Best Backup solution

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Adi123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

הי חברים,

אני כרגע מחפש פיתרון כולל שיוכל לענות על הדרישות הבאות. אשמח לדעת אם מישהו יכול להמליץ על משהו:

- Supports backup for regular content such as documents, pictures, bookmarks, etc from local computers (at least 3)

- Supports backup for mobile content such as contacts, apps, media AND is not limited to the number of mobile devices (at least 3)

- Supports backup for network devices (i.e. all the music we have located on the external HD and connected to directly to the home network)

- Performs automatic backup on a daily/weekly/monthly basis

- Easy remote access to these files at any time and from any device (pc, android, Iphone) and not limited to the number of devices (at least 3)

יש פתרון כזה?:)

תודה,
עדי [/eng]

GolD007
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

תן לי לנחש, העתקת את זה משירות קיים אבל המחיר גבוהה לך? :D

בכל אופן יש עשרות אם לא מאות חברות שמעסקות בנושא, הבעיה בתעשיה הזו היא שיכול להיות מצב בו חברה מבטיחה מגוון שירותים שונים שבסוף אתה מגלה שחצי מהם לא עובדים או לא כמו שהבטיחו, אחת הבעיות הנפוצות היא "מיקום":

החברה יכולה להבטיח לך מקסימום מהירות העלאה/הורדה ובפועל בגלל המיקום אתה מקבל חצי מזה,
אם אתה מעלה מישראל, תודות למהירות העלאה היפה של ישראל, לא צריכה להיות לך בעיה עם העלאה כמעט באף חברה

ציינתי רק בעיה אחת מהרבה, עצה שלי בחודש הראשון שלך תנסה כמה חברות עד שתמצא את "האחת"
תוכל לראות מגוון חברות בקישור הבא: http://www.onlinestorage.net/

בהצלחה

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

פעם חקרתי לראות איזה תוכנת גיבוי מנייח לדיסק נייד יש. המסקנה שהטובה ביותר היא תוכנת syncbackSE. לא יודע אם היא עונה על כל הדרישות שלך, אבל היא די גמישה, לא חינמית אבל גם לא ממש יקרה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”