Scrubs - איך פיספסתי את הסידרה הזו?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עקב חור די ענק בלוח השידורים בתקופה האחרונה, התנסיתי לי בכמה וכמה סדרות חדשות כגון Archer שממש לא אהבתי, Last Man Standing שמתגלית כסידרה די חביבה ואפילו חזרתי לקלסיקות "ישנות" כגון חברים ואפילו Red Dwarf, אבל לא לשם כך התכנסו כאן היום (כפי שתעיד הכותרת), פה אני רוצה לדבר על אחת הסדרות הקומיות היותר משעשעות שיצא לי לראות בשנים האחרונות - Scrubs.
אז כן, זו לא סידרה חדש כלל ועיקר (שודרה בשנים 2001-2009) ואני בטוח שחלקכם כבר מכירים אותה, אבל אני מניח שיש כאלו שלא (כמוני למשל עד לאחרונה) ולאלו אני רוצה להגיד "מה אתם עוד פה? עוד לא התחלתם לצפות? מה קורה?!".
התחלתי לצפות בה אתמול ועד היום הספקתי לצפות כבר בחצי מהעונה הראשונה מהסיבה הפשוטה, הסידרה כ"כ חביבה ומשעשעת שאני מוצא את עצמי צופה בפרק אחר פרק ברצף. הרבה זמן לא הייתה לי סידרה שגרמה לי לצחוק רועם לפחות פעם בפרק או יותר - בכל פרק. הפעם האחרונה שזה קרה האמת היה בעונה הראשונה של The Big Bang Theory ומאז ועד היום לא קרה לי בשום קומדיה. אז כן, היו כמה קומדיות חביבות פה ושם שהצחיקו אותי (שוב, פה ושם), אבל קומדיה שמצליחה להצחיק אותי בקול רם כל פרק לפחות פעם אחד, טוב - לא.
הסידרה עמוסה בדמויות חביבות ומשעשעות להפליא כגון השרת המריר והציני, ד"ר פרי קוקס המריר והציני, ד"ר בוב קלסו המריר והציני ו.. כן, שמתי לב פתאום למוטיב...
בקיצור, אני חוזר לפרק הבא, פשוט הייתי חייב לעצור לרגע ולשתף. תהנו.
אז כן, זו לא סידרה חדש כלל ועיקר (שודרה בשנים 2001-2009) ואני בטוח שחלקכם כבר מכירים אותה, אבל אני מניח שיש כאלו שלא (כמוני למשל עד לאחרונה) ולאלו אני רוצה להגיד "מה אתם עוד פה? עוד לא התחלתם לצפות? מה קורה?!".
התחלתי לצפות בה אתמול ועד היום הספקתי לצפות כבר בחצי מהעונה הראשונה מהסיבה הפשוטה, הסידרה כ"כ חביבה ומשעשעת שאני מוצא את עצמי צופה בפרק אחר פרק ברצף. הרבה זמן לא הייתה לי סידרה שגרמה לי לצחוק רועם לפחות פעם בפרק או יותר - בכל פרק. הפעם האחרונה שזה קרה האמת היה בעונה הראשונה של The Big Bang Theory ומאז ועד היום לא קרה לי בשום קומדיה. אז כן, היו כמה קומדיות חביבות פה ושם שהצחיקו אותי (שוב, פה ושם), אבל קומדיה שמצליחה להצחיק אותי בקול רם כל פרק לפחות פעם אחד, טוב - לא.
הסידרה עמוסה בדמויות חביבות ומשעשעות להפליא כגון השרת המריר והציני, ד"ר פרי קוקס המריר והציני, ד"ר בוב קלסו המריר והציני ו.. כן, שמתי לב פתאום למוטיב...
בקיצור, אני חוזר לפרק הבא, פשוט הייתי חייב לעצור לרגע ולשתף. תהנו.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם אני כמוך רק לאחרונה התחלתי לצפות בסדרה ,ואפילו סיימתי אותה , חוץ מהעונה האחרונה שממנה פחות נהנתי ,וכנראה כשתגיעה אליה גם תבין למה,בסך הכל סדרה כמו שאמרת משעשת שכדאי לצפות בא .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
IamEzio כתב:גם אני כמוך רק לאחרונה התחלתי לצפות בסדרה ,ואפילו סיימתי אותה , חוץ מהעונה האחרונה שממנה פחות נהנתי ,וכנראה כשתגיעה אליה גם תבין למה,בסך הכל סדרה כמו שאמרת משעשת שכדאי לצפות בא ....
סדרה נהדרת שהולכת ומשתפרת כל עונה (חוץ מהאחרונה כמו שנכתב)
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
המשפט האהוב עלי:
What has two thumbs and doesn't give a crap?
What has two thumbs and doesn't give a crap?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
צופה מדי פעם באופן מקרי ולא רציף בפרקים של הסדרה בהוט. סדרה נחמדה מאוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי רואה פעם את השידורים החוזרים בטלויזיה עד שנמאס לי לפני כמה שנים וראיתי את כל העונות ברצף.
בהחלט סדרה מעולה, פרט לעונה האחרונה שאכזבה אותי קשות.
לפני כמה שבועות החלטתי להשלים פערים ולראות את עונות 8 ו9 שלא יצא לי לראות. באותו יום שסיימתי לראות את העונה השמינית יצא פרק של cougar town שבו הופיע הcast של scrubs.
איזה צירוף מקרים...
MIND BLOWN !
בהחלט סדרה מעולה, פרט לעונה האחרונה שאכזבה אותי קשות.
לפני כמה שבועות החלטתי להשלים פערים ולראות את עונות 8 ו9 שלא יצא לי לראות. באותו יום שסיימתי לראות את העונה השמינית יצא פרק של cougar town שבו הופיע הcast של scrubs.
איזה צירוף מקרים...
MIND BLOWN !
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני לא מכיר הרבה קומדיות ששורדות מעבר ל 2-3 עונות ועדיין מצחיקות באותה הרמה כמו העונות הראשונות. עצם העובדה שהסידרה שרדה כ"כ הרבה עונות ורק בעונה האחרונה הייתה פחות מצחיקה זו תעודת כבוד לתסריטאים וליוצריה.Hertz33 כתב:סדרה חמודה מאוד. למרות שהעונות האחרונות כבר מאוסות ולא מצחיקות....
harari - מקוגר טואן התייאשתי אחרי 2 עונות אבל הורדתי את הפרק הזה ספציפית ואצפה בו שאסיים את כל העונות של סקראבס. תודה
-
Huber
- חבר במועדון HT

סיימתי את העונה הראשונה, הייתי רוצה לשתף איתכם את אחד הרגעים היותר מצחיקים:
-
Huber
- חבר במועדון HT

eitan-z, אני לא מכיר הרבה סדרות קומיות שמצליחות להיות "רעננות" אחרי יותר מ 2-3 עונות, והמפץ הגדול לא יוצאת דופן. היא הייתה מצחיקה בטירוף מבחינתי בהתחלה, בעונה הנוכחית אני רק מגחך מידיי פעם.