תמונה ראשונה של Galaxy S III הודלפה
אתר PhoneArena חשף תמונה של מכשיר חדש מבית סמסונג שלא הושק עדיין, העונה לשם הדגם GT-I9300. הדליפות האחרונות נקשרות לא פעם למכשיר האנדרואיד המצופה ביותר של השנה ובן למשפחת הGalaxy S של סמסונג, ה-Galaxy S III. רק שהפעם, בשונה משאר ה"הדלפות" שראינו לאחרונה, המכשיר נראה בתצלום אמיתי ולא בתמונת הדמיה ממוחשבת. במכשיר שהודלף, נראה כי סמסונג וויתרו על מקשי החומרה של כפתור הבית, החזור והאפשרויות, ובמקומם בדומה למכשיר נקסוס האחרון, השתמשו במקשים על מסך המגע (שאנחנו פחות אהבנו). עוד דבר שנראה בתמונות הנ"ל כי יש שינוי במסגרת המכשיר בהשוואה לשאר מכשירי סדרת ה S, ובתמונה נראה כי סמסונג עברו לעיצוב קצת שונה אך קיימת גם אפשרות שזהו כיסוי חיצוני למכשיר ולא במכשיר עצמו.
עוד שינוי קטן שניתן להבחין בו נמצא במסך המכשיר, שנראה חד ואיכותי מתמיד ולפי הפרסומים, מדובר במסך מסוג Super Amoled משודרג בגודל 4.7 אינצ' ברזולוציית תצוגה גבוהה למדיי, מעבד מרובע ליבה וכמובן מערכת האנדרואיד, שלפי הדיווח נמצאת בגרסת הקסטה 4.0.3.
האם אנחנו מסתכלים באמת על מכשיר הגלקסי אס הבא? רק נזכיר כי שם הדגם של המכשיר הראשון בסדרה: ה-Galaxy S הינו GT-i9000 ולאחריו, ה-Galaxy S II מדגם GT-i9100, לאחריו שוחרר מכשיר ה-Galaxy Nexus והוא קיבל את הדגם i9250. לכן, ולכן ניתן ללשער כי הדגם GT-i9300 הוא לא אחר מהדור הבא בסדרת ה S הנמכרת של סמסונג שלפי השמועות יושק בחודשיים הקרובים.
אנחנו כבר לא יכולים לחכות, מה אתם חושבים, האם התמונה נראית לכם מקורית?
קראו עוד:
http://www.tgspot.co.il/samsung-gt-i930 ... z1pyg8XTD9
עוד שינוי קטן שניתן להבחין בו נמצא במסך המכשיר, שנראה חד ואיכותי מתמיד ולפי הפרסומים, מדובר במסך מסוג Super Amoled משודרג בגודל 4.7 אינצ' ברזולוציית תצוגה גבוהה למדיי, מעבד מרובע ליבה וכמובן מערכת האנדרואיד, שלפי הדיווח נמצאת בגרסת הקסטה 4.0.3.
האם אנחנו מסתכלים באמת על מכשיר הגלקסי אס הבא? רק נזכיר כי שם הדגם של המכשיר הראשון בסדרה: ה-Galaxy S הינו GT-i9000 ולאחריו, ה-Galaxy S II מדגם GT-i9100, לאחריו שוחרר מכשיר ה-Galaxy Nexus והוא קיבל את הדגם i9250. לכן, ולכן ניתן ללשער כי הדגם GT-i9300 הוא לא אחר מהדור הבא בסדרת ה S הנמכרת של סמסונג שלפי השמועות יושק בחודשיים הקרובים.
אנחנו כבר לא יכולים לחכות, מה אתם חושבים, האם התמונה נראית לכם מקורית?
קראו עוד:
http://www.tgspot.co.il/samsung-gt-i930 ... z1pyg8XTD9
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בכלל זה נראה כאילו שמו עליו איזה Bumper או משהו כזה ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
toxin,
מסקרן אותי, אם זה המפרט (נשמע הגיוני מאוד), אז למה הוא מאכזב אותך כל כך? מה רצית לקבל ולא קיבלת?
מסקרן אותי, אם זה המפרט (נשמע הגיוני מאוד), אז למה הוא מאכזב אותך כל כך? מה רצית לקבל ולא קיבלת?
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני בכלל משתמש באייפון, אבל תחושת ה"אכזבה" מה SG3 מאוד מזכירה את התגובות ל 4S.
לדעתי, קודם צריך לחכות להכרזה הרשמית, כל דעה לגבי שמועה או הדלפה יכולה להפוך ללא-רלוונטית.
חוץ מזה, יש כאן בלוג מעניין על "אכזבה":
http://www.iphones.co.il/forum/thread226185.html
לדעתי, קודם צריך לחכות להכרזה הרשמית, כל דעה לגבי שמועה או הדלפה יכולה להפוך ללא-רלוונטית.
חוץ מזה, יש כאן בלוג מעניין על "אכזבה":
http://www.iphones.co.il/forum/thread226185.html
Itsik_G,
בלוג מאתר iPhones
לא מצאת משהו יותר סוביקטיבי?
בדיוק כמו ה 4S
אגב, למעט המצלמה (8 ולא 12) שאר הדברים הם בדיוק על פי המפרטים מעוררי העניין שהתפרסמו בעבר.
toxin,
החומר ממנו בנוי המכשיר לא נחשף בוידאו
בלוג מאתר iPhones
בדיוק כמו ה 4S
אגב, למעט המצלמה (8 ולא 12) שאר הדברים הם בדיוק על פי המפרטים מעוררי העניין שהתפרסמו בעבר.
toxin,
החומר ממנו בנוי המכשיר לא נחשף בוידאו
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הבלוג מתייחס לעצם התופעה בה אמצעי התקשורת נגררים למשחק השמועות ושותים בצמא כל בדל של שמועה, מבוססת או לא לגבי מכשירים העתידים לצאת. ואחר מכך מדווחים בהרחבה על "אכזבה" כאשר המוצר הדמיוני שאותו הרכיבו מאותן שמועות לא דומה למוצר הסופי שהחברה התכוונה לחשוף.osherov כתב:Itsik_G,
בלוג מאתר iPhonesלא מצאת משהו יותר סוביקטיבי?
בדיוק כמו ה 4S![]()
אגב, למעט המצלמה (8 ולא 12) שאר הדברים הם בדיוק על פי המפרטים מעוררי העניין שהתפרסמו בעבר....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לדעתי ה-S3 לא יביא בשורה ממש גדולה ואני אסביר.
מעבד 4 ליבות? רק עכשיו ב-ICS יש תמיכה לליבה הכפולה, יקח קצת זמן עד שיהיה תמיכה ב-4 ליבות. מה גם ששני ליבות למכשיר כזה זה דיי והותר. אצלי הנוט עם ליבה אחת על ג'ינגרברד והמכשיר טס.
רזולוצית HD? אומנם גימיק נחמד, הנוט כבר הקדים עם זה, אבל לצגים קטנים כאלה אני לא יודע מה הערך המוסף.
מסך גדול יותר? במילה אחת - נוט.
חומר ייצור? אומנם זה חשוב, אבל אין כמעט היום אנשים שקונים מכשיר ולא משקיעים במגן מושקע. והסיבה היא ברורה, קל יותר למכור מכשיר שמור ממכשיר עם שריטות או סימני שימוש מובהקים.
מעבד 4 ליבות? רק עכשיו ב-ICS יש תמיכה לליבה הכפולה, יקח קצת זמן עד שיהיה תמיכה ב-4 ליבות. מה גם ששני ליבות למכשיר כזה זה דיי והותר. אצלי הנוט עם ליבה אחת על ג'ינגרברד והמכשיר טס.
רזולוצית HD? אומנם גימיק נחמד, הנוט כבר הקדים עם זה, אבל לצגים קטנים כאלה אני לא יודע מה הערך המוסף.
מסך גדול יותר? במילה אחת - נוט.
חומר ייצור? אומנם זה חשוב, אבל אין כמעט היום אנשים שקונים מכשיר ולא משקיעים במגן מושקע. והסיבה היא ברורה, קל יותר למכור מכשיר שמור ממכשיר עם שריטות או סימני שימוש מובהקים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
התמיכה ב-ICS היא ב-Multi Cores ולא רק ב-Dual Core (מבחינת מ"ה).shraga007 כתב: מעבד 4 ליבות? רק עכשיו ב-ICS יש תמיכה לליבה הכפולה, יקח קצת זמן עד שיהיה תמיכה ב-4 ליבות. מה גם ששני ליבות למכשיר כזה זה דיי והותר. אצלי הנוט עם ליבה אחת על ג'ינגרברד והמכשיר טס....
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אני לחלוטין מסכים עם זה :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4218436,00.html
אין כבר שדרוג שממש ממש מצדיק החלפת מכשיר ....
(ואת זה אני אומר גם בתור בעלים גאה של סמסונג נוט)
(ואת זה אני אומר גם בתור בעלים גאה של סמסונג נוט)
ואם היית שואל אנשים מה הם רוצים - הם היו אומרים שהם רוצים סוסים יותר מהירים.uris כתב:אני לחלוטין מסכים עם זה :
(ואת זה אני אומר גם בתור בעלים גאה של סמסונג נוט)...
אני חושב שזה גם מה שאמרו כשהטלפונים הפכו לממש קטנים ואמרו שכבר אין מה להקטין אותם יותר.
צריך לחשוב מחוץ לקופסא. אולי הטלפון הבא שלך יהיה משקפיים.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
חחח, אהבתי את הפסקה הראשונה בכתבה שהייתה ב ipones:
אפילו את המילה סמסונג הם לא יכולים לאיית כמו שצריך...בעבר המילה "אכזבה" הייתה נראית כאחת השמורה לאפל בלבד מבחינת המדיה, אך האייפון מפנה את מקומו בקטגוריית האכזבה לסמסבונג גלקסי SIII, זאת על פי המדיה, ומשתמשי האייפון יכולים לצחוק אחרונים....
I'm not as think as you drunk i am
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
ברגע שקראתי את התגובה שלך, ישר תיארתי לעמצי את הסיטואציה שהכותב של Iphones, יושב עם ה4S שלו, ואומר לטלפון שלו: "סירי, תכתבי במקומי כתבה לא קשורה לשום דבר, אבל תנסי לעקוץ את סמסונג תוך כדי, לא קריטי אם את לא יודעת לאיית סמסונג, גם ככה אף אחד לא יבקש את זה ממך שוב..."
I'm not as think as you drunk i am