טוב אחרי שעות ארוכות שניסתי להמנע, גם אצלי הרסיבר לא מזהה DTS-HD MA
מזהה DTS, מזהה DD אבל בניגון DTS MA בקובץ "DTS-HD Master Audio (1).m2ts" הרסיבר מזהה MCH PCM 7.1
פשוט עברתי על כל המדריכים ועשרות תרדים ולא מצאתי פתרון לזה.
יש לי כרטיס מסך 6570 Aשמחובר בHDMI לרסיבר ONKYO607.
מאיפה אני מתחיל לטפל בבעיה?
פשוט עברתי על כל המדריכים ועשרות תרדים ולא מצאתי פתרון לזה.
יש לי כרטיס מסך 6570 Aשמחובר בHDMI לרסיבר ONKYO607.
מאיפה אני מתחיל לטפל בבעיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מערכת הפעלה? תוכנה? מקודדים? לא נתת שום פרטים...
"המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספחים 1 ו-2, אמור לגרום אצלך לניגון DTS-HD יחסית בקלות.
"המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספחים 1 ו-2, אמור לגרום אצלך לניגון DTS-HD יחסית בקלות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
עבדתי עם המדריך ולא הצלחתי להפעיל DTS-MApixies כתב:מערכת הפעלה? תוכנה? מקודדים? לא נתת שום פרטים...
"המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספחים 1 ו-2, אמור לגרום אצלך לניגון DTS-HD יחסית בקלות....
אני עובד על ווינדוס XP 32BIT
תוכנת BSPLAYER
מקודדים HALLI וFFDSHOW אחרונים ומעודכנים
רגע עכשיו שמתי לב שמדריך המהיר רשום שDTS-HD יזוהה ע"י הרסיבר בPCM7.1 ואכן זה מה שרשום ברסיבר אז למעשה אני שומע DTS-HD ברסיבר?
ועוד משהו ששמתי לב האם ניתן להפעיל DTS-HD על גבי מערכת הפעלה WINDOWS XP?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כפי שכתוב במדריך, DTS-HD נתמך רק ב-Windows 7 ולא ב-XP.
לא בטוח ש-DTS-HD מפוענח לך ל-LPCM 7.1, רוב הסיכויים שה-FFDShow לוקח את ה-DTS Core (גירסה נחותה של DTS-HD לתאימות למערכות ישנות) ומפענח אותו ל-LPCM 7.1.
לא בטוח ש-DTS-HD מפוענח לך ל-LPCM 7.1, רוב הסיכויים שה-FFDShow לוקח את ה-DTS Core (גירסה נחותה של DTS-HD לתאימות למערכות ישנות) ומפענח אותו ל-LPCM 7.1.
אוקיי אז התקנתי מערכת הפעלה וגדרתי הכל כדת וכדין נכון לעכשיו הכל עובד כולל פורמטים חדשים ללא קרטועים.
גם TRUEHD וגם DTS-HD MASTER , אני חייב לומר שבחור בשם שי עזר בהגדדרות וידאו בתוכנה MPC-HC וזה הדבר שסידר את כל העניין עם הפורמטים החדשים.
אז קודם כל תודה לכולם.
עכשיו יש לי שאלה, האם ניתן להשתמש בתוכנה לארגון סרטים כמו MEDIAPORTAL אבל שהנגן ישמר לי MPC-HC?
ועוד שאלה, האם קיים מאגר של קבצים בפורמטים החדשים ? אפילו רק שמות
גם TRUEHD וגם DTS-HD MASTER , אני חייב לומר שבחור בשם שי עזר בהגדדרות וידאו בתוכנה MPC-HC וזה הדבר שסידר את כל העניין עם הפורמטים החדשים.
אז קודם כל תודה לכולם.
עכשיו יש לי שאלה, האם ניתן להשתמש בתוכנה לארגון סרטים כמו MEDIAPORTAL אבל שהנגן ישמר לי MPC-HC?
ועוד שאלה, האם קיים מאגר של קבצים בפורמטים החדשים ? אפילו רק שמות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה יכול לעבוד עם פורמטים חדשים גם בלי MPC HC במדיה פורטל. אתה פשוט מגדיר בלשונית ב-Codecs של ההגדרות של מדיה פורטל שאת האודיו ינגן FFDShow Audio, בדיוק באותו אופן כמו ב-MPC HC.
