כיול רסיבר yamaha
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קשה להגיד...
יכול להיות שהכיול אוטומטי יגלה לך בעיות אקוסטיות ויגדיר את הרמקולים ככה וככה... ולך זה לא יתאים לאוזן ותרצה לשנות...
למי שלא בקיא בהגדרות רסיבר ולא מבין במושגים לצורך השגת שמיעה אופטימאלית רצוי לבצע כיול אוטומטי...
יכול להיות שהכיול אוטומטי יגלה לך בעיות אקוסטיות ויגדיר את הרמקולים ככה וככה... ולך זה לא יתאים לאוזן ותרצה לשנות...
למי שלא בקיא בהגדרות רסיבר ולא מבין במושגים לצורך השגת שמיעה אופטימאלית רצוי לבצע כיול אוטומטי...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איזה רסיבר של ימאהה? התחכום של מערכת הכיול האוטומטי עולה ככל שמתקדמים בדגמים מבחינת איכות (ועלות...)
כעקרון, הכיול האוטומטי של ימאהה הוא פיתוח פנימי של החברה, בדומה לפיוניר שפיתחה מערכת משלה לצורך כך. לעומתן, אונקיו ודנון הטמיעו המגברים שלהן מערכות כיול אוטומטי של חברת AUDYSSEY, שנחשבת מובילה בתחום. מצד שני, קשה מאוד לבצע השוואות "אמיתיות" בין המערכות השונות, אם כי על הנייר בהחלט ניתן למצוא סימוכין לכך שמערכות הכיול של אודיסי מתקדמות יותר מאשר המקבילות שלהן (מבחינת נתוני דגימה, כוח העיבוד וכיו"ב...)
כעקרון, הכיול האוטומטי של ימאהה הוא פיתוח פנימי של החברה, בדומה לפיוניר שפיתחה מערכת משלה לצורך כך. לעומתן, אונקיו ודנון הטמיעו המגברים שלהן מערכות כיול אוטומטי של חברת AUDYSSEY, שנחשבת מובילה בתחום. מצד שני, קשה מאוד לבצע השוואות "אמיתיות" בין המערכות השונות, אם כי על הנייר בהחלט ניתן למצוא סימוכין לכך שמערכות הכיול של אודיסי מתקדמות יותר מאשר המקבילות שלהן (מבחינת נתוני דגימה, כוח העיבוד וכיו"ב...)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה התקציב שלך? איזה רמקולים יש לך? מה אתה אוהב לשמוע ולראות? אתה יותר שומע מוזיקה או יותר רואה סרטים?
שלום,lironshus כתב:נחמד לשמוע שלכל החברות יש כיול אוטומטי..אני הכרתי שרק לyamaha יש כיול אוטומטי...
אני עוד ממש לא סגור על איזה רסיבר לקחת.....
לשאלתך - ברמת המשתמש אין אף נקודת יחוס שתיתן עדיפות למערכת כיול אחת על פני אחרת.
מערכת הכיול שפיתחה ימאהה בעצמה נקראת YPAO והיא מיועדת לעבודה עם ההגברה של ימאהה באופן מושלם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מושלם????SGישראל כתב:שלום,lironshus כתב:נחמד לשמוע שלכל החברות יש כיול אוטומטי..אני הכרתי שרק לyamaha יש כיול אוטומטי...
אני עוד ממש לא סגור על איזה רסיבר לקחת.....
לשאלתך - ברמת המשתמש אין אף נקודת יחוס שתיתן עדיפות למערכת כיול אחת על פני אחרת.
מערכת הכיול שפיתחה ימאהה בעצמה נקראת YPAO והיא מיועדת לעבודה עם ההגברה של ימאהה באופן מושלם....
טוב נו שיהיה.