר שיש לך דרייבר יותר עדכני ממה שיש באתר.
גילגלתי את דגם הלפטופ ונראה שכרטיס הרשת שלך, שהוא מדגם Intel® Centrino® Wireless-N 1030 (תקן אותי אם אני טועה), תומך עד 150Mbps שליחה ו300Mbps קבלה. יכול להיות שהמהירות שרשומה לך היא מהירות השליחה.
כנס להגדרות ותראה אם יש איזו מגבלה, ומהו הערך המקסימלי של המהירות, אם זה באמת 150.
לא נראה לי סביר שיש לך דרייבר יותר עדכני ממה שיש באתר.
גילגלתי את דגם הלפטופ ונראה שכרטיס הרשת שלך, שהוא מדגם Intel® Centrino® Wireless-N 1030 (תקן אותי אם אני טועה), תומך עד 150Mbps שליחה ו300Mbps קבלה. יכול להיות שהמהירות שרשומה לך היא מהירות השליחה.
כנס להגדרות ותראה אם יש איזו מגבלה, ומהו הערך המקסימלי של המהירות, אם זה באמת 150.
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
זה כבר סביר, זה יכול להגרם מהרבה דברים שלא קשורים לרשת ושאין לך ממש שליטה עליהם. אלחוטי זה עסק די הפכפך.
130 מ150 זה 86%, שזה יפה.
תנסה בכל זאת לבדוק את הדרייבר ולראות בעזרת התוכנה שנתתי אם יש ערוץ פנויי יותר (זה יכול לעזור לא רק במהירות הסנכרון אלא גם באובדן פאקטות כך שהשיפור יכול להיות ניכר בלי לשנות את מהירות הסנכרון)
אתה מבין שזו מהירות תיאורטית וגם ככה לא תקבל 150 בשום מצב, אני לא חושב שזה מה שיוצר את הבעיה. יותר סביר שיש לך לאגים בRDP בגלל רוחב פס עולה נמוך.
130 מ150 זה 86%, שזה יפה.
תנסה בכל זאת לבדוק את הדרייבר ולראות בעזרת התוכנה שנתתי אם יש ערוץ פנויי יותר (זה יכול לעזור לא רק במהירות הסנכרון אלא גם באובדן פאקטות כך שהשיפור יכול להיות ניכר בלי לשנות את מהירות הסנכרון)
אתה מבין שזו מהירות תיאורטית וגם ככה לא תקבל 150 בשום מצב, אני לא חושב שזה מה שיוצר את הבעיה. יותר סביר שיש לך לאגים בRDP בגלל רוחב פס עולה נמוך.