בעיה עם DTS
-
username80
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
יש לי בעיה קטנה עם ניגון DTS.
המחשב מעביר לרסיבר (Harman Kardon AVR 158) וידאו עם כבל DVI ל- HDMI ואודיו עם כבל SPDIF.
עברתי על המדריכים באתר ואחרי הרבה עבודה אני מצליח לנגן קבצים עם פורמט DTS ו- DOLBY DIGITAL.
עם DOLBY DIGITAL אין לי שום בעיה והכל מתנגן חלק.
הבעיה היא ב- DTS. בזמן ניגון הסרט הכל נשמע טוב. הבעיה היא כאשר עוצרים את הסרט או שמעבירים קדימה או אחורה.
כשעושים Pause אז יש זמזום ברקע וכאשר מעבירים קדימה או אחורה או ממשיכים להריץ את הסרט אז יש רעש שקשה לי להסביר במילים, זה בערך כמו שמחברים רמקולים למערכת שכבר מחוברת לחשמל ואז יש רעש צורם שיוצא מהרמקול לשניה.
האם מישהו נתקל בתופעה? חשבתי שזה אולי קשור לכבל, אבל הבעיה הזאת רלוונטית לגבי תכנים של DTS.
יש לי בעיה קטנה עם ניגון DTS.
המחשב מעביר לרסיבר (Harman Kardon AVR 158) וידאו עם כבל DVI ל- HDMI ואודיו עם כבל SPDIF.
עברתי על המדריכים באתר ואחרי הרבה עבודה אני מצליח לנגן קבצים עם פורמט DTS ו- DOLBY DIGITAL.
עם DOLBY DIGITAL אין לי שום בעיה והכל מתנגן חלק.
הבעיה היא ב- DTS. בזמן ניגון הסרט הכל נשמע טוב. הבעיה היא כאשר עוצרים את הסרט או שמעבירים קדימה או אחורה.
כשעושים Pause אז יש זמזום ברקע וכאשר מעבירים קדימה או אחורה או ממשיכים להריץ את הסרט אז יש רעש שקשה לי להסביר במילים, זה בערך כמו שמחברים רמקולים למערכת שכבר מחוברת לחשמל ואז יש רעש צורם שיוצא מהרמקול לשניה.
האם מישהו נתקל בתופעה? חשבתי שזה אולי קשור לכבל, אבל הבעיה הזאת רלוונטית לגבי תכנים של DTS.
-
username80
-
- חבר פעיל

עכשיו שמתי לב שכאשר עוצרים את הסרט הרסיבר לא מזהה את ה- DTS ואז הוא משנה ל- LOGIC 7 וכאשר הסרט מתנגן שוב הוא מזהה שזה DTS וחוזר.
יכול להיות שהבעיה היא ברסיבר שלא נשאר על אותה הגדרה? אם כן איך אפשר לסדר את זה?
יכול להיות שהבעיה היא ברסיבר שלא נשאר על אותה הגדרה? אם כן איך אפשר לסדר את זה?
-
username80
-
- חבר פעיל

בדקתי עם היבואן של HK (ניופאן) והם אמרו לי שכנראה הבעיה היא בהגדרות של המחשב. משום מה המחשב מפסיק לשלוח אות DTS שעוצרים את הסרט ואז הרסיבר מזהה את האות כ- PCM ושהסרט מתנגן שוב ה-DTS חוזר. בכל פעם שיש שינוי כזה יש רעש צורם מהרמקולים במיוחד בווליום גבוה.
ניסיתי לחבר כבל קואקסלי והייתה אותה בעיה.
מישהו אולי יודע מה צריך להגדיר במחשב? יש לי חלונות XP וכרטיס קול OB.
תודה מראש
ניסיתי לחבר כבל קואקסלי והייתה אותה בעיה.
מישהו אולי יודע מה צריך להגדיר במחשב? יש לי חלונות XP וכרטיס קול OB.
תודה מראש
-
username80
-
- חבר פעיל

ניסיתי ב:
MPC
XBMC
BS PLAYER
בכולם יש את אותה הבעיה.
MPC
XBMC
BS PLAYER
בכולם יש את אותה הבעיה.
-
username80
-
- חבר פעיל

ניסיתי גם עם GOM, אותה הבעיה.
יש משהו מיוחד שאני צריך להגדיר ב- AC3 Filter? שיחקתי עם ההגדרות אבל שום דבר לא עזר.
דרך אגב, עכשיו שמתי לב שזה קורה לא רק ב- DTS אלא גם ב- DD
יש משהו מיוחד שאני צריך להגדיר ב- AC3 Filter? שיחקתי עם ההגדרות אבל שום דבר לא עזר.
דרך אגב, עכשיו שמתי לב שזה קורה לא רק ב- DTS אלא גם ב- DD
-
username80
-
- חבר פעיל

חקרתי קצת בגוגל ומצאתי שזה באג ידוע בחלק מכרטיסי הקול.
נראה לי שאני פשוט אחליף את הכרטיס קול.
למישהו יש המלצה לכרטיס קול?
נראה לי שאני פשוט אחליף את הכרטיס קול.
למישהו יש המלצה לכרטיס קול?
-
username80
-
- חבר פעיל

יש לי את המחשב כבר כמעט 4 שנים. הכרטיס קול הוא אכן OB לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בו.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא יודע אם זה עוזר לך, לי יש פיוניר 421, ויש לי את אותו רעש מעצבן ברגע שעוצרים סרט.
כרטיס קול OB עם מלפני 3 שנים ככה.
האמת התרגלתי.... אז כבר אני לא שומע את זה.
כרטיס קול OB עם מלפני 3 שנים ככה.
האמת התרגלתי.... אז כבר אני לא שומע את זה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
username80
-
- חבר פעיל

זה לא הורס את הרמקולים? במיוחד בווליום גבוה?
-
username80
-
- חבר פעיל

יש לזה פיתרון?
לא.
פשוט מאוד תצטרך להתפשר על האפשרות של להעביר סרט קדימה או אחורה.
אני בדרך כלל לא מעביר קדימה או אחורה סרטים דרך הסטרימר.
תראה, תמיד יהיה משהו לא 100% בין חיבור הטלוויזיה, הממיר, הרסיבר וה-DVD או הסטרימר.
ככה זה בחיים. זה כמו בני אדם שנמצאים בפנימייה ביחד - תמיד יהיה מישהו שלא יסתדר עם מישהו אחר.
ומאז שקניתי את הרסיבר לפני חצי שנה וקיבלתי את הסטרימר מאחי, למדתי להתפשר על דברים שקשורים לקולנוע ביתי.
יש לי רק טיפ טוב בשבילך : נקה כל מכשיר אלקטרוני מאבק וכך הוא ישמש אותך למשך שנים. לי למשל יש רסיבר סטריאו בחדר כבר 18 שנה. אני מאמין שבסוף אצטרך לקנות חדש (לא רסיבר).
פשוט מאוד תצטרך להתפשר על האפשרות של להעביר סרט קדימה או אחורה.
אני בדרך כלל לא מעביר קדימה או אחורה סרטים דרך הסטרימר.
תראה, תמיד יהיה משהו לא 100% בין חיבור הטלוויזיה, הממיר, הרסיבר וה-DVD או הסטרימר.
ככה זה בחיים. זה כמו בני אדם שנמצאים בפנימייה ביחד - תמיד יהיה מישהו שלא יסתדר עם מישהו אחר.
ומאז שקניתי את הרסיבר לפני חצי שנה וקיבלתי את הסטרימר מאחי, למדתי להתפשר על דברים שקשורים לקולנוע ביתי.
יש לי רק טיפ טוב בשבילך : נקה כל מכשיר אלקטרוני מאבק וכך הוא ישמש אותך למשך שנים. לי למשל יש רסיבר סטריאו בחדר כבר 18 שנה. אני מאמין שבסוף אצטרך לקנות חדש (לא רסיבר).
-
username80
-
- חבר פעיל

טוב. נראה לי שאתה צודק. אני פשוט אצטרך ללמוד לחיות עם זה.
תודה
תודה