ואתה יכול גם להגדיר למדיה פורטל שישתמש ב-MPC HC בתור נגן.
מה שאתה מעדיף...
לגבי שאלתך האחרונה, לא בטוח שהבנתי אותה, אבל במדיה פורטל, אם תעבוד עם הפלאגין Moving Pictures, הוא יציג לך בצורה יפה את פורמט האודיו של כל סרט במאגר שלך, יחד עם עוד מאפיינים של הסרט, כמו רזולוציה וכו. לא יודע אם אפשר למיין "לפי פורמט אודיו".
יש למדיה פורטל מדריך התקנה צעד אחר צעד (לינק בשרשור המדריכים). מומלץ לעבוד לפיו.
ואתה יכול גם להגדיר למדיה פורטל שישתמש ב-MPC HC בתור נגן.
מה שאתה מעדיף...
לגבי שאלתך האחרונה, לא בטוח שהבנתי אותה, אבל במדיה פורטל, אם תעבוד עם הפלאגין Moving Pictures, הוא יציג לך בצורה יפה את פורמט האודיו של כל סרט במאגר שלך, יחד עם עוד מאפיינים של הסרט, כמו רזולוציה וכו. לא יודע אם אפשר למיין "לפי פורמט אודיו".
יש למדיה פורטל מדריך התקנה צעד אחר צעד (לינק בשרשור המדריכים). מומלץ לעבוד לפיו.
זריז אתה pixies (-:
לגבי המדיה פורטל, האם היא התוכנה העדיפה היום שאני יכול לנגן דרכה פורמטים חדשים או שיש תוכנה אחרת יותר מומלצת?
לגבי השאלה השניה, התכוונתי האם יש מאגר שמות (רשימה) של סרטים או הופעות נגיד שמקודדים בפורמטים חדשים ? כדי שאני ידע מה להוריד. (-:
לגבי המדיה פורטל, האם היא התוכנה העדיפה היום שאני יכול לנגן דרכה פורמטים חדשים או שיש תוכנה אחרת יותר מומלצת?
לגבי השאלה השניה, התכוונתי האם יש מאגר שמות (רשימה) של סרטים או הופעות נגיד שמקודדים בפורמטים חדשים ? כדי שאני ידע מה להוריד. (-:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני התרשמתי הכי לטובה מהתוכנה Boxee גירסה 0.9.23 (מסתיו 2010) בכל מה שקשור לניגון קבצי M2TS ב-DTS-HD ו-Trickplay (קפיצה אחורה וקדימה וכו) מצויין ומהיר.
אבל גם MPC HC ומדיה פורטל טובים.
לגבי "מאגר", חוקי הפורום לא מאפשרים להמליץ על כאלה אתרים, אבל בגדול הרעיון הוא שבלו ריי מלא (או ריפ שלו, 30-50GB לסרט בודד) הוא בד"כ בפורמט אודיו מתקדם. מדובר ברוב המקרים על קובץ M2TS (ולא MKV) או קובץ ISO שאתה מחלץ ממנו את קובץ ה-M2TS הכי גדול ומנגן אותו.
אבל גם MPC HC ומדיה פורטל טובים.
לגבי "מאגר", חוקי הפורום לא מאפשרים להמליץ על כאלה אתרים, אבל בגדול הרעיון הוא שבלו ריי מלא (או ריפ שלו, 30-50GB לסרט בודד) הוא בד"כ בפורמט אודיו מתקדם. מדובר ברוב המקרים על קובץ M2TS (ולא MKV) או קובץ ISO שאתה מחלץ ממנו את קובץ ה-M2TS הכי גדול ומנגן אותו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-XBMC ובמדיה פורטל יש את האופציה הזו. בבוקסי, עד כמה שידוע לי, אין כזו אופציה.
אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך. ההמלצה שלי היא לנסות את שתיהן ולהישאר עם מה שיותר מוצא חן בעיניך.
אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך. ההמלצה שלי היא לנסות את שתיהן ולהישאר עם מה שיותר מוצא חן בעיניך.