תרגום להאוס, היכן?
מלכתחילה, הסיבה ל-IDX היא גניבת תרגומים ומחיקת קרדיטים.
אם המציאות היתה אחרת, לא היה כל צורך בזה.
זה לא סאבסנטר, אלא המתרגמים שלא קשורים לאף-אחד מהאתרים.
אותם מתרגמים שעובדים על התרגומים בשעות שמרבית האנשים השפויים ישנים ושריח הזיעה ספוג בתרגומים שלהם, רואים שוב ושוב איך אתרי תרגומים חסרי-בושה רומסים ברגל גסה את השקעתם ומנשלים מהם את אותו קרדיט עלום שהם מבקשים לעצמם.
ברגע שהכתוביות מועתקות ונגנבות, אין שום טעם להשאיר את התרגום המקורי ב-IDX.
ואגב, בטורק גם לא יודעים לקרוע/להעתיק כמו שצריך.
לא חסרים להם טעויות הקלדה ופספוסים בסנכרון.
אם המציאות היתה אחרת, לא היה כל צורך בזה.
זה לא סאבסנטר, אלא המתרגמים שלא קשורים לאף-אחד מהאתרים.
אותם מתרגמים שעובדים על התרגומים בשעות שמרבית האנשים השפויים ישנים ושריח הזיעה ספוג בתרגומים שלהם, רואים שוב ושוב איך אתרי תרגומים חסרי-בושה רומסים ברגל גסה את השקעתם ומנשלים מהם את אותו קרדיט עלום שהם מבקשים לעצמם.
ברגע שהכתוביות מועתקות ונגנבות, אין שום טעם להשאיר את התרגום המקורי ב-IDX.
ואגב, בטורק גם לא יודעים לקרוע/להעתיק כמו שצריך.
לא חסרים להם טעויות הקלדה ופספוסים בסנכרון.
מסכים איתך. גם לי אין זמן לבזבז על דיון סרק.
אבל זה לא עניין פנימי של מתרגמים. זה עניין בין מתרגמים, שחלקם הגדול הם אנשים מבוגרים בעלי קריירה ומשפחה שעוסקים בזה כתחביב - אנשים כמותכם, לבין אתר תרגומים.
רק דבר אחד אני חייב לציין
אם המצב הנוכחי יימשך ואתרי התרגומים ימשיכו לנצל את ה"מתנה" שהם מקבלים מהמתרגמים עבור כלל הגולשים, פשוט לא יהיו יותר מתרגמים.
אם זה רק "עניין פנימי של מתרגמים", so be it.
אבל זה לא עניין פנימי של מתרגמים. זה עניין בין מתרגמים, שחלקם הגדול הם אנשים מבוגרים בעלי קריירה ומשפחה שעוסקים בזה כתחביב - אנשים כמותכם, לבין אתר תרגומים.
רק דבר אחד אני חייב לציין
אם המצב הנוכחי יימשך ואתרי התרגומים ימשיכו לנצל את ה"מתנה" שהם מקבלים מהמתרגמים עבור כלל הגולשים, פשוט לא יהיו יותר מתרגמים.
אם זה רק "עניין פנימי של מתרגמים", so be it.
אתה טועה. יש לכם שליטה.guyezra כתב:סבבה, כמו שאומר השיר המפורסם:
KEY SERA SERA, WHAT EVER WILL BE WILL BE
זה לא שיש לי או למישהו אחר שליטה על טורק או המתרגמים שנמצאים איתו בסיכסוך....
האתרים האלו "מתפרנסים" מכם.
אם תחרימו אתרים שפוגעים במתרגמים, לא תורידו מהם תרגומים ולא תקנו מהם VIP, אז תישארנה להם רק שתי ברירות.
או להיסגר או לשנות את דרכם.
אני לא נוטה להאשים סתם.zovirax כתב:guyezra - במקומך לא הייתי ממשיך את הדיון הזה עם טרול שנרשם היום וההודעה הראשונה שלו הייתה האשמות של גנבה....
אתה מוזמן לבדוק בעצמך.
תוריד את התרגומים האחרונים של "NOIDX" של האוס מטורק ותשווה אותם לתרגומים המקבילים בסאבסנטר וסרטים.
אם תמצא יותר מ-10 שורות שונות (ללא טעויות הקלדה), אתנצל ואקח את דבריי בחזרה.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אני ממליץ שכל ה"מתרגמים" החמודים, שנותנים מזמנם ותורמים לנו הצופים שפשוט יפסיקו.
תודה רבה על לא דבר, תודה על כל מה "שנתתם" לנו.
היות ולא מעריכים אתכם, גונבים מכם, צוחקים עליכם ועוד ועוד פשוט תפרשו.
זה יהיה חייב להראות לנו, הצופים שלא מבינים, מה זה.
משום מה אתם ממשיכים בשטות הזו של יצירת IDX/SUB, ולא סתם.
יש פה תוכנית מאחורי הכל, תאמינו לי שאנשים לא טיפשים.
בשורה התחתונה כל ההצגות והטענות שלכם הם שום דבר מלבד כיסוי יפה מאחורי הסיבה האמיתית.
לדעתי יש מלחמה וניסיון לשלוט בסצינה באופן מוחלט ובלעדי, מונופול לשמו.
או אתם או טורק, ומי שיקבל את השליטה הזו בסוף ישלוט במורידים ויוכל לגבות כסף.
אחרת אני לא מבין למה קבוצה שמזלזלים בה וגונבים ממנה יוצאת בצעדים כאלו..
תודה רבה על לא דבר, תודה על כל מה "שנתתם" לנו.
היות ולא מעריכים אתכם, גונבים מכם, צוחקים עליכם ועוד ועוד פשוט תפרשו.
זה יהיה חייב להראות לנו, הצופים שלא מבינים, מה זה.
משום מה אתם ממשיכים בשטות הזו של יצירת IDX/SUB, ולא סתם.
יש פה תוכנית מאחורי הכל, תאמינו לי שאנשים לא טיפשים.
בשורה התחתונה כל ההצגות והטענות שלכם הם שום דבר מלבד כיסוי יפה מאחורי הסיבה האמיתית.
לדעתי יש מלחמה וניסיון לשלוט בסצינה באופן מוחלט ובלעדי, מונופול לשמו.
או אתם או טורק, ומי שיקבל את השליטה הזו בסוף ישלוט במורידים ויוכל לגבות כסף.
אחרת אני לא מבין למה קבוצה שמזלזלים בה וגונבים ממנה יוצאת בצעדים כאלו..
תיאוריות קונספירציה הן דבר נחמד, אבל אני לא מכיר מתרגמים שמרוויחים או מתכננים להרוויח כסף מהתחביב הזה.
הם עושים את זה לשם התחביב בלבד.
מזה יותר משנה, החלק ה"מגעיל" בתחביב הפך להיות החלק הסופי, לאחר סיום התרגום - השחרור שלו.
המתרגמים היו יכולים להפסיק לשחרר (או לתרגם) או לשחרר בפורמט שיקשה על מחיקת הקרדיטים.
יש מתרגמים שבחרו באפשרות הראשונה ויש כאלו שבחרו באפשרות השנייה.
ה-IDX זה כלי, לא מטרה.
המתרגם של האוס לא קשור היום לשום קבוצה, והוא שקל פעמים רבות לפרוש בגלל המצב, ואין יום שעובר מבלי שהמחשבה הזו לא תעבור לו שוב בראש.
אלו שכנראה מרוויחים כסף מכל הסיפור הם אלו שמשתמשים בתרגומים לצרכים מסחריים: אתרי תרגומים ואתרי הורדות.
אני לא יכול להכריח אף-אחד להאמין לי.
אין לי באמת אפשרות להציג לכם את חשבון הבנק של המתרגם ולהראות לכם שההכנסות היחידות שלו הן מהמשכורות שלו ושל אשתו.
הם עושים את זה לשם התחביב בלבד.
מזה יותר משנה, החלק ה"מגעיל" בתחביב הפך להיות החלק הסופי, לאחר סיום התרגום - השחרור שלו.
המתרגמים היו יכולים להפסיק לשחרר (או לתרגם) או לשחרר בפורמט שיקשה על מחיקת הקרדיטים.
יש מתרגמים שבחרו באפשרות הראשונה ויש כאלו שבחרו באפשרות השנייה.
ה-IDX זה כלי, לא מטרה.
המתרגם של האוס לא קשור היום לשום קבוצה, והוא שקל פעמים רבות לפרוש בגלל המצב, ואין יום שעובר מבלי שהמחשבה הזו לא תעבור לו שוב בראש.
אלו שכנראה מרוויחים כסף מכל הסיפור הם אלו שמשתמשים בתרגומים לצרכים מסחריים: אתרי תרגומים ואתרי הורדות.
אני לא יכול להכריח אף-אחד להאמין לי.
אין לי באמת אפשרות להציג לכם את חשבון הבנק של המתרגם ולהראות לכם שההכנסות היחידות שלו הן מהמשכורות שלו ושל אשתו.
הוא שאמרתי, לפרקים האחרונים אין תרגום...
- shlomiassaf
- חבר ותיק

אני מבקש להפסיק לספר סיפורי אלף לילה ולילה.
שהמתרגם של האוס יעשה לכולנו טובה ויפסיק לשחרר תרגומים, הוא רק יוצר מוצר לא נגיש שחוץ מלעצבן לא תורם כלום.
הרי מה המטרה שלו? לחסום העתקות, אז בסדר אני מקבל את זה
לפחות שיפיץ את זה בפורמט שמתאים לסטרימרים...
שמישהו מכם יסביר לי את השטות הזאת של כתוביות IDX/SUB HD?
למה? למי זה תורם???
יותר יפה, פחות יפה? זה תרגום וכל עוד זה קריא זה בסדר, זה בטוח עדיף מפורמט שלא עובד ב-XTREAMER, אחד מהסטרימרים המובילים שעוד תומך ב IDX SUB... אבל לא בפורמט HD.
אם המתרגם הזה היה חושב על הקהל שלו ולא רק על האגו המיותר שלו הוא היה משחרר את זה ב-SD
אבל לא, יש רק HD... המצאתם תגלגל..
באמת, תתרסקו תפרשו תפסיקו, רק עצבים זה מביא
שהמתרגם של האוס יעשה לכולנו טובה ויפסיק לשחרר תרגומים, הוא רק יוצר מוצר לא נגיש שחוץ מלעצבן לא תורם כלום.
הרי מה המטרה שלו? לחסום העתקות, אז בסדר אני מקבל את זה
לפחות שיפיץ את זה בפורמט שמתאים לסטרימרים...
שמישהו מכם יסביר לי את השטות הזאת של כתוביות IDX/SUB HD?
למה? למי זה תורם???
יותר יפה, פחות יפה? זה תרגום וכל עוד זה קריא זה בסדר, זה בטוח עדיף מפורמט שלא עובד ב-XTREAMER, אחד מהסטרימרים המובילים שעוד תומך ב IDX SUB... אבל לא בפורמט HD.
אם המתרגם הזה היה חושב על הקהל שלו ולא רק על האגו המיותר שלו הוא היה משחרר את זה ב-SD
אבל לא, יש רק HD... המצאתם תגלגל..
באמת, תתרסקו תפרשו תפסיקו, רק עצבים זה מביא
- shlomiassaf
- חבר ותיק

אגב, גילוי נאות
בתחילת המאבק הייתי תומך מובהק של QSUBS, באמת חשבתי שלטורק אין זכות
ולא נכנסתי בכלל למלחמות הפנימיות, הם מתרגמים זכותם שירשם מה שהם רוצים בפנים.
תמכתי בכלי ותמכתי במטרה ותמכתי במה שתרצו
אבל אחרי שראיתם שזה לא עוזר, ואתם עדיין רואים שזה לא עוזר והוא בשלו והעולם ממשיך להתנהל כרגיל ושום דבר לא הולך להשתנות, אז הייתם צריכים לשנות טקטיקה.
חברי קבוצת QSUBS, אתם יכולים להמשיך ולגור במגדלי השן שלכם, לאנשים נמאס מהמצב, ולא מעניין אותם המלחמה הזו...
בסופו של דבר אם לא תמצאו דרך יותר ידידותית להתנהל לאנשים כבר לא יהיה אכפת והם יחכו עד שהסדרה תצא בHOT או YES...
בתחילת המאבק הייתי תומך מובהק של QSUBS, באמת חשבתי שלטורק אין זכות
ולא נכנסתי בכלל למלחמות הפנימיות, הם מתרגמים זכותם שירשם מה שהם רוצים בפנים.
תמכתי בכלי ותמכתי במטרה ותמכתי במה שתרצו
אבל אחרי שראיתם שזה לא עוזר, ואתם עדיין רואים שזה לא עוזר והוא בשלו והעולם ממשיך להתנהל כרגיל ושום דבר לא הולך להשתנות, אז הייתם צריכים לשנות טקטיקה.
חברי קבוצת QSUBS, אתם יכולים להמשיך ולגור במגדלי השן שלכם, לאנשים נמאס מהמצב, ולא מעניין אותם המלחמה הזו...
בסופו של דבר אם לא תמצאו דרך יותר ידידותית להתנהל לאנשים כבר לא יהיה אכפת והם יחכו עד שהסדרה תצא בHOT או YES